O güzel sütler benden de gittiler. Günde toplam 90 cc ancak sütüm çıkıyo. Bir öğüncük :/
3.ayda pat diye gaz sorunu geçen de varmış 6 ay süren de :/
Biz 4.mamada daha iyi olduk sanki. Golden goat'a geçtik. Bi de sab simplex damla kullanıyoruz. Sabah 4-7 arası ıkınmaları kaldı bi, geri kalan zamanlarda iyi, mutlu, gülücüklü, meraklı.
Yavaştan uyku eğitimiyle ilgili kitapları okumaya başladım. Gece uykusu zaten düzenli ama uykuya geçiş kısmına bi ayar çekmek lazım. Uyutma kısmı 1-2 saat kadar sürüyo çünkü. Akşam 7de başlıyorum pışpışa 8 buçuk gibi anca sızıyo. 12 buçuğa kadar uyuyo, sonra mama, mamayı gömerken kaka yapma geleneği, karanlıkta alt değiştirme, mamaya devam, 1de tekrar gaz çıkarılırken kendiliğinden sızış 4e kadar uyku sonra yine mama, 7ye kadar yalapşap uyku ve ıkınmalar.
Gündüz 1,5 saatten fazla uyumuyo. Normalmiş. Hatta gece güzel uyuması için gündüz olması gereken uyku süresi buymuş. Ama gündüz uyutabilmek daha zor. O yüzden bugün karartma perdeler alıp taktık daha çabuk uyudu gibi.
He bi de 2-3 aylık bebelerin iki uyku arasındaki uyanıklık süresi max. 1 saat olacakmış. O süreyi aşınca yorgunluk ve aşırı uyarılmışlıktan uykuya dalamıyolarmış. Uyku eşiği uyandıktan 1 saat sonra başlıyo yani. Test ettim onayladım. O eşiği kaçırınca 6 saat uyumuyo mesela. Bi de gündüz uyanık kalsın gece uyur lafı külliyen yalanmış aman diim. Yorulmayacaklar altın kural bu. Yorgunluk uyutmuyo. Bizde işe yaradı yani bu bilgiler.
O değil de 12.hafta atağı neymiş öyle yaa amaaaan tam düzeni oturtuyoruz hoff..