• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar simdi çıktım yumurta buyumus 19 mm olmus doktor beklemiyodum dedi şaşırdı simdi igne yaptirdim yarin 2 gibi yapilacak siz yumurta kc mm ken yaptirmistiniz erken olcak benimki acaba catlarmi yarina kadar
36 saat sonra olmayacak mı canım niyee erken yapıyor ki sormadin mi vardır bir bildiği kuzum sıkıntı yapma e mi

Son düzenleme:
36 saat sonra olmayacak mı canım niyee erken yapıyor ki sormadin mi vardır bir bildiği kuzum sıkıntı yapma e mi
Canim yumurta cok buyumus ya normalde 17 18 de yapiliyo biliosun ben persembe gitseydim belki denk gelecekti vardir her ışte bi hayır aslinda siz degerlendirin pazartesi asilama yapalim dedi ama o zaman da gec olacakti bilmiorum valla

Canim yumurta cok buyumus ya normalde 17 18 de yapiliyo biliosun ben persembe gitseydim belki denk gelecekti vardir her ışte bi hayır aslinda siz degerlendirin pazartesi asilama yapalim dedi ama o zaman da gec olacakti bilmiorum valla
Doktorun iyi bilir kuzum sıkıntı yapma e mi..
İnsaAllah su güzel günlerin yüzü suyu hurmetine herşey güzel olacak..

Doktorun iyi bilir kuzum sıkıntı yapma e mi..
İnsaAllah su güzel günlerin yüzü suyu hurmetine herşey güzel olacak..
Yarin eşimin dogum günü ayni zamanda kandil bu kadar ust uste gelmesi icimde tuhaf bisiler olustursu ne bileyim kipir kipir heyecan korku herseyi yasiyorum suan basen icime bi sıkıntı geliyo sanki bu son sansimmis gibi hissediyorum bu guzel seyler denk gelincede tamam olacak bu sefer diyorum ne bileyim degisik ışte

Ben de bu ay aşılama olacağım inşallah. iğneleri kullanıyorum. Allah'ım bu mübarek kandil gecesinde hepimizin dualarını kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Yarin eşimin dogum günü ayni zamanda kandil bu kadar ust uste gelmesi icimde tuhaf bisiler olustursu ne bileyim kipir kipir heyecan korku herseyi yasiyorum suan basen icime bi sıkıntı geliyo sanki bu son sansimmis gibi hissediyorum bu guzel seyler denk gelincede tamam olacak bu sefer diyorum ne bileyim degisik ışte
Bende böyle şeyler olduğunda totem yapıyorum Rabbim herşeyin hayırlısini versin insaAllah

Kizlar o kadar moralim bozukku cok duaniza ihtiyacim var esimle baya tartisarak ve gergin geldik islerinin arasina sokusturmusum vs vs bi dunya laf dolayisiyla sperm de cok az çıkmış kötü baslarsan sonu da kötü oluyor iste ne olacak bilmiorum cok az spermle hamile kalani duydunuz mu hic bizzde durum vahim sanirim

Kizlar islem yapildi 15 dkka yattim kalktim 40 milyon sperm vardi yarisi yerinde hareketli yikama sonrasi ne oldu durum bilmiorum artik hayirlisi allah büyük ama umudum cok az ne yazikki

Kizlar islem yapildi 15 dkka yattim kalktim 40 milyon sperm vardi yarisi yerinde hareketli yikama sonrasi ne oldu durum bilmiorum artik hayirlisi allah büyük ama umudum cok az ne yazikki
Aynen biz de sizin gibi giderken bi konuda tartıştık sperm sonuçları pek iyi değil ama nasipse bir tane olsa da olur

Bu erkekleri anlamak o kadar zor ki ne diyim bilmiyorum tek basimiza mucadele veriyoruz rabbim yüzümüze gülsün bizi bunlarla daha fazla ugrastirmasin insaallah
Aynen o kadar iğne yi hapı biz kullanıyoruz yaptıkları bir şey yok bi de tartışma cikartiyorlar hiç olmaması gereken zamanda psikoloji çok önemli bence bu islemlerde

Aynen o kadar iğne yi hapı biz kullanıyoruz yaptıkları bir şey yok bi de tartışma cikartiyorlar hiç olmaması gereken zamanda psikoloji çok önemli bence bu islemlerde
Kesinlikle haklisin bende dunden beri anormal bi gaz ve sancisi var wc de bile ağrı baskı oluyo sende bisi varmi nasil hissediyosun kendini

P psiko2820 canim nasilsin varmi bi belirtin neler yasisyosun kayboldun gittin
iyiym canım napayım normal hayata devam. benim tam bir hafta oldu göğüslerim çok ağrıyo özellikle uçlarına doğru ama bu bi belirti değil bana göre cnkü her adet dönemimie yakın ağrır tek farkı bu sefer aşılamadan hemen sonra başladı. ara ara kasık ağrımda oluyo.

iyiym canım napayım normal hayata devam. benim tam bir hafta oldu göğüslerim çok ağrıyo özellikle uçlarına doğru ama bu bi belirti değil bana göre cnkü her adet dönemimie yakın ağrır tek farkı bu sefer aşılamadan hemen sonra başladı. ara ara kasık ağrımda oluyo.
Himm anladim canim benimde iki gun cok ağrıdı ama suan bisi yok kasik agrin tek tarafli mi

Back