- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.741
tesekkur ederim deniz sende hosgeldin. yeni yil yeni ev yeni umarim sana hayırlı uğurlu olsunselam kızlar
O kadar geriden geliyorum ki olaylar olmuş sonuca bağlanmış ben ancak yazacağım. Eve döndüm, taşındım. Yeni yıl yeni ev yeni umutlar diye yaşayıp gidiyorum. Bazı aksilikler olumsuz haberler sağlık sorunları olsa da bir şekilde hayat devam ediyor.. 2020 de bir aşamada tekrar denemeyi düşünüyoruz tabiki ama hangi ay olur şimdilik ben de bilmiyorum.. günlük yaşıyor, keyif almaya çalışıyoruz hayattan yeni yolumuz bu gibi...
evet canım yeni sene ile başlayacağız.. Ocak- Şubat gibi düşünüyorduk ama taşınma esnasında hastalandım şu an kendimi fiziksel olarak iyi hissetmiyorum, ayrıca kötü besleniyorum bu aralar biraz erteleriz belki.. ama o kadar anlık yaşıyoruz ki belki de başlarız. Bilmiyorum ve diyorum ki su akar yolunu bulur dert edecek bir şey değil :)
Senin için sorunların geride kalmasına sevindim canım.. bundan sonra mutlu bir bekleyiş ve keyifli bir hamilelik seni bekliyordur umarım
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım
Deniz sağlıkla gelsin de zamanını kendisi seçebilir.. yine de ilk yaramazlığını geliş tarihi ile yapmazsa iyi olur :) umarım sağlıkla kucağına alırsın canım sizler için zaman iyice azaldı..
Geçmiş olsun canım umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. yeni yıl yeni hayat sana şans ve mutluluk getirsin :)
Sanırım biraz erken kavuşacaksınız bebeğinle. Sağlıkla bir araya gelin de gerisi hiç önemli değil..
Sonuçta onun için de yeni bir tecrübe, tabiki olaylar senin vücudunda gerçekleştiği için destekçi olmasını beklemek çok normal ama işte içinde kim bilir neler yaşıyor. Sağlıkla bebeğini alınca tüm bu dertler hayal kırıklıkları biter umarım
Artık son aylar gelince endişeler de vücuttaki şikayetler de artıyor sanırım. Ama doktor sorun görmediği için bence sen de rahat olmalısın canım. Tabiki en büyük rahatlığı kavuşunca yaşayacaksın.. ama bazen insanlar hamile olmayı özlemekten bahsediyor ya demek ki çok güzel bir şey ve tadını çıkarmak
Geçmiş olsun canım. Sonlara geldikçe bir şeyler çıkıyor ama çoğu bitti azı kaldı ne de olsa.. yeter ki sıkıntılar kafa karıştırıcı can sıkıcı olmasın kalan hepsi bir kaç ay sonra unutulacak zaten :)
Geçmiş olsun canım ben hastalıkta dayanıyorum ilaca hamile olmamak da böyle zamanlarda iyi.. İlaç sayesinde daha hızlı geçiyor ister istemez.. umarım bir an önce iyileşirsin..
Geçmiş olsun canım
hosgeldin vee masallahhhhh ikinize deBu arada cumartesi güzel haber aldık, kızkardeşim 7 aydır bebek düşünüyordu, 6 haftalık hamile o da:)) Aramızda 2.5 hafta var:) Darısı tüm isteyenlerin başına
cokk şükür bin şükür meryemimSağolun hanımlar. Valla son düzlüğe girdik. Kontrole gittim. Çok şükür, geçen haftadan beter bir durum yok, hatta toparlanmış biraz suyu da kilosu da. 2700 gr olmuş doğruysa ! Çok rahatladım, nerdeyse tarama testlerinin iyi çıktığı günler gibi. Plasentam kötü durumda on yapacak birşey yok ama göbek bağında kan akışı iyi. Bu durumda yılbaşı günü ya da ertesi gün beklenmedik sürprizlerden kurtardık inşallah2 ocak günü yine kontroldeyim o gün bakacağız artık takvime.
panic_attack çanta hazırlamanın artık zamanıdır kuzum. Her gün bir parça koy aheste aheste ama koy. Yorgunluk git gide artıyor bilesin. Daha önce bahsettiğim son anda basan enerji başka bir şey, tripli birşey, gıcık birşey ona güvenme Değerlerin normale gelmesine sevindim, son haftalara aklın rahat gir.
selozy haklısın herşey oluruna varacak, şimdiden ruh hali tasarlamak mümkün değil. Hem kaç kere lohusa olacağız değil mi, nasıl hissedersem öyle yaşarım, biraz da bizi idare etsinler be etraf Ocak anneleri grubuna yazmıyorum ama arada bakıyorum. Şansın bol olsun kayınvalidenin son dakika ataklarıyla, olabildiğince he de geç.
Bugün benden evvel ultrason muayenesine ailecek girdi birileri, tam 6 kişi 1 çocuk, çıktıklarında anne adayının posası çıkmış gibiydi. Ben o kadının doğum zamanını düşününce durumuma şükrettim
çoklu alıntı işini yapamıyorum yaaaaaaa
o an ne büyülü bir an degil miBurdayım burdayım, panik yok canım:)
Görevimi tamamladım, gidiyorum iye düşündüm ama öyle olmuyormuş, aklım sizlerde, güzel haberlerinizde kaldı
Kalp atışını duyduk 14 Aralıkta, çok güzel bir duygu, içimde canlı taşıdığıma o zaman inandım :)
Bugün kontrolümüz var tekrar, her şey yolunda
İyi olmanıza sevindim Arminim,
Bulantı yaşayan bir arkadaşıma doktoru, sabah yataktan kalkmadan tuzlu bir şeyler yemesini önermiş bulantısına iyi gelmişti, dene istersen sen de canım
Göğüs ucu için en şifalı şey sütün kendisi diyolla. Göğüs ucu kremi almadım. Göğüs ucu koruyucu var umarım işe yarar. Benim memelerimin uçları emilebilcek gibi değil,ilk aşamada bebeğin tutamıycağı kesin. Meme ucu koruyucular emebilmesine de yardımcı oluyo.Kontrolden ve ilk nst çekiminden geldik. Nst çok zevkliymiş yav. :) Durmadan kımıldadı oğluşum. Haftasıyla uyumluymuş. Göbeksiz ve uzun boylu dedi. 1980 gr. 43 cm.
Doktorum artık yavaştan göğüs ucu kremi kullanmaya başlamamı istedi. Doğum sonrası gümüş kapak kullanmaya geçebilirsin istersen dedi. Bu arada benim göğüslerim hamileliğim boyunca büyümedi, ölçüsü bile değişmedi, süt üretimiyle ilgisi var mı dedim. Hiçbir ilgisi yok dedi. Bazen büyümüş dolgun göğüsten süt gelmez ama küçük göğüsten fışkırabilir dedi.
Kolestaz ile ilgili her şey yolunda olmasına ve değerler normale dönmesine rağmen doğumu 37. Hafta bittiğinde (37+2) planlı yapacakmışız. İstediği ekibi ayarlayabilirse 2 şubat Pazar günü, ayarlayamazsa o haftaiçi bi günde spinal sezaryen yapılacak. Öncesinde önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne de yaparız dedi.
Haberler bu şekilde. Ay bi heyecan geldi bana
Göğüs ucu için en şifalı şey sütün kendisi diyolla. Göğüs ucu kremi almadım. Göğüs ucu koruyucu var umarım işe yarar. Benim memelerimin uçları emilebilcek gibi değil,ilk aşamada bebeğin tutamıycağı kesin. Meme ucu koruyucular emebilmesine de yardımcı oluyo.
Ciğer geliştirici iğneyi ne zaman yapıcak acaba sordun mu?
Evet son zamanlar uyarılmak pek hayırlı değilmiş.Öncesinde dedi o kadar ama ne kadar öncesinde sormadım valla :)
Göğüs ucuyla ilgilenmek doğumu tetikliyo deyolaa ne kadar doğru acaba yav.
Ben her şeyden aldım öyle duruyo. Kremi, kalkanı, gümüş kapağı, uç çıkarıcısı. Benim de sol göğsümün ucu diğerine göre yarım uçlu gibi. Gebelik öncesinde kendimi bildim bileli yok gibiydi hatta ama yeni yeni uç oluştu resmen. Buna da şükür :)
Evet son zamanlar uyarılmak pek hayırlı değilmiş.
Ben de belki gerekmez deyip emzirmeyle ilgili çoğu şeyi almamıştım. Kuzenim 10 gün önce doğum yaptı, süt sağma makinesiyle silikon göğüs ucunu kesin al dedi. Onu dinledim aldım. Onun da göğüs ucu büyük değil, minnak ağızlı kızı memeyi tutamıyodu ve sinir krizi geçirmeye başlıyodu. Sürekli silikon göğüs ucuyla emzirdi harika bi icat.
Aventin küçüğünü sevmedi weebaby aldılar onunla emdi. Sonradan aventi tekrar denediler onunla da emdi. Büyük seviyo sanırım, ilk 2-3 gün süt gelmediğinden biberonla beslendi, hemen büyük uca alıştı herhalde.
Bebekten bebeğe değişebilir ben de şimdi weebaby aldım, memnun kalmazsam bakıcam. Sağma makinesini lansinoh aldım.
Meryemle ben senden önce tecrübe edicez inşallah, o zaman aktarırızpanic_attack
Yılın son muyanesiKontrolden ve ilk nst çekiminden geldik. Nst çok zevkliymiş yav. :) Durmadan kımıldadı oğluşum. Haftasıyla uyumluymuş. Göbeksiz ve uzun boylu dedi. 1980 gr. 43 cm.
Doktorum artık yavaştan göğüs ucu kremi kullanmaya başlamamı istedi. Doğum sonrası gümüş kapak kullanmaya geçebilirsin istersen dedi. Bu arada benim göğüslerim hamileliğim boyunca büyümedi, ölçüsü bile değişmedi, süt üretimiyle ilgisi var mı dedim. Hiçbir ilgisi yok dedi. Bazen büyümüş dolgun göğüsten süt gelmez ama küçük göğüsten fışkırabilir dedi.
Kolestaz ile ilgili her şey yolunda olmasına ve değerler normale dönmesine rağmen doğumu 37. Hafta bittiğinde (37+2) planlı yapacakmışız. İstediği ekibi ayarlayabilirse 2 şubat Pazar günü, ayarlayamazsa o haftaiçi bi günde spinal sezaryen yapılacak. Öncesinde önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne de yaparız dedi.
Haberler bu şekilde. Ay bi heyecan geldi bana
Yılın son muyanesiOoo tarih belli olmuş ,senin Doğum gününe mi denk gelecek yoksa sağlıkla gelsin inşallah heyecan başladı mı çantan hazır Mı sorular sorular
bizim kız tontik olacak galiba ctesi gittik 2,500gr dı ben 4 kg doğmuşum bana mı çekecek acaba bizim de 12 Şubat gibi düşünüyor ama netleşmedi bi sonraki kontrolde söyler Bakalım
Senin Şafak 30Çantayı bu hafta hazırlayacam inş.
heyecan başladı aynenBenim doğum tarihim 01.02 bir farkla ve yılına uyumla doğsun dedik :) bizim oğlan da bana çekecek tombik olmayacak zaar. Ben de 2,5 kilo doğmuşum. Doğum kilosu genetik olur deyolaa zaten :) Şekerin kontrol altında di mi?
Ne güzel denk gelmiş canım. İkiniz de sağlıkla alırsınız umarım kucağınıza..Bu arada cumartesi güzel haber aldık, kızkardeşim 7 aydır bebek düşünüyordu, 6 haftalık hamile o da:)) Aramızda 2.5 hafta var:) Darısı tüm isteyenlerin başına
Teşekkürler canım umarım güzel bir yıl olur hepimiz için..tesekkur ederim deniz sende hosgeldin. yeni yil yeni ev yeni umarim sana hayırlı uğurlu olsun