- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
Yumurtalarin hangi taraftaydi canimHimm anladim canim benimde iki gun cok ağrıdı ama suan bisi yok kasik agrin tek tarafli mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalarin hangi taraftaydi canimHimm anladim canim benimde iki gun cok ağrıdı ama suan bisi yok kasik agrin tek tarafli mi
Canim üzüldüm ama umudunu yitirme bak bende neler yasadim kurtaj bile oldum ama hala umudum devam ediyor çünkü allah inandim guvendim ve ona sigindim biliyorum nasip olacak bir gün ama ne zaman sende birakma kendini elbet vardir bi bildiğiKızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun cuma günü negatifi gördüğümde bende ümitler tükendi. Allah kucaklarimizi boş birakmasin yine de. İyi günler dilerim
Canim sperm sayisi çok düşük eşim tedavi olmadan bir daha bu işlere kalkismayacagim. Çünkü biz kadınlar gerçekten tek başımıza mücadele ediyoruz.Canim üzüldüm ama umudunu yitirme bak bende neler yasadim kurtaj bile oldum ama hala umudum devam ediyor çünkü allah inandim guvendim ve ona sigindim biliyorum nasip olacak bir gün ama ne zaman sende birakma kendini elbet vardir bi bildiği
Evet cani..maaalesef Oyle sorun bizde olsa da olmasada tum islemler hormonlar bize yukleniyo maalesef benim esimde bu konularda dünyanın en zor adama diyebilirim sunu ic icmez bunu ye yemez oyle yap yok boyle yap yok beni hasta etti 2 senedir sormaCanim sperm sayisi çok düşük eşim tedavi olmadan bir daha bu işlere kalkismayacagim. Çünkü biz kadınlar gerçekten tek başımıza mücadele ediyoruz.
Aynı benimkide neler aldım ne paralar döktüm evim bitkisel ilaclarla dolu gel gör yiyen içen yok.Evet cani..maaalesef Oyle sorun bizde olsa da olmasada tum islemler hormonlar bize yukleniyo maalesef benim esimde bu konularda dünyanın en zor adama diyebilirim sunu ic icmez bunu ye yemez oyle yap yok boyle yap yok beni hasta etti 2 senedir sorma
Canim bak bi kere esim bunlari duzenli kullandiginda neredeyse iki katina cikmisti sperm sayisi 1 ayda koenzim markasinin q10 alcaksin solgardan e vitamini ve selenyum esim bunlarin 3unu hergun ictiginde cok fayda görmüştük ama bu sefer yapmadi maalesefAynı benimkide neler aldım ne paralar döktüm evim bitkisel ilaclarla dolu gel gör yiyen içen yok.
Canim düzenli icmiyor ki alıyorum. Birde iğne varmış sperm sayisi ve kalitesi arttiriyormussCanim bak bi kere esim bunlari duzenli kullandiginda neredeyse iki katina cikmisti sperm sayisi 1 ayda koenzim markasinin q10 alcaksin solgardan e vitamini ve selenyum esim bunlarin 3unu hergun ictiginde cok fayda görmüştük ama bu sefer yapmadi maalesef
YA BİŞEY SORCAM AŞILAMA İÇİN 7 MİLYON HAREKETLİ SPERM AZMI PEKİCanim bak bi kere esim bunlari duzenli kullandiginda neredeyse iki katina cikmisti sperm sayisi 1 ayda koenzim markasinin q10 alcaksin solgardan e vitamini ve selenyum esim bunlarin 3unu hergun ictiginde cok fayda görmüştük ama bu sefer yapmadi maalesef
alt sınır 1 mılyon galıbaYA BİŞEY SORCAM AŞILAMA İÇİN 7 MİLYON HAREKETLİ SPERM AZMI PEKİ
Canim toplam sperm sayisi neydi ileri hiz mi 7 milyon digerleri ne kadarYA BİŞEY SORCAM AŞILAMA İÇİN 7 MİLYON HAREKETLİ SPERM AZMI PEKİ
SANIRIM TOPLAN 150 MİLYON YIKINMIŞ %100 HAREKETLİ OLON 7 MİLYONCanim toplam sperm sayisi neydi ileri hiz mi 7 milyon digerleri ne kadar
150 bin ile bir tanıdığım hamile kaldı. Bunları kafana çok takma sonuçta bir sperm yeterli canimSANIRIM TOPLAN 150 MİLYON YIKINMIŞ %100 HAREKETLİ OLON 7 MİLYON
Canim hayirli olsun tedavin peki buyuyen yumurta kac mm di bi kadin doguma git o versin rapor olmadikıslar selam ben de aşılama tedavisi görüyorum.puregon 300. adetin 8. gününe kadar günde 50 kullandım cevap vermeyince 100e cıktık. bugun takibe gittm 1yumurtacığım varmış. 1 tanesi büyümeye niyetlenmiş :)) umutt dua sabırr .. :)
aşılamam muhtemlen p tesi olacak haftaya inşallaaahh.. yani iş gününe denk gelyor.. öğretmenim mebde. tüp bebek merkeznden rapor alnmıyor die biliyorum ki alınsa da tüp bebek merkeznden aldgm raporu nasıl gotureym okula.....aile hekmmden rica ettm ,, hayır dedi veremem rapor faln. 1 güncük ya 1 güncük... Önerisi olan var mı?
canım doktorunla konuş masai saati bitince yapsın yada öğlearasına falan denk getirsin bende devlet memuruyum o şekilde ayarladık . kimseyede söylenmiyoki bu durum. zaten 5 dk a falan sürüyo hemen normal hayatına dönüyosunkıslar selam ben de aşılama tedavisi görüyorum.puregon 300. adetin 8. gününe kadar günde 50 kullandım cevap vermeyince 100e cıktık. bugun takibe gittm 1yumurtacığım varmış. 1 tanesi büyümeye niyetlenmiş :)) umutt dua sabırr .. :)
aşılamam muhtemlen p tesi olacak haftaya inşallaaahh.. yani iş gününe denk gelyor.. öğretmenim mebde. tüp bebek merkeznden rapor alnmıyor die biliyorum ki alınsa da tüp bebek merkeznden aldgm raporu nasıl gotureym okula.....aile hekmmden rica ettm ,, hayır dedi veremem rapor faln. 1 güncük ya 1 güncük... Önerisi olan var mı?
kaçıncı günün tatlım. ben hiç dikkat etmiyorum 4. gününde düğün vardı deli gibi oynadım. 6. gününde bütün evi temizledim perde astım. ins bişey olmamıştırKizlar ya bu gün cok ayakta kaldim agrim oldu biraz sizde durum ne
Aaaa canim ya niye öyle seyler yaptin doktorun demedimi perde asma oynama falan tam tutunma evreleri insaallah bisi olmazkaçıncı günün tatlım. ben hiç dikkat etmiyorum 4. gününde düğün vardı deli gibi oynadım. 6. gününde bütün evi temizledim perde astım. ins bişey olmamıştır
doktor normal hayatına geri dön dedi bende o rahatlıkla hareket ettim zaten çok umudum yoktu en baştan beri boşa kürek çekiyormuşum gibime geliyoAaaa canim ya niye öyle seyler yaptin doktorun demedimi perde asma oynama falan tam tutunma evreleri insaallah bisi olmaz