• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sana diyorum bende ayni seyi yapiyorum gerçi ben 1.de hic yatmadim olmadi 2.de hep yaptim is bile yapmadim tuttu 3.de simdi gene dikkat etmiyorum dun hep ayakta utu yaptim camasir yemek vs vs bakalim allah kerim gerci o ol derse hic bisi duramaz önünde sonucta ama dikkat etmek lazim

Sana diyorum bende ayni seyi yapiyorum gerçi ben 1.de hic yatmadim olmadi 2.de hep yaptim is bile yapmadim tuttu 3.de simdi gene dikkat etmiyorum dun hep ayakta utu yaptim camasir yemek vs vs bakalim allah kerim gerci o ol derse hic bisi duramaz önünde sonucta ama dikkat etmek lazim
inş canım gönlümüze göre olur senin kaçıncı günün

Kizlar dunku kontrolumde 18.19 20 mm ve sol yumurtalikta 16.5 mm 4 yumurtam gelismis.gece 12 de ovitrelle vuruldum.yarin nasipse oglen 12 de asilamam gerceklesecek. Korku heyecan panik her tur duygum mevcut.kis umuyorum yaz cikarsa bahtima

Kizlar dunku kontrolumde 18.19 20 mm ve sol yumurtalikta 16.5 mm 4 yumurtam gelismis.gece 12 de ovitrelle vuruldum.yarin nasipse oglen 12 de asilamam gerceklesecek. Korku heyecan panik her tur duygum mevcut.kis umuyorum yaz cikarsa bahtima
Canim durumun çok iyi suan esinin spermleri de yeterli çıkarsa olmama ihtimali cok az allahin izniyle bol bol dua et bide ananas ye

dua oku bol bol asılama yapılırkende. hem heyecanın yatısır ;)

Canim durumun çok iyi suan esinin spermleri de yeterli çıkarsa olmama ihtimali cok az allahin izniyle bol bol dua et bide ananas ye
Sperm konusunda bilgim pek yok canim.dr normal dedi. Ileri hizlimiz % 11 YERINDEhareketlimiz % 33 bu ikisinin toplamına bakip sorun yok dedi.ama yikama sonrasi ne olur bilemeyecegim. Sol tarafta 2.5 cm cikolata kisti sag tarafta 9 yildir evlat gibi duran 3.cm over kisti. 0.5 mm uygun yerde polip azcik yaraa daha saymayayim ben. Yas 35. Oyyy oyyyy.:)))))) Hamdolsun yinedee.gr isyanim yok.rahatim. duaciyim hepimizee

tamam o zaman rahatladım başka belirtiler oldumu
Oldu canim ama bunlar psikolojikolabir belkide agrim hep oluyodu ara ara da batma oluyo kasigimda 7.gunden sonra falan sigara ictigim halde.kokusundan acayip midem bulaniyodu istahim artti hic yemedigim aci tombik biberler varya surekli ondan yemek istiyodum bide 8.9 gunden sonra aksam uzeri 5.6 gibi surekli elim ayagim titremeye basliyodu ve bisiler yeme ihtiyaci hissediyodum goguslerim 10.gunden sonra sismeye başlamıştı ve ara ara bas donmesi oluyodu akintim da oluyodu diye hatirliyorum ama yanilabilirim de

Back