- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Canim var ya yaptirmadan once ne topuklerde gezicem ne test yapicam hic orali olmicam diyodum ay oyle bi heyecan merak oluyoki yerimse duramiyorum ahahahHEHEH ÇOK TATLISINBENİM KALDI 5 GÜNÜM
YA DOKTOR PAZARTESİ TEST YAP DEDİ BEN İSTEMİYORUM ADET OLANA KADAR BEKLEMEK İSTİYORUM AMA EŞİM YANAŞMIYO YAP DİYOCanim var ya yaptirmadan once ne topuklerde gezicem ne test yapicam hic orali olmicam diyodum ay oyle bi heyecan merak oluyoki yerimse duramiyorum ahahah
BAKALIM İLK AŞILAMADA KISMET OLACAKMICanim ben 2 senede bi kere gördüm oda gitti zaten.bide teat negatif çıkmıştı yarim saat sonra baktigimda gorsum silik cizgiyi)
anladım canım jel kullanmadıgım ıcın bılemedım. ama anormal bır durum degıl bence. ne zaman olmustun sen asılamayıDOKTOR VERDİ CANIM DÜŞÜK OLMASIN TUTUNMASI İÇİNMİŞ. BİTEK BENİ YAŞADIM BU SORUNU
anladım canım. banada solemedı de yardımcısına yazdırırken duydumCanim hatirlamiyorum ama rahim duvarinda iyi yumurtan da iyi demişti zaten estrafeme devam edeceksin dedi o kadar bu arada sabah 1 bardak soguk süt ictim karin agrisina duramadim simdi cok şükür wcye cikabildim
BUGUN 9. GÜNÜM AZ KALDI SONUCU ÖĞRENMEMEanladım canım jel kullanmadıgım ıcın bılemedım. ama anormal bır durum degıl bence. ne zaman olmustun sen asılamayı
ay ne guzel. hayırlısı olsun. biz daha yenı. 5 gunumuz.BUGUN 9. GÜNÜM AZ KALDI SONUCU ÖĞRENMEME
CANIM BENDEDE POZİTİF ÇIKMIŞTI BANADA DOKTOR ÇATLADI DEMİŞTİ. HERHALDE AYNI ANDA Bİ KAÇ TANE YUMURTA BÜYÜYOYA ONDAN. DOKTOR KANDIRMADIYSA TABİ BİZİay ne guzel. hayırlısı olsun. biz daha yenı. 5 gunumuz.hıcbıseyde hıssetmıyorum ne agrı ne sızı ne sıslık
dun bıraz sol kasıgım agırdı 10-15 sanıye o kadar.
ovulasyon testı pozıtıf gosterıyor ona takıldım bende . catlamadımı acaba dıye. dr catladı dedı ama
kandırılmadık ınsallah. ama uc gundur yapıyorum hıc acılmadı rengı.ıgnenın etkısı yavas yavas gıtmesı lazım degıl mıCANIM BENDEDE POZİTİF ÇIKMIŞTI BANADA DOKTOR ÇATLADI DEMİŞTİ. HERHALDE AYNI ANDA Bİ KAÇ TANE YUMURTA BÜYÜYOYA ONDAN. DOKTOR KANDIRMADIYSA TABİ BİZİ
CANIM BENİMKİ BÖYLE DEĞİLDİKİ VALLA ŞÜPHELİ Bİ DURUM SANKİ SENİNKİkandırılmadık ınsallah. ama uc gundur yapıyorum hıc acılmadı rengı.ıgnenın etkısı yavas yavas gıtmesı lazım degıl mı
bende o yuzden catlamadımı acaba dıyrum.
yada 4. yumurta vardı o buyurmukı sonradan. bılemedım valla
ınsallah catlamıstır dr ole dedıyse guvenelım
kötü bir şüphe miCANIM BENİMKİ BÖYLE DEĞİLDİKİ VALLA ŞÜPHELİ Bİ DURUM SANKİ SENİNKİ
o kesın koyu cıkar. dedım ya sana benden 12 gunde ancak atıyoCanim sen bide beta hcg yap bakalim
şüpheli bi durum derken belki başka yumurtaların vardır çatlamaya yakın.benimkiler bu kadar net değildi aşılamadan sonrakötü bir şüphe mi
seninki ne zaman acılmaya basladı.
ben cuma gunu oldum ıgne 20 mayısvalla testte uzman oldum ama ıgne ısın ıcıne gırınce bende yorumlayamıyorum
17-19-21 dı yanlıs hatırlamıyorsam. ertesı gunu ıgne oldum.şüpheli bi durum derken belki başka yumurtaların vardır çatlamaya yakın.benimkiler bu kadar net değildi aşılamadan sonra
Canim tam tahlili gormeden bisi diyemem ama sonucta bi sperm yeterli hayirli olsun asilaman agri ve gaz normal oluyo canim yat dinlen bi kac günMerhaba arkadaşlar. Bugun oglen saat 13.oo gibi asilamam yapildi.yani 37.saate denk geldi. Gayet rahat gecti. Spermlerle ilgili raporu yogunluktan alamadik sadece sozlu olarak sordum. 7 milyondu yikama sonrasi 5 milyon diye bi cumle kullandi hemsire. Pek bisi anlamadim.neden bahsetmis olabilir bu rakamla. Dr biraz az dedi. Kasiklarimda gaza benzeyen bir hafif sanci var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?