- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.681
Kızımda da oldu bi kaç kez balgamlı kusma ,doktora foto attım normal dedi bence kendisi atamıyor ya öyle çıkarıyorİyi sevindim. Balgamlı kustu bu bebe neden olur ki öleden sonra da şekerleme yaptı 5 10 dklık şimdi bağıra bağıra daldı şükür.
Hee iyi bari zaten ondan sonra rahatladı çocuk..şükür ama insan korkuyo işte bi daha olmadı bol balgamlıydı. Normal dedi diyosun üşütmekle ilgili değil o zmn demi. Çünkü aynı ortam. Kakada da oluyor o da normaldir diyorum.. çünkü sadece anne sütü alıyor. Benim yediklerime tepki gösteriyor olabilir.Kızımda da oldu bi kaç kez balgamlı kusma ,doktora foto attım normal dedi bence kendisi atamıyor ya öyle çıkarıyor
Emzirme yastığı yüksek kalmıyor mu nasıl yatırıyosunuz ona?Senin oğlunla 2gün var bizim kızın ,aynı şeyler bize de oluyor ama Allah’tan her gün değil çünkü dayanacak güç kalmıyor bazen ,eskiye göre gazımız azaldı yani sancılanarak çok az oluyor ben hep yüzüstü yatırıyorum daha rahat ediyor zaten düz yada yan eller hareket halinde olunca uyandırıyor sen söyledikten sonra emzirme yastığına yatırmaya başladım çok şükür bayağı oyalanıyor
umarım atağı düzelmiştir
Evet rahatlıyor sonra aynı gün tekrar olmadı dediğin gibi kakada da oldu Benim kızda sadece anne sütüHee iyi bari zaten ondan sonra rahatladı çocuk..şükür ama insan korkuyo işte bi daha olmadı bol balgamlıydı. Normal dedi diyosun üşütmekle ilgili değil o zmn demi. Çünkü aynı ortam. Kakada da oluyor o da normaldir diyorum.. çünkü sadece anne sütü alıyor. Benim yediklerime tepki gösteriyor olabilir.
Çok şükür ya büyük nimet gerçekten. :)Evet rahatlıyor sonra aynı gün tekrar olmadı dediğin gibi kakada da oldu Benim kızda sadece anne sütüçok şükür
Yq bide ben burnu tıkalı olmazsa hiç serum fizyolojik yada aspritörle çekmiyorum her gün yapan haftada bi yapan varmış siz napıyonız
Uyku eğitimini 4 Aydan sonra öneriyorlar şu an bi düzen söz konusu olmuyor maalesef özellikle gündüz derin uyku yok memede kucakta uyuyup öyle kalmak istiyor beşiğe koyduğum an uyanıyor yada 15-20 dakika dediğin gibi dalamıyor uykusu çok olsa da bu versiyonlar böyle sanırımHayırlısı kızlarpanic_attack cilekliturta_33 uyku eğitimi işine ben de niyetliyim ama her gün huyu değişiyor bunların ve hep o ara ne kurtarıyorsa o yapılıyor. Bütün haftayı görse bastırıp sandalyede deli gibi sallanıp zor uyutup yerine bırakarak geçirdik. Şimdi dünden beri anne yanı beşikte gündüz de uyumaya başladı, bakalım... Gündüz uyandı mı çok zor uyuyor, öyle 1 saat aralık falan hak getire... Anlıyorum ben de uykuya dalamamaktan olduğunu ama ne yapsak olmuyor bazen. Oyun halısında biraz yüz üstü debelensin de hem gelişsin hem de yorulsun uyusun diyorum, bazen oluyor bazen olmuyor. Mamada Aptamil Pronyseo kullanıyorduk, piyasada kalmadı kolay bulunuyor diye klasik Aptamil istifledim birkaç kutu ama bitince belki ben de şu keçili şeyi denerim. Kolay bulunuyor mu bari?
selozy seninki erken doğduğu halde atak haftasını gecikmeli mi geçirdi yani? Bizim kriz hafta aplikasyona göre dün bitti ama ı ıh hiç öyle gözükmüyor. Hayırlısı. Modum epey düştü. Bu böyle olacaksa ben işteyken bu çocuğa kim bakar diye buhrana girmeye başladım.
Benimkinin çok emince burnundan süt geliyor annem diyor burnu da açılırÇok şükür ya büyük nimet gerçekten. :)
Bizimkide zorlanıyor evet özellikle sabah kalkınca. Ben klasik annem usulü süt sızdırıyorum burnuna aspiratöre gelcek bişiy yok ki, sonra ufak tefek bişiyler geliyor onu da peçeteyi kalınlaştırıp almaya çalışıyorum. Çok huylu ama senin kuzu da öyle mi? Elletmiyo pek gözünde de bişiyler var onları da almaya çalışıyorum kızıyo
Uyurken kesiyorum 3.yü kestimBenimkinin çok emince burnundan süt geliyor annem diyor burnu da açılır
Öyle huylu elletmiyor dün zorla tırnak kestim
Bunu araştırdım doğduğu haftaya göre mi yoksa düzeltilmiş haftaya göre mi geçirir diye,değişirmiş.Hayırlısı kızlarpanic_attack cilekliturta_33 uyku eğitimi işine ben de niyetliyim ama her gün huyu değişiyor bunların ve hep o ara ne kurtarıyorsa o yapılıyor. Bütün haftayı görse bastırıp sandalyede deli gibi sallanıp zor uyutup yerine bırakarak geçirdik. Şimdi dünden beri anne yanı beşikte gündüz de uyumaya başladı, bakalım... Gündüz uyandı mı çok zor uyuyor, öyle 1 saat aralık falan hak getire... Anlıyorum ben de uykuya dalamamaktan olduğunu ama ne yapsak olmuyor bazen. Oyun halısında biraz yüz üstü debelensin de hem gelişsin hem de yorulsun uyusun diyorum, bazen oluyor bazen olmuyor. Mamada Aptamil Pronyseo kullanıyorduk, piyasada kalmadı kolay bulunuyor diye klasik Aptamil istifledim birkaç kutu ama bitince belki ben de şu keçili şeyi denerim. Kolay bulunuyor mu bari?
selozy seninki erken doğduğu halde atak haftasını gecikmeli mi geçirdi yani? Bizim kriz hafta aplikasyona göre dün bitti ama ı ıh hiç öyle gözükmüyor. Hayırlısı. Modum epey düştü. Bu böyle olacaksa ben işteyken bu çocuğa kim bakar diye buhrana girmeye başladım.
Bişiy keşfettim. Senle tahmini doğum tarihlerimizin arasında 1 gün vardı ve atağı aynı hafta geçirmişler. Deniz Selimden bir hafta önce doğdu aslında.Selam kızlar
12.hafta atağı dedikleri şeyin kafası güzelmiş vallaÜç gündür gündüz 1 saatten fazla uyku yok ve ağlama birkaç saniye içinde sıfırdan yüz noktasında bir tizliğe ulaşıyor. Yedikçe yiyor, işedikçe işiyor, tepindikçe tepiniyor çucuğum. Şapşal bir çıngıraklı şey ve babasının sallanan TV koltuğunda son sürat sallanmak hariç hiç birşey susturamıyor ağlamayı. Bari geceleri sadece emzirerek sabahı ediyorduk şimdi 5-6 gibi yetmiyor artık. O güzel sütler o güzel memelere binip gittiler malesef. 3.ay bitince gaz sorunları bitecek hayaline bütün umudumu bağladım, öyle bir şey var mı nolur olsun çünkü. Bu durumda 1 haftamız var.
İyiyim canım benim. her şey yolunda benim cephemde..bir aydır evdeyiz karantina hali devam ediyor.. sen nasılsın ? Her şey yolundadır umarımdennisgo Ses ver canım merak ettim ne durumdasın?
Şükür epeydir sesin çıkmamış merak ettim. Ne var ne yok nasıl gidiyor?İyiyim canım benim. her şey yolunda benim cephemde..bir aydır evdeyiz karantina hali devam ediyor.. sen nasılsın ? Her şey yolundadır umarım
Biz de yaklaşık bir aydır evdeyiz. Eşimin iş yeri de bu süreçte kapalı olduğu için kolay oldu bizim için izole olmak. Bir hafta on günde bir tek kişi alış verişe gidiyoruz yıkanıyor paklanıyor evde kalmaya devam ediyoruz. Havalar da öyle güzel ki yaz geldi resmen. Balkonda güneşleniyor tv karşısında pinekliyoruz. Ayrıca sürekli temizlik yemek işi var. Yıprıdım diye geziyorum ortalıkta.Şükür epeydir sesin çıkmamış merak ettim. Ne var ne yok nasıl gidiyor?
Biz de iyiyiz evdeyiz. 2 gün de sokağa çıkma yasağı koydular. Bitsin gitsin bi an önce inşallah.
Biz de hamurişine sardık yağlamalar bazlamalar içli böreklerBiz de yaklaşık bir aydır evdeyiz. Eşimin iş yeri de bu süreçte kapalı olduğu için kolay oldu bizim için izole olmak. Bir hafta on günde bir tek kişi alış verişe gidiyoruz yıkanıyor paklanıyor evde kalmaya devam ediyoruz. Havalar da öyle güzel ki yaz geldi resmen. Balkonda güneşleniyor tv karşısında pinekliyoruz. Ayrıca sürekli temizlik yemek işi var. Yıprıdım diye geziyorum ortalıkta.
Bunu araştırdım doğduğu haftaya göre mi yoksa düzeltilmiş haftaya göre mi geçirir diye,değişirmiş.
Benimki 36.haftada doğdu bu arada. Çok da erken değil panicle cilekliyle filan aynı sayılır. Senin 37ydi herhalde?
Bundan sonraki atağı da 13.haftayı baz alarak hesaplıycam bakalım düzenli gidecek mi.
Ben de maalesef aldım bu süreçte. İlaçlarımı aksatmaya bol kalori alıp hareketiz kalmaya başladım. Her gün bir şey yapıyorum ve de yiyorum. Bakalım bugun diyete başladım artık biter umarım bu pasta börek sevdası :)Biz de hamurişine sardık yağlamalar bazlamalar içli börekler
Yaklaşık 12kilo gitmişti doğumla birlikte bu gidişle geri alıcam:))