- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 42
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.761
Göğüs ucu için en şifalı şey sütün kendisi diyolla. Göğüs ucu kremi almadım. Göğüs ucu koruyucu var umarım işe yarar. Benim memelerimin uçları emilebilcek gibi değil,ilk aşamada bebeğin tutamıycağı kesin. Meme ucu koruyucular emebilmesine de yardımcı oluyo.
Ciğer geliştirici iğneyi ne zaman yapıcak acaba sordun mu?
Bende de kendimi bildim bileli göğüs ucu yoktur. Hamilelikte sonradan çıkıyor mu şaşırdım doğrusu.. Hatta yarım çeyrek değil bildiğin yok :) annemde de öyleymiş ve ben emmemişim ama benim kilom çok düşükmüş, kundakla 1,9 kg :) becerememiş de olabilirim o günün koşullarında da zaten böyle aparatlar yokmuş.. 20 günlük inek sütü içmişim. Şimdi çocuklara versen gazdan duramazlar herhalde.. çoğu kişi yaşamayacağımı düşünüyorlarmış ama yaşamak ne kelime resmen semirdim :)Öncesinde dedi o kadar ama ne kadar öncesinde sormadım valla :)
Göğüs ucuyla ilgilenmek doğumu tetikliyo deyolaa ne kadar doğru acaba yav.
Ben her şeyden aldım öyle duruyo. Kremi, kalkanı, gümüş kapağı, uç çıkarıcısı. Benim de sol göğsümün ucu diğerine göre yarım uçlu gibi. Gebelik öncesinde kendimi bildim bileli yok gibiydi hatta ama yeni yeni uç oluştu resmen. Buna da şükür :)
Bende de kendimi bildim bileli göğüs ucu yoktur. Hamilelikte sonradan çıkıyor mu şaşırdım doğrusu.. Hatta yarım çeyrek değil bildiğin yok :) annemde de öyleymiş ve ben emmemişim ama benim kilom çok düşükmüş, kundakla 1,9 kg :) becerememiş de olabilirim o günün koşullarında da zaten böyle aparatlar yokmuş.. 20 günlük inek sütü içmişim. Şimdi çocuklara versen gazdan duramazlar herhalde.. çoğu kişi yaşamayacağımı düşünüyorlarmış ama yaşamak ne kelime resmen semirdim :)
Senin Şafak 30valla şekerimi ölçmüyorum artık ,zaten iştahım pek yok dikkatli yiyorum doktorda ölç demiyor sen bakıyormusun arada
Ebet ben de bir kaç senedir görmüyorum 60.. ama bende hep yukarı hep yukarı. Sen kendini şişko hissederken ben of ne güzel zayıfladım yüküm azaldı diyorum o kiloda :)Düzenli takip etmiyorum valla. İki üç günde bir herhangi bi öğün sonrası bakıyorum o kadar. Benim doktor da ölç demiyo da bebişin kilosundan dolayı sordum şeker kilo yapıyomuş ya bebekte ondan ötürü. Doktoruma dedim 2 hafta erken doğacağı için kilosunu arttırayım mı yükleneyim mi muza, süte. Hayır gerek yok dedi. Hevesim kursaamda kaldı :)) 60 kilo olmuşum bu arada bi anda. Hayatımda görmediğim sayılar :) 50den 60a vay bee. 62 ile biter heral. İştahım iyi de bi de tıkanmasam :))
İrilikten ziyade bacak boyu uzunmuş ilerde gidiyor ondan dedi doktor nezle oldum hiç bişi yiyesim yok, ben 58le başladım 70şimdi hayatımda ilk benim de ,amannn veririzDüzenli takip etmiyorum valla. İki üç günde bir herhangi bi öğün sonrası bakıyorum o kadar. Benim doktor da ölç demiyo da bebişin kilosundan dolayı sordum şeker kilo yapıyomuş ya bebekte ondan ötürü. Doktoruma dedim 2 hafta erken doğacağı için kilosunu arttırayım mı yükleneyim mi muza, süte. Hayır gerek yok dedi. Hevesim kursaamda kaldı :)) 60 kilo olmuşum bu arada bi anda. Hayatımda görmediğim sayılar :) 50den 60a vay bee. 62 ile biter heral. İştahım iyi de bi de tıkanmasam :))
Çok teşekkür ederiz Denizim, aynen, ayarlamak istesek olmazNe güzel denk gelmiş canım. İkiniz de sağlıkla alırsınız umarım kucağınıza..
Bende hayatımda ilk defa 60 ı gördüm:))Ebet ben de bir kaç senedir görmüyorum 60.. ama bende hep yukarı hep yukarı. Sen kendini şişko hissederken ben of ne güzel zayıfladım yüküm azaldı diyorum o kiloda :)
Maşallah oğluşuna 3ü geçer Allah’ın izniyle ,nezleme Deniz suyu iyi geliyor burnumun ucuna azıcık viks rahatlatıyor sıcak su buharı da açıyor benim halsizlik uyku hali öksürük :/ geçmediOhhh şükür bir muayeneyi daha bir sonrakinin randevusunu alarak bitirebildim, 5 gün daha rahatım.
37. haftayı da bitirebileceğiz gözüküyorPlasentam nur alem nur bembeyaz kireçten ama oğlan öyle böyle büyüyor ite kaka.
Ben 10 gündür nezleyim ne yapsam burnum asla açılmıyor, yine 10 gün önce kan alırken hemşirenin mosmor ettiği kolum bile düzelmedi yani bende de makine en düşük viteste ama önemli olan içerdeki tabii. 2910 kg olmuş sıpa.
Ben de annemden 1 ay ya emmişim ya emmemişim. Sonra o zaman ailevi dertler falan derken mastit olmuş garibim. Ben de, o zaman meşhurdu, Mis muzlu süt, çilekli süt falan takılmışım. Yıkılmadık ayaktayız be herşeye rağmen.
Aynen verilir ,bende tedavide 3kg almıştım mide bulantın falan yok dimiBende hayatımda ilk defa 60 ı gördüm:))
Tedavi sonrası hemen hamile kalınınca çok zayıflayamadım
Sağlık olsun, verilir sonrasında.
Umarım 10-12 kg geçmez toplamda
Maşallah 65 e düşmek için 3 aydır cebelleşiyomBende hayatımda ilk defa 60 ı gördüm:))
Evet canım en kolay kısmı kilo vermek ben tedavilerle 15 kg almıştım hepsini verdim. Siz doğum yapınca bence daha kolay vereceksiniz çünkü emzirmenin spor etkisi olduğu söyleniyor umarım doğrudur :)Bende hayatımda ilk defa 60 ı gördüm:))
Geçmiş olsun canım böyle böyle senin oğlan iyice büyüyor ve sağlıkla gelecek kucağına.. 5 gün keyfine bak diyeceğim ama nezle olmak da kötü denk gelmiş. Fakat ne olursa olsun hepsi geçici. Çok yakında çok güzel bir kavuşma bekliyor seni :)Ohhh şükür bir muayeneyi daha bir sonrakinin randevusunu alarak bitirebildim, 5 gün daha rahatım.
37. haftayı da bitirebileceğiz gözüküyorPlasentam nur alem nur bembeyaz kireçten ama oğlan öyle böyle büyüyor ite kaka.
Ben 10 gündür nezleyim ne yapsam burnum asla açılmıyor, yine 10 gün önce kan alırken hemşirenin mosmor ettiği kolum bile düzelmedi yani bende de makine en düşük viteste ama önemli olan içerdeki tabii. 2910 kg olmuş sıpa.
Ben de annemden 1 ay ya emmişim ya emmemişim. Sonra o zaman ailevi dertler falan derken mastit olmuş garibim. Ben de, o zaman meşhurdu, Mis muzlu süt, çilekli süt falan takılmışım. Yıkılmadık ayaktayız be herşeye rağmen.
Ben de pek uğraştım ama azıcık kaçırsam hemen yukarı dikiyor gözünü benim şişko bünyem :)Maşallah 65 e düşmek için 3 aydır cebelleşiyom
İnşallah canım.Maşallah oğluşuna 3ü geçer Allah’ın izniyle ,nezleme Deniz suyu iyi geliyor burnumun ucuna azıcık viks rahatlatıyor sıcak su buharı da açıyor benim halsizlik uyku hali öksürük :/ geçmedi
Evet dennisciğim derdim nezle olsun. Tıkandığım için çok az şey yapabiliyorum yoruluyorum ama inşallah kavuşmaya az kaldı gerisi mühim değil.Geçmiş olsun canım böyle böyle senin oğlan iyice büyüyor ve sağlıkla gelecek kucağına.. 5 gün keyfine bak diyeceğim ama nezle olmak da kötü denk gelmiş. Fakat ne olursa olsun hepsi geçici. Çok yakında çok güzel bir kavuşma bekliyor seni :)
Şu kansızlık için kullandığım demir ilaçları iştahımı çok açıyor 65 ten 70, 5 a çıktım şimdi moralim iyice bozuldu spora yazılcam ama okuldan 4 te geliyom pert oluyom 2020 kendime düzen getirmem lazımBen de pek uğraştım ama azıcık kaçırsam hemen yukarı dikiyor gözünü benim şişko bünyem :)
Evde kendin spor yapsan olmaz mı? Bir sürü egzersiz örnekleri var antrenörler paylaşıyor. Benim favorim ip atlamak bana çok iyi geliyorŞu kansızlık için kullandığım demir ilaçları iştahımı çok açıyor 65 ten 70, 5 a çıktım şimdi moralim iyice bozuldu spora yazılcam ama okuldan 4 te geliyom pert oluyom 2020 kendime düzen getirmem lazım
Evde olmuyo bütün malzemeleri aldım, mecbur kalmadıkça sanırım yapılmıyoEvde kendin spor yapsan olmaz mı? Bir sürü egzersiz örnekleri var antrenörler paylaşıyor. Benim favorim ip atlamak bana çok iyi geliyor
Aslında o kadar alete de gerek yok. 10-15 dakikalık cardio egzersizler var,uzun olmadıkları için evde çok vakit harcamıyorsun. Fırsatın olursa dene bence.. olmazsa da diyete devam :)Evde olmuyo bütün malzemeleri aldım, mecbur kalmadıkça sanırım yapılmıyoama hedefim şuan 65,