Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar, aşılama grubu bende halen iğne kullanıyorum yarın kontrolüm var çok merak ediyrıoum yumurtam gelişti mi diye, bakalım hayırlısı herşeyin ben çalışıyorum sanırım izin alıcam 1-2 gün yani aşılama yapılırken biraz anlatabilir misiniz ağrı aluyor mu ben anestezi istedim çok hafif veririz dedi bir zararrı var mıdır aceba yumurta sperm için olsa yapmazdı sanırım aşılama hikayelerini okudukça umudum azaldı sanırım ilkinde tutan mucüze oluyor ben 5 gündür iğne vurduruyorum bakalım sanırım bende haftaya bekleyenler arasına katılıcam Allahın izniyle mübarek ramazan hatrına inşallah Allah yüzümüzü güldürür hepimizin:))))))

merhaba kızlar bugün aşılama olalı 7. günüm ara ara giren sol kasık ağrım var bazen dayanılmaz oluyor şu günler geçmek bilmiyr napcam kafam Allak bullak test yapan varmı umut olun bize

Kizlar merhaba yeni aşılama yapacaklara allah pozitif sonuçlar nasip etsin sunu söylemek istiyorum benim 3.asilamam da negatif sanırım ama 2.si tutmuştu umudunuzu yitirmeyin sakın ben artık adeti beklicem arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle belirtilere takilmayin geçmiş sayfalari okursaniz anlarsiniz bütün yazilan belirtiler vardı kasikta agri tek tarafli batma goguslerim iki beden büyüdü resmen bulantilarim oldu vs vs bir suru belirtiler mevcut ama negatif takilmayin kendinizi dinlemeyin ay agrim ya bilmem.ne var yapmayin bırakın ve kesinlikle erken testler yapmayin kafanizi bulandirmayin zamaninizi bekleyin benden tavsiyeler bu kadar simdi önüme nasil bakarım bilemiyorum tabiki hakkimizda hayırlısı artık

ca

testmi yaptın canım kaçıncı günündesin

Evet canim idrar testi yaptim negatif tabi simdi adet gelsin diye bekle :) sen ne yaptin oldun mi adet
canım kaçıncı günündesin. Keşke kanda da baktırsan bir.. Canım benim Rabbim bizim de güldürecek yüzümüzü. Gönlümüzdekini de verecek. Ha bu ay değilse diğer ay.. ama hep derler ya Allah ihmal etmez imtihan eder. Biz de şuan bir imtihanın içindeyiz . ve sonuna geldil inşallah ben senin adına da inanıyorum gönülden. En kısa zamanda Rabiim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyecek.

Yok canim ya olsa çıkardı 13.gün bu gün nasip nasip diyoruz sürekli imtihan diyoruz evet tevekkul ediyoruz ama artık ne kadar dayanicam bilemiyorum inan diyorum allahim verirsen belki hayirlisi olmayacak yada belki hic anne olamiycam sonucta herkesin cocugu olacak diye bi kaide yok ama diyorum o zaman al icimden bu sevgiyi isteği bende rahatlayayim bazen bogulacak gibi oluyorum ne diyim canim allah büyük tabiki rahmeti o kadar sonsuz ki ne olur onun içi n bize ol demesi dese onunde ne engel durabilir ama demiyo vardir bi bildiği

Inşallah en kisa zamanda bebegine kavusursun böyle iste bazıları çok rahat hamile kalır bazıları da uğraşır.Cok zor Allah sabır versin tüm anne olmak isteyipte sıkıntı yaşayanlara.

Inşallah en kisa zamanda bebegine kavusursun böyle iste bazıları çok rahat hamile kalır bazıları da uğraşır.Cok zor Allah sabır versin tüm anne olmak isteyipte sıkıntı yaşayanlara.
Amin canim benim sende adet olmussun allah en kısa zamanda bize bebeklerimizi nasip eder insaallah biz kim.bilir nasil kiymet biliria düşünsene

Umarim cnm ne diyim ya son nokta gibi bazen
Son Nokta değil hiç bir zaman canım allahin izniyle bizde anne olucaz ve cok ta iyi anneler olucaz. Meleklerimizin değerini çok daha iyi bilicez . Bak MERVE ÖZTÜRK diye bir bayan var onun videosunu izle derim ben çok etkilendim hatta bu gruptaki herkese şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…