- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.621
Kızlar ne güzel dertleriniz var uyumuyor diye. Bizde hayırlısıyla o aşamalara gelseydik. Tehlikeli haftaları atlatalım kaygıları, mide bulantıları geçsin. Tam kendime geldim acaba ben neler almalıyım derken heveslenmeye başlamışken ismi lazım değil çıktı Bişey almaya da korkuyor insan. Madam Seyyan o kolini atma dursun biraz daha. Baksana insan bişey alamıyor kargodan ne gelir diye. Gidip alınmıyor zaten. İhtiyacı olan biri çıkar belki çevrenden.
Allah'ım şu günler geçsin bizlerde kavuşalım bebeklerimize, dışarı çıkalım, sevdiklerimize mesafeli olmayalım. Sizler yürümelerinin derdinde olurken bizler gaz çıkarma derdinde olalım.
Armin den haber yok mu? M mutina doğurdu mu acaba? Bu fasıl bitince biraz ara verip seheryeli77 flx77 bana ve tunsere mi gelecek sıra. Başka arada kimse yoktu değil mi?
Allah'ım şu günler geçsin bizlerde kavuşalım bebeklerimize, dışarı çıkalım, sevdiklerimize mesafeli olmayalım. Sizler yürümelerinin derdinde olurken bizler gaz çıkarma derdinde olalım.
Armin den haber yok mu? M mutina doğurdu mu acaba? Bu fasıl bitince biraz ara verip seheryeli77 flx77 bana ve tunsere mi gelecek sıra. Başka arada kimse yoktu değil mi?