Çok şükür ses verdiniz hanımlar. Arada bakıyorum kımıltı yok burda, ocak annelerine gideyim de doğum ruhuna gireyim diyorum, ama başka muhabbete dahil olasım yok aklım burdakilerin haberlerinde tek göz ağrım bu grup
selozy tansiyon falan kontrol altında tamam da ne hızlandırdı, netleştirdi böyle doğum tarihini?
Ben de 33. haftayı bitiriyorum, dün kontroldeydim. Plasenta yaşlanması da devam ediyor oğlanın gelişimi de.. Kilosu 2150 kg olmuş, suyu iyi ama 40 haftayı göreceğimizi sanmıyorum. Haftada 2 kez NST yazdı bana yarın başlıyorum. Ben de ocak ortası gelecek bizimki diye bir ruha girdim açıkçası ama doktor hiç tarih falan vermiyor şimdilik.
panic_attack sen de erkenci olacaksın demek. İlaç işe yarar bence de, 38.haftayı görürsün en azından. @cilekliturta_33 bu haftalara geldik artık şeker, tansiyon vs oynamaları bize vız gelir bence, içini ferah tut.
Hazır mıyız hanımlar? Ben izne 37.hafta gibi, yılbaşında çıkacağım. Kendim çalışmak istedim ama epey de yorulmaya başladım. Hastane arayışındayım, öbür hafta gidip konuşacağım, emrivaki angaryalardan olabildiğince kurtulmak istiyorum, bakalım ne kadarı mümkün. Ben pek oda süslemesi, doğum fotocusu, mavi baloncu bir tip değilim
@dennisgo yeni denemeler yeni seneyle mi başlıyor? Plan nasıl?
@Armin son durum nasıl, merak ediyorum. @seheryeli77 gidişat nasıl?
ve bekleyenler, ben de haberlerinizi bekliyorum.