• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ben 2 senede bi kere gördüm oda gitti zaten.bide teat negatif çıkmıştı yarim saat sonra baktigimda gorsum silik cizgiyi ;))

Canim hatirlamiyorum ama rahim duvarinda iyi yumurtan da iyi demişti zaten estrafeme devam edeceksin dedi o kadar bu arada sabah 1 bardak soguk süt ictim karin agrisina duramadim simdi cok şükür wcye cikabildim
anladım canım. banada solemedı de yardımcısına yazdırırken duydum :KK48: 11.gun 6,9 mm di. sonrasını bılmıyorum. :sus:

BUGUN 9. GÜNÜM AZ KALDI SONUCU ÖĞRENMEME
ay ne guzel. hayırlısı olsun. biz daha yenı. 5 gunumuz. :süslü: hıcbıseyde hıssetmıyorum ne agrı ne sızı ne sıslık
dun bıraz sol kasıgım agırdı 10-15 sanıye o kadar. :rapci:
ovulasyon testı pozıtıf gosterıyor ona takıldım bende . catlamadımı acaba dıye. dr catladı dedı ama :KK52:

ay ne guzel. hayırlısı olsun. biz daha yenı. 5 gunumuz. :süslü: hıcbıseyde hıssetmıyorum ne agrı ne sızı ne sıslık
dun bıraz sol kasıgım agırdı 10-15 sanıye o kadar. :rapci:
ovulasyon testı pozıtıf gosterıyor ona takıldım bende . catlamadımı acaba dıye. dr catladı dedı ama :KK52:
CANIM BENDEDE POZİTİF ÇIKMIŞTI BANADA DOKTOR ÇATLADI DEMİŞTİ. HERHALDE AYNI ANDA Bİ KAÇ TANE YUMURTA BÜYÜYOYA ONDAN. DOKTOR KANDIRMADIYSA TABİ BİZİ

CANIM BENDEDE POZİTİF ÇIKMIŞTI BANADA DOKTOR ÇATLADI DEMİŞTİ. HERHALDE AYNI ANDA Bİ KAÇ TANE YUMURTA BÜYÜYOYA ONDAN. DOKTOR KANDIRMADIYSA TABİ BİZİ
kandırılmadık ınsallah. ama uc gundur yapıyorum hıc acılmadı rengı.ıgnenın etkısı yavas yavas gıtmesı lazım degıl mı :(
bende o yuzden catlamadımı acaba dıyrum.
yada 4. yumurta vardı o buyurmukı sonradan. bılemedım valla
ınsallah catlamıstır dr ole dedıyse guvenelım :eğlence:

Eklentiler

• img1464163661034.jpg
    img1464163661034.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 31
kandırılmadık ınsallah. ama uc gundur yapıyorum hıc acılmadı rengı.ıgnenın etkısı yavas yavas gıtmesı lazım degıl mı :KK43:
bende o yuzden catlamadımı acaba dıyrum.
yada 4. yumurta vardı o buyurmukı sonradan. bılemedım valla
ınsallah catlamıstır dr ole dedıyse guvenelım :eğlence:
CANIM BENİMKİ BÖYLE DEĞİLDİKİ VALLA ŞÜPHELİ Bİ DURUM SANKİ SENİNKİ

kötü bir şüphe mi :skandal:

seninki ne zaman acılmaya basladı.
ben cuma gunu oldum ıgne 20 mayıs o_O valla testte uzman oldum ama ıgne ısın ıcıne gırınce bende yorumlayamıyorum :kızgın:
şüpheli bi durum derken belki başka yumurtaların vardır çatlamaya yakın.benimkiler bu kadar net değildi aşılamadan sonra

şüpheli bi durum derken belki başka yumurtaların vardır çatlamaya yakın.benimkiler bu kadar net değildi aşılamadan sonra
17-19-21 dı yanlıs hatırlamıyorsam. ertesı gunu ıgne oldum.
13 mm dı yumurtam vardı. onun buyumesını beklemedımı. ama oylede olsa 3 gune catlamaz mı
bılemedım valla karısık bır durum ve ben karsınızdayız :rapci:

Merhaba arkadaşlar. Bugun oglen saat 13.oo gibi asilamam yapildi.yani 37.saate denk geldi. Gayet rahat gecti. Spermlerle ilgili raporu yogunluktan alamadik sadece sozlu olarak sordum. 7 milyondu yikama sonrasi 5 milyon diye bi cumle kullandi hemsire. Pek bisi anlamadim.neden bahsetmis olabilir bu rakamla. Dr biraz az dedi. Kasiklarimda gaza benzeyen bir hafif sanci var sadece

Merhaba arkadaşlar. Bugun oglen saat 13.oo gibi asilamam yapildi.yani 37.saate denk geldi. Gayet rahat gecti. Spermlerle ilgili raporu yogunluktan alamadik sadece sozlu olarak sordum. 7 milyondu yikama sonrasi 5 milyon diye bi cumle kullandi hemsire. Pek bisi anlamadim.neden bahsetmis olabilir bu rakamla. Dr biraz az dedi. Kasiklarimda gaza benzeyen bir hafif sanci var sadece
Canim tam tahlili gormeden bisi diyemem ama sonucta bi sperm yeterli hayirli olsun asilaman agri ve gaz normal oluyo canim yat dinlen bi kac gün

Back