- Konu Sahibi yavrukartalim
-
İnş canım benim olmadı sizinkiler ollur, ben artık buraya yazmam mayıs ayı değilim beni istemezsinizCanim hayirlisi olsun hakkinda benim ikinci tutmustu insaallh seninde tutar
İnş canım benim olmadı sizinkiler ollur, ben artık buraya yazmam mayıs ayı değilim beni istemezsinizCanim hayirlisi olsun hakkinda benim ikinci tutmustu insaallh seninde tutar
Onumzdeki ay verirsn insallah canim sen mujdeni.İnş canım benim olmadı sizinkiler ollur, ben artık buraya yazmam mayıs ayı değilim beni istemezsiniz
Canimmm inşaallah bu sefer bebisin sana gelir yazarsin tabiki ne demek niye istemeyelim belki bizimkilerde olmayacakİnş canım benim olmadı sizinkiler ollur, ben artık buraya yazmam mayıs ayı değilim beni istemezsiniz
Kizlar merhaba yeni aşılama yapacaklara allah pozitif sonuçlar nasip etsin sunu söylemek istiyorum benim 3.asilamam da negatif sanırım ama 2.si tutmuştu umudunuzu yitirmeyin sakın ben artık adeti beklicem arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle belirtilere takilmayin geçmiş sayfalari okursaniz anlarsiniz bütün yazilan belirtiler vardı kasikta agri tek tarafli batma goguslerim iki beden büyüdü resmen bulantilarim oldu vs vs bir suru belirtiler mevcut ama negatif takilmayin kendinizi dinlemeyin ay agrim ya bilmem.ne var yapmayin bırakın ve kesinlikle erken testler yapmayin kafanizi bulandirmayin zamaninizi bekleyin benden tavsiyeler bu kadar simdi önüme nasil bakarım bilemiyorum tabiki hakkimizda hayırlısı artı
testmi yaptın canım kaçıncı günündesinKizlar merhaba yeni aşılama yapacaklara allah pozitif sonuçlar nasip etsin sunu söylemek istiyorum benim 3.asilamam da negatif sanırım ama 2.si tutmuştu umudunuzu yitirmeyin sakın ben artık adeti beklicem arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle belirtilere takilmayin geçmiş sayfalari okursaniz anlarsiniz bütün yazilan belirtiler vardı kasikta agri tek tarafli batma goguslerim iki beden büyüdü resmen bulantilarim oldu vs vs bir suru belirtiler mevcut ama negatif takilmayin kendinizi dinlemeyin ay agrim ya bilmem.ne var yapmayin bırakın ve kesinlikle erken testler yapmayin kafanizi bulandirmayin zamaninizi bekleyin benden tavsiyeler bu kadar simdi önüme nasil bakarım bilemiyorum tabiki hakkimizda hayırlısı artık
Evet canim idrar testi yaptim negatif tabi simdi adet gelsin diye bekle :) sen ne yaptin oldun mi adettestmi yaptın canım kaçıncı günündesin
canım kaçıncı günündesin. Keşke kanda da baktırsan bir.. Canım benim Rabbim bizim de güldürecek yüzümüzü. Gönlümüzdekini de verecek. Ha bu ay değilse diğer ay.. ama hep derler ya Allah ihmal etmez imtihan eder. Biz de şuan bir imtihanın içindeyiz . ve sonuna geldil inşallah ben senin adına da inanıyorum gönülden. En kısa zamanda Rabiim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyecek.Evet canim idrar testi yaptim negatif tabi simdi adet gelsin diye bekle :) sen ne yaptin oldun mi adet
Yok canim ya olsa çıkardı 13.gün bu gün nasip nasip diyoruz sürekli imtihan diyoruz evet tevekkul ediyoruz ama artık ne kadar dayanicam bilemiyorum inan diyorum allahim verirsen belki hayirlisi olmayacak yada belki hic anne olamiycam sonucta herkesin cocugu olacak diye bi kaide yok ama diyorum o zaman al icimden bu sevgiyi isteği bende rahatlayayim bazen bogulacak gibi oluyorum ne diyim canim allah büyük tabiki rahmeti o kadar sonsuz ki ne olur onun içi n bize ol demesi dese onunde ne engel durabilir ama demiyo vardir bi bildiğicanım kaçıncı günündesin. Keşke kanda da baktırsan bir.. Canım benim Rabbim bizim de güldürecek yüzümüzü. Gönlümüzdekini de verecek. Ha bu ay değilse diğer ay.. ama hep derler ya Allah ihmal etmez imtihan eder. Biz de şuan bir imtihanın içindeyiz . ve sonuna geldil inşallah ben senin adına da inanıyorum gönülden. En kısa zamanda Rabiim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyecek.
Inşallah en kisa zamanda bebegine kavusursun böyle iste bazıları çok rahat hamile kalır bazıları da uğraşır.Cok zor Allah sabır versin tüm anne olmak isteyipte sıkıntı yaşayanlara.Yok canim ya olsa çıkardı 13.gün bu gün nasip nasip diyoruz sürekli imtihan diyoruz evet tevekkul ediyoruz ama artık ne kadar dayanicam bilemiyorum inan diyorum allahim verirsen belki hayirlisi olmayacak yada belki hic anne olamiycam sonucta herkesin cocugu olacak diye bi kaide yok ama diyorum o zaman al icimden bu sevgiyi isteği bende rahatlayayim bazen bogulacak gibi oluyorum ne diyim canim allah büyük tabiki rahmeti o kadar sonsuz ki ne olur onun içi n bize ol demesi dese onunde ne engel durabilir ama demiyo vardir bi bildiği
Amin canim benim sende adet olmussun allah en kısa zamanda bize bebeklerimizi nasip eder insaallah biz kim.bilir nasil kiymet biliria düşünseneInşallah en kisa zamanda bebegine kavusursun böyle iste bazıları çok rahat hamile kalır bazıları da uğraşır.Cok zor Allah sabır versin tüm anne olmak isteyipte sıkıntı yaşayanlara.
Umarim cnm ne diyim ya son nokta gibi bazenyavrukartalim canım hayırlısı olsun üzme kendini. vazgeçmek yok. birlikte atlatacağız bu ayı da...
Son Nokta değil hiç bir zaman canım allahin izniyle bizde anne olucaz ve cok ta iyi anneler olucaz. Meleklerimizin değerini çok daha iyi bilicez . Bak MERVE ÖZTÜRK diye bir bayan var onun videosunu izle derim ben çok etkilendim hatta bu gruptaki herkese şiddetle tavsiye ederimUmarim cnm ne diyim ya son nokta gibi bazen
Bence senin olumlu canım şiddetle hamile olduğunu hissediyorum :)Allahtan Umit kesılmez tabı ama. gercekcı olmak gerekırse olumsuz
Maalesef canim adet oldum benBence senin olumlu canım şiddetle hamile olduğunu hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?