- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Canim ya niye öyle düşünüyorsun sonucta emek veriyosun rabbim guldursun yüzünü insaallah umutsuz olmadoktor normal hayatına geri dön dedi bende o rahatlıkla hareket ettimzaten çok umudum yoktu en baştan beri boşa kürek çekiyormuşum gibime geliyo
inş canım gönlümüze göre olur senin kaçıncı gününSana diyorum bende ayni seyi yapiyorum gerçi ben 1.de hic yatmadim olmadi 2.de hep yaptim is bile yapmadim tuttu 3.de simdi gene dikkat etmiyorum dun hep ayakta utu yaptim camasir yemek vs vs bakalim allah kerim gerci o ol derse hic bisi duramaz önünde sonucta ama dikkat etmek lazim
Cumartesi yapildi islem iste daha cok yeni yaniinş canım gönlümüze göre olur senin kaçıncı günün
Canim durumun çok iyi suan esinin spermleri de yeterli çıkarsa olmama ihtimali cok az allahin izniyle bol bol dua et bide ananas yeKizlar dunku kontrolumde 18.19 20 mm ve sol yumurtalikta 16.5 mm 4 yumurtam gelismis.gece 12 de ovitrelle vuruldum.yarin nasipse oglen 12 de asilamam gerceklesecek. Korku heyecan panik her tur duygum mevcut.kis umuyorum yaz cikarsa bahtima
Canim bekle bence biraz acele etme normalde 14 diyo doktorlar daha erken ogrenenler var bende 12.gun ogrenmistim ama en saglikli sonuc 14 bencebenim 8. günüm ne zaman test yapsam çıkar
dua oku bol bol asılama yapılırkende. hem heyecanın yatısırKizlar dunku kontrolumde 18.19 20 mm ve sol yumurtalikta 16.5 mm 4 yumurtam gelismis.gece 12 de ovitrelle vuruldum.yarin nasipse oglen 12 de asilamam gerceklesecek. Korku heyecan panik her tur duygum mevcut.kis umuyorum yaz cikarsa bahtima
Okuyacağım okuyorumda canim.rabbim aratmasin kimseyidua oku bol bol asılama yapılırkende. hem heyecanın yatısır
Sperm konusunda bilgim pek yok canim.dr normal dedi. Ileri hizlimiz % 11 YERINDEhareketlimiz % 33 bu ikisinin toplamına bakip sorun yok dedi.ama yikama sonrasi ne olur bilemeyecegim. Sol tarafta 2.5 cm cikolata kisti sag tarafta 9 yildir evlat gibi duran 3.cm over kisti. 0.5 mm uygun yerde polip azcik yaraa daha saymayayim ben. Yas 35. Oyyy oyyyy.:)))))) Hamdolsun yinedee.gr isyanim yok.rahatim. duaciyim hepimizeeCanim durumun çok iyi suan esinin spermleri de yeterli çıkarsa olmama ihtimali cok az allahin izniyle bol bol dua et bide ananas ye
yok denıcek kadar az . var gıbı oluyor bakıyorum yokKizlar akintiniz varmi ne durumdasiniz
Ahahah ayni canim ya bu kadar mi oluruz acaba :)) benimde vardi simdi yok islaklik var ama gelen bisi yok :)))yok denıcek kadar az . var gıbı oluyor bakıyorum yok
aşılamanın ilk 2 3 günü bende çok olmuştu. şimdi yok sadece crinone jel yuzunden islaklık varAhahah ayni canim ya bu kadar mi oluruz acaba :)) benimde vardi simdi yok islaklik var ama gelen bisi yok :)))
Canim o bi gosterge olmuyoya benim 2.de sivilcem cikmisti tamam dedim bitti ayni yerde çıktı gene falan ama tutmuştubir sürü sivelcem pörtledi ya
tamam o zaman rahatladım başka belirtiler oldumuCanim o bi gosterge olmuyoya benim 2.de sivilcem cikmisti tamam dedim bitti ayni yerde çıktı gene falan ama tutmuştu
Oldu canim ama bunlar psikolojikolabir belkide agrim hep oluyodu ara ara da batma oluyo kasigimda 7.gunden sonra falan sigara ictigim halde.kokusundan acayip midem bulaniyodu istahim artti hic yemedigim aci tombik biberler varya surekli ondan yemek istiyodum bide 8.9 gunden sonra aksam uzeri 5.6 gibi surekli elim ayagim titremeye basliyodu ve bisiler yeme ihtiyaci hissediyodum goguslerim 10.gunden sonra sismeye başlamıştı ve ara ara bas donmesi oluyodu akintim da oluyodu diye hatirliyorum ama yanilabilirim detamam o zaman rahatladım başka belirtiler oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?