- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.781
Yok, hiç bulanmadı midem, ağrım da yok çok şükürAynen verilir ,bende tedavide 3kg almıştım mide bulantın falan yok dimi
Ewet, yüksek ihtimal doğru :)kızkardeşim de o dönem vermişti, toplamda 8.5 kg almıştı zaten, bebiş 3.450 doğmuştu, hastaneden çıkarken 3.350 kg dı, 100 gr ödemi atmış.Evet canım en kolay kısmı kilo vermek ben tedavilerle 15 kg almıştım hepsini verdim. Siz doğum yapınca bence daha kolay vereceksiniz çünkü emzirmenin spor etkisi olduğu söyleniyor umarım doğrudur :)
Vermek bazen zor olabiliyor, kaçtan düşmek istiyorsun 65 e :) yolun uzun mu hani.Maşallah 65 e düşmek için 3 aydır cebelleşiyom
Afferin sıpana:)) annesini üzmez o.Ohhh şükür bir muayeneyi daha bir sonrakinin randevusunu alarak bitirebildim, 5 gün daha rahatım.
37. haftayı da bitirebileceğiz gözüküyorPlasentam nur alem nur bembeyaz kireçten ama oğlan öyle böyle büyüyor ite kaka.
Ben 10 gündür nezleyim ne yapsam burnum asla açılmıyor, yine 10 gün önce kan alırken hemşirenin mosmor ettiği kolum bile düzelmedi yani bende de makine en düşük viteste ama önemli olan içerdeki tabii. 2910 kg olmuş sıpa.
Ben de annemden 1 ay ya emmişim ya emmemişim. Sonra o zaman ailevi dertler falan derken mastit olmuş garibim. Ben de, o zaman meşhurdu, Mis muzlu süt, çilekli süt falan takılmışım. Yıkılmadık ayaktayız be herşeye rağmen.
70,5tan, ama boyumda 1.76 çok zayıf olunca leylek gibi oluyom 65 yeter gibiVermek bazen zor olabiliyor, kaçtan düşmek istiyorsun 65 e :) yolun uzun mu hani.
Sonraki yazışmalarda yazmışsın canım, gördüm70,5tan, ama boyumda 1.76 çok zayıf olunca leylek gibi oluyom 65 yeter gibi
Omepa q10 hepsini kullandınmı canımBugün progestan ampul, oksapar iğne, estrofem, bebe aspirininin son günü, yuppiii :)
Folik asit yerine imom omegaya geçeceğim pazartesi günü de.
Kan ve idrar tahlillerimi verdim, vitaminler ne durumda bakalım
hayırlı olsun progestan iğneyi sormak istiyorum çalıştığım için nasıl olabilir onu düşünüyorum tedaviye başladım gerçi çok var o aşamaya ama çok ağrı veren bir iğneymişBugün progestan ampul, oksapar iğne, estrofem, bebe aspirininin son günü, yuppiii :)
Bugün progestan ampul, oksapar iğne, estrofem, bebe aspirininin son günü, yuppiii :)
Vay vay vay sürprize bak gözü aydınKızlar Selozy doğurmuş bugün.Bebiş yanında ve gayet iyiymiş.
Şaka daha vardı onun kısmet işte iyi olsunlar da ,Kızlar Selozy doğurmuş bugün.Bebiş yanında ve gayet iyiymiş.
ne mutlu ona sağlıcakla kavusmuslar birbirlerine❤ darısı sırasıyla vaktiyle bize de nasip olsun❤Kızlar Selozy doğurmuş bugün.Bebiş yanında ve gayet iyiymiş.
masallahhhhhHepinize teşekkür ederim baya acele etti
Solunumunda sorun yok yanımda, 36haftalık olmasına rağmen memeyi tutabiliyo daha ilk doğduğunda cukcuk emdi ama süt henüz gelmedi. Mama veriyoruz.
Sezaryen 12de oldu 6 ya kadar hem yattım hem aç durdum, artık ayaktayım biraz ağrı var ama zorlayıcı değil. Hepinzi öpüyorum.
Hey maşallah mis gibi kavuştunuz işte! Darısı hepimizin başına. Memeye yapışabildiğine göre gücü kuvveti kilosu huzuru herşeyi iyi maşallah.Hepinize teşekkür ederim baya acele etti
Solunumunda sorun yok yanımda, 36haftalık olmasına rağmen memeyi tutabiliyo daha ilk doğduğunda cukcuk emdi ama süt henüz gelmedi. Mama veriyoruz.
Sezaryen 12de oldu 6 ya kadar hem yattım hem aç durdum, artık ayaktayım biraz ağrı var ama zorlayıcı değil. Hepinzi öpüyorum.
Canım gözün aydınHepinize teşekkür ederim baya acele etti
Gözün aydın canım, maşallah minnoşa, sağlıklı, mutlu günleriniz olsun canım darısı bize inşallahHepinize teşekkür ederim baya acele etti
Çok teşekkür ederim.Canım gözün aydın
Gözün aydın canım, maşallah minnoşa, sağlıklı, mutlu günleriniz olsun canım darısı bize inşallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah.Hepinize teşekkür ederim baya acele etti