• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bide acayip gazim oluyodu aksam olunca ellerim burnum ayaklarim buz gibi oluyodu ama sonraları adet donemlerimde de olmaya basladi bu belirtimi bilmiyorum

benim
Oldu canim ama bunlar psikolojikolabir belkide agrim hep oluyodu ara ara da batma oluyo kasigimda 7.gunden sonra falan sigara ictigim halde.kokusundan acayip midem bulaniyodu istahim artti hic yemedigim aci tombik biberler varya surekli ondan yemek istiyodum bide 8.9 gunden sonra aksam uzeri 5.6 gibi surekli elim ayagim titremeye basliyodu ve bisiler yeme ihtiyaci hissediyodum goguslerim 10.gunden sonra sismeye başlamıştı ve ara ara bas donmesi oluyodu akintim da oluyodu diye hatirliyorum ama yanilabilirim de
göğüslerimde çok ağrıyo özellikle uçları bel ağrım var sol kasığımdada batma ama sanki bunlar bende her ay oluyo :D

Kizlar bende kabizlik ve gaz sorunu devam ediyo bide ara ara kasikta batmalar sol tarafimdada oluyo baz3n ona anlam veremedim ama çünkü yumurtam sağ tarafdaydi

ADET OLACAM DİYE ÇOK KORKUYORUM YA RESMEN GÖBEĞİMİ BEBEK VARMIŞ GİBİ SEVİYORUM ÇILDIRIYORUM SANIRIM :d
Ahahah canim ayni psikolojideyiz sanırım bide cok ilginç ki ben zayifim ama gobegim var böyle simitler falan belim kalin yani bi kac gundur gobegim sivrilmis gibi duruyo aynaya bakip bakip acaba vucut kendini hamilelige mi hazirliyo diyorum :halay:

Back