Selam bacılar
Baharla birlikte çift çizgiyi bekleyenlere güzel sürprizli günler diliyorum. Güzel düşünün, güzel olsun. Şenlensin buralar. Bu mayıs bitmeden tüm bekleyenlerin müjdesini alalım inşallah, grup adının kehaneti titreşsin yine.
Oğlum bugün 2.ayını doldurdu. Şimdiden ‘nasıl geçmiş o ilk günler’ diyecek bir mazimiz olmuş gibi hissediyorum. İlk günler ile arada çok fark var, bende, onda, ilişkimizde.
Süt konusu da acaba hamile kalmak gibi koyverince oluyor mu göreceğiz. 20 gündür süt var yok kafaya takmadan emzirdim, uyuduysa uyudu, artık uyumayıp ağlamadan oturduğu da oluyor zaten. Yok eğer huzursuz görünüyorsa kendi yatağımıza uzanarak, onu da karşıma yatırıp tek memeden emziriyorum, kendi emip emip bırakıp saatlerce uyuyor. Hem ben de uyuyorum, hem koyun koyuna cennetlik bir zaman geçiriyoruz
hem de bu ara akşam 22.00den sonra onu karanlık odadan hiç çıkarmadan emzirip geri uyutarak bir çeşit uyku alışkanlığı oturtmaya çalışıyorum. Günlerdir süt sağmadım, sağsam kaç çıkar bilmiyorum. Ama oğlanın emme süreleri uzadı ve epey hareketli bir velet olmasına rağmen uyudu mu iyi uyuyor. Ümitlensem mi bilmiyorum… Mama yine veriyorum gündüzleri ve dışarı çıkarsak ama periyodik değil, azaldı.
Kangurulu günleri başlattım, şimdilik alışma sürecindeyiz. Parklarda falan mola vereyim diyorum, elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum, çocuk da durduk mu ağladı ağlayacak oluyor, hop yeniden Şener Şen'in postacı yürüyüşüne devam.