- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.721
İyice kafası karıştı diye düşünüyorum. Sadece meme ile devam edemediğimize göre sanırım biberonu seçmeliyim.Yıpranmaz mı insan yav. 'Bu iş bu kadar zor olmamalıydı' diye bastırdığımız bir psikoloji de var altlarda. Hem biberonu istemeyip hem de emerken ağlaması ilginç, dediğim gibi bir geçiş dönemi olabilir, inşallah öyledir. Birini tercih edip ısrar mı edeceksin, nasıl devam edeceksin bilmiyorum gelişmeleri merakla bekliyorum. Ben de artık memeyi hemen attığı için o koyun koyuna yatıp emzirerek uyutmak işini şimdiden çok özledim. Dur kız beni de ağlatacaksın şimdi Koyverme, gençsin sen. Biz 40a dayanan teyzeler düşünelim.
Memeyi açlıktan ölmeyecek kadar emip bırakıyor. Aynı durumu yaşayan bir arkadaşımın bebeği bu ay 150gr almış. Şok oldular. Ben de bundan korktuğum için memeye zorlamak istememiştim. Herhalde olmayacak, ne yapalım.
Hadi ya,Selim emmek istemiyor mu? Ne güzeldiniz.. Süt olmadığı içinse, süt artınca tekrar emer. Umarım öyle olur. Bira mayası tableti günde 6 tane miydi neydi. Sen başladın mı?
Bu arada, yaşla hiç ama hiiç ilgisi yok bence :)
Konu annelik olunca,tüm şartlar eşitleniyor.