- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 43
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Aynen oyle yapiyorum canim.dinlenmedeyim. buyuk bir yuk gitti uzerimden.allahtan hayirlisi artikCanim tam tahlili gormeden bisi diyemem ama sonucta bi sperm yeterli hayirli olsun asilaman agri ve gaz normal oluyo canim yat dinlen bi kac gün
Insaallah canim hepimiz icin hayirlisini nasil eylesinAynen oyle yapiyorum canim.dinlenmedeyim. buyuk bir yuk gitti uzerimden.allahtan hayirlisi artik
Canim ya bilemiyorum ignenin etkisi gittimi gitmedimi bende ölücem heyecandan sanirimyavrukartalim cane biz ne zaman test yapalım ya
yavrukartalim cane biz ne zaman test yapalım ya
benım belırtı fılan yok
dipçik gibiyim maalesefAhahahahedosko alemsin yahu valla benimde belimde ince ince sızı var kasik agrisi ara ara oluyo sadece
benim 6. gün. ikide bir takvimi elime alıp sayıyorum. sanki değişecekbenimbuguü 10. günüm ilk benmi öğrencem yani sonucu yokmu benden eski
ne zaman ogrenıceksın. bısey hıssedıyomusun olumlu olumsuzbenimbuguü 10. günüm ilk benmi öğrencem yani sonucu yokmu benden eski
hatta asılama gununu saymazsak 5. gunumuzbenim 6. gün. ikide bir takvimi elime alıp sayıyorum. sanki değişecek
aynenhatta asılama gununu saymazsak 5. gunumuz
aynen
ama saat hesabı yaparsak 6. güne girdik
ım kasık ağrım var sol tarafımda ve uyukluyıp duruyorum. ama tutmamış gibi hissediyorum bence adet olcamne zaman ogrenıceksın. bısey hıssedıyomusun olumlu olumsuz
Canim benim oncekindede adet sivilcem cikmisti bunda da simdiden çıktı sivilcem ya sorma pozitife yoruyorum hep ama negatif olursa cok buyuk hayal kirikligi olacak sanirkmvalla çok fazla sivilce çıkard
ım kasık ağrım var sol tarafımda ve uyukluyıp duruyorum. ama tutmamış gibi hissediyorum bence adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?