- Konu Sahibi yavrukartalim
kuzum doktor pazartesi test yap bana bildir dedi sonucu ama hiç yapasım gellmiyo hasta olmayı beklemek istiyorum bıktım hep tek çizgi görmekten. keşkee size güzel haberler verebilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aşılama günün saymıyorum onu sayarsam 11, günümaynen
ama saat hesabı yaparsak 6. güne girdik
bende sureklı uyku durumu var ama can sıkıntısından, zaman gecsın ıstıyorum cooook uyuyayım bı uyanım 10 gun gecmıs olsunvalla çok fazla sivilce çıkard
ım kasık ağrım var sol tarafımda ve uyukluyıp duruyorum. ama tutmamış gibi hissediyorum bence adet olcam
Ne yapım kuzum aynı bildiğin gibi adet oldum gittim baslanacakti uyuzlarrr yine birşey çıkardılar.. smear testini tekrar istedi bir ay geçmiş bir seneyi o kadar sinirlendim ki sinirimden ağladım devlette tedaviye başlayalı yedi ay oldu halbuki dedim konustim yapacak bisey yok tekrarlaman lazım dediler.. vardır bir hayır ne yapabilirimvesselam_ Canim nasilsin naptin
Hey allahim ya allahim belalari adet zamanini mi buldu yapacak baslasaydi tedaviye sonucu bekleseydiler ya ne diyim canım allah büyük vardir bi bildiği keske makul bi ozel e gitsen yada normal kadin dogumda klomen vs yumurta takibi yaptırsan en azindan bunlarin keyfini beklemektenseNe yapım kuzum aynı bildiğin gibi adet oldum gittim baslanacakti uyuzlarrr yine birşey çıkardılar.. smear testini tekrar istedi bir ay geçmiş bir seneyi o kadar sinirlendim ki sinirimden ağladım devlette tedaviye başlayalı yedi ay oldu halbuki dedim konustim yapacak bisey yok tekrarlaman lazım dediler.. vardır bir hayır ne yapabilirim
Yuzduk yüzdük kuyruğuna geldik canım normal kadın oraya yönlendiriyor zaten infertilite benim tanı :)Hey allahim ya allahim belalari adet zamanini mi buldu yapacak baslasaydi tedaviye sonucu bekleseydiler ya ne diyim canım allah büyük vardir bi bildiği keske makul bi ozel e gitsen yada normal kadin dogumda klomen vs yumurta takibi yaptırsan en azindan bunlarin keyfini beklemektense
Valla hakkimizda hayirlisi olsun canim gec olsun güç olmasın bende beklemedeyim ışte kendi kendime belirti ariyorum vs kismet ama cok yorulsum inan her ay husran ve hayal kirikliklari rabbim bu kez yuzumuze gülsün aratmasinYuzduk yüzdük kuyruğuna geldik canım normal kadın oraya yönlendiriyor zaten infertilite benim tanı :)
Bakalım yaa ne yapım bu son aşama artık...
Rabbim hayırlısini versin insaAllah..
Sen ne durumdasin peki
test yapmadın mı. bence yapabılırsın artıkkızlar 11.gündeyim ama hiç bişey hissetmiyorum crinone jelin yan etkilerini okudum yaşadığım belirtilerin hepsi ondan kaynaklanıyo sanırım . tutmadımı acaba aşılamam
doktor pazartese ya dede hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumtest yapmadın mı. bence yapabılırsın artık
benım dr 12. gun demıstı. daha 6. gunum geercı. ben de hıcbısey hıssetmıyorum. sıfır belırtı =)doktor pazartese ya dede hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
banada 14. gün dedi. bende hissetmiyorum yüzüm korkunç derecede sivilce doldu. crinone jel yapıyomuş. hormonları altüzt ediyo kullandığımız ilaçlar psikolojim hiç iyi değilbenım dr 12. gun demıstı. daha 6. gunum geercı. ben de hıcbısey hıssetmıyorum. sıfır belırtı =)
jel kullanmadım ben canım.banada 14. gün dedi. bende hissetmiyorum yüzüm korkunç derecede sivilce doldu. crinone jel yapıyomuş. hormonları altüzt ediyo kullandığımız ilaçlar psikolojim hiç iyi değil
amin canım inş hepimiz güzel haberler alırızjel kullanmadım ben canım.
beklıceksın o zaman. hayırlısı olsun
Canim ben jel kullanmiyorum ama benimde yuzumde bi kac tane çıktı hatta sikimca baska yerden yenisi geliyo sanırım:) sıkma canini kizlar bu gece cok guzel rüyalar gördüm ve anlamlari cok iyiymis baktim tabi allah bilir de bu gun cok huzurlu uyandim inşaallah guzel seyler olur hayatimizda.canim bence sen test yapabilirsin ama gucun yoksa yapma tabikibanada 14. gün dedi. bende hissetmiyorum yüzüm korkunç derecede sivilce doldu. crinone jel yapıyomuş. hormonları altüzt ediyo kullandığımız ilaçlar psikolojim hiç iyi değil
elimde sadece 1 tane idrar testi var yapsammı diye gidip geliyorum vazgeçiyorum her defasında.Canim ben jel kullanmiyorum ama benimde yuzumde bi kac tane çıktı hatta sikimca baska yerden yenisi geliyo sanırım:) sıkma canini kizlar bu gece cok guzel rüyalar gördüm ve anlamlari cok iyiymis baktim tabi allah bilir de bu gun cok huzurlu uyandim inşaallah guzel seyler olur hayatimizda.canim bence sen test yapabilirsin ama gucun yoksa yapma tabiki
Canim yapacaksan da sabah ilk idrarinla yap bence benim 11.gun falan cikmamisti sonra belirmistielimde sadece 1 tane idrar testi var yapsammı diye gidip geliyorum vazgeçiyorum her defasında.