- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
Bide acayip gazim oluyodu aksam olunca ellerim burnum ayaklarim buz gibi oluyodu ama sonraları adet donemlerimde de olmaya basladi bu belirtimi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göğüslerimde çok ağrıyo özellikle uçları bel ağrım var sol kasığımdada batma ama sanki bunlar bende her ay oluyoOldu canim ama bunlar psikolojikolabir belkide agrim hep oluyodu ara ara da batma oluyo kasigimda 7.gunden sonra falan sigara ictigim halde.kokusundan acayip midem bulaniyodu istahim artti hic yemedigim aci tombik biberler varya surekli ondan yemek istiyodum bide 8.9 gunden sonra aksam uzeri 5.6 gibi surekli elim ayagim titremeye basliyodu ve bisiler yeme ihtiyaci hissediyodum goguslerim 10.gunden sonra sismeye başlamıştı ve ara ara bas donmesi oluyodu akintim da oluyodu diye hatirliyorum ama yanilabilirim de
Himm bende hic gogus ağrısı ucunda aci falan yok bunlar da kistas olabilir canimbenim
göğüslerimde çok ağrıyo özellikle uçları bel ağrım var sol kasığımdada batma ama sanki bunlar bende her ay oluyo
gaz sorunum var canım ama crinone jel yapıyomuş diolarHimm bende hic gogus ağrısı ucunda aci falan yok bunlar da kistas olabilir canim
Canim yerlesme durumu mu var acaba hadi inşaallahCRİNONE JEL PEMBE OLARAK GELDİ HAFİF AŞILAMANIN 9. GÜNÜ . VARMI AYNI SORUNU YAŞAYAN
Canim her doktor vermiyo benimkide vermiyodu klomen rahim duvarini incelttigi icin estrafem verdi kalinlastirmasi icin sadece jel bana da vermiyojeli dr mu verıyor
bana ne ılac ne jel hıcbısey vermedı
kaçtı rahim duvarın hatırlıyomusunCanim her doktor vermiyo benimkide vermiyodu klomen rahim duvarini incelttigi icin estrafem verdi kalinlastirmasi icin sadece jel bana da vermiyo
DOKTOR VERDİ CANIM DÜŞÜK OLMASIN TUTUNMASI İÇİNMİŞ. BİTEK BENİ YAŞADIM BU SORUNUjeli dr mu verıyor
bana ne ılac ne jel hıcbısey vermedı
Canim hatirlamiyorum ama rahim duvarinda iyi yumurtan da iyi demişti zaten estrafeme devam edeceksin dedi o kadar bu arada sabah 1 bardak soguk süt ictim karin agrisina duramadim simdi cok şükür wcye cikabildimkaçtı rahim duvarın hatırlıyomusun
ADET OLACAM DİYE ÇOK KORKUYORUM YA RESMEN GÖBEĞİMİ BEBEK VARMIŞ GİBİ SEVİYORUM ÇILDIRIYORUM SANIRIM :dKizlar bende kabizlik ve gaz sorunu devam ediyo bide ara ara kasikta batmalar sol tarafimdada oluyo baz3n ona anlam veremedim ama çünkü yumurtam sağ tarafdaydi
Canim sende başka belirti yokmu peki.mesela benim agzimda tuhaf bi tat var sanki yagli bisi yemisimde kalmis gibi mesela acaba sigaradan miDOKTOR VERDİ CANIM DÜŞÜK OLMASIN TUTUNMASI İÇİNMİŞ. BİTEK BENİ YAŞADIM BU SORUNU
Ahahah canim ayni psikolojideyiz sanırım bide cok ilginç ki ben zayifim ama gobegim var böyle simitler falan belim kalin yani bi kac gundur gobegim sivrilmis gibi duruyo aynaya bakip bakip acaba vucut kendini hamilelige mi hazirliyo diyorumADET OLACAM DİYE ÇOK KORKUYORUM YA RESMEN GÖBEĞİMİ BEBEK VARMIŞ GİBİ SEVİYORUM ÇILDIRIYORUM SANIRIM :d
GAZ SORUNUM VAR SOL KASIKTA BATMA AŞIRI UYKUM GELİYO ENERJİM HİÇ YOK . GÖĞÜSLERİM ÇOK ACIYOCanim sende başka belirti yokmu peki.mesela benim agzimda tuhaf bi tat var sanki yagli bisi yemisimde kalmis gibi mesela acaba sigaradan mi
Eee daha ne olsun cnm hadi inşaallahGAZ SORUNUM VAR SOL KASIKTA BATMA AŞIRI UYKUM GELİYO ENERJİM HİÇ YOK . GÖĞÜSLERİM ÇOK ACIYO
HEHEH ÇOK TATLISIN BENİM KALDI 5 GÜNÜMAhahah canim ayni psikolojideyiz sanırım bide cok ilginç ki ben zayifim ama gobegim var böyle simitler falan belim kalin yani bi kac gundur gobegim sivrilmis gibi duruyo aynaya bakip bakip acaba vucut kendini hamilelige mi hazirliyo diyorum
YOK YA TAMAMEN PSİKOLOJİK BEN HER AY BUNLARI YAŞIYORUMEee daha ne olsun cnm hadi inşaallah