Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilosu şu an 2300 gibi, tabi ultrasonun yanılma payı da var. İki koca haftada 150 gr almış sadece. Gelişimi haftasına göre 3 gün ilerdeydi, şimdi iki gün geriye düşmüş. Keşke iki üç hafta beklese ama üç hafta imkansız zaten. Küvöz işi çıkmasın ve emebilsin şu anki önceliğim bu. Hastane kapısı için kendimiz bir kolaj yapmıştık onunla uğraşıyordu eşim, bir anda kendimizi üstümüz başımızla hastanede bulunca devreler yandı adamda. Neyse 1 haftamız var bari. Bir de, benim şimdi bir de prematüre bir iki şey almam gerekiyor değil mi...

2.5 ile 3 kilo arası doğan bebekler için olanları seç. Bazıları çok minik,küçük gelir. Bi takım al istersen, yıkanıp ütülenmiş olsun. Fazla alma inşallah gerek kalmaz,belli değil sonuçta. Duruma göre sonra da alınır.

Benim de parmaklarımda bi tuhaflık var hafiften. Eskiden çatır çutur çıtlatırken kıvıramıyorum bile bazen. Ödem oluşmuş sanırım ama aşırı değil.

Evet benim de gebelik boyunca kolesterol ölçülmedi hiç. Zaten hareketsizim ve demir düşmesin diye kırmızı ete abanıyorum, kesin yüksek çıkar.

Bende de olmuş. Haftasonu fesat bi arkadaşım
" Yaa doğurcaksın hala benden zayıfsın yüzüğünü bile takıyosun" dedi. Bu sabah kalktım ki yüzüğüm sıkışmış
Kum saati gibi olmuş parmak.
Nazarı bilmem ama bi negatif enerji var gızlar

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20191223_073952.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20191222_144327.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 46
cok cok geçmişler olsun meryemim atlaticaksiniz allahin izniyle ve sağlıcakla alicaksin kucagina yavrunu bugün daha iyisindir insallah ?

asdfg kız meryem kahkahalar attırdin bana allahta seni güldürsün

Geçmiş olsun Meryem, sağlıkla bebişin doğsun, azkaldı artık geçer hepsi inşallah

cok cok geçmişler olsun meryemim atlaticaksiniz allahin izniyle ve sağlıcakla alicaksin kucagina yavrunu bugün daha iyisindir insallah ?

asdfg kız meryem kahkahalar attırdin bana allahta seni güldürsün
Sağol Armin'im şimdilik durum kontrol altında, haftaya tarih belli olur kendiyle de kavuşuruz sanırım, inşallah, Allahın izniyle.

Valla hassas koca dert, sert koca dert,heyecanlı koca dert, heyecansız koca dert doğuma giderken. Sahneyi asla kaptırmıyorlar sana ya devamlı idare hali, dalgaya almazsan çıldırırsınEve Aslan burcu kocanın yanına Oğlak oğlan geliyor. Ev inat köprüsüne dönecek

Merhaba canlar,hastaneden geliyorum,bebek haftada 150gr kadar alıyo gözüküyo, olması gerektiğinden bi hafta kadar küçük. Doktorum olağan bişeymiş gibi konuşuyo ve bebek çok sağlıklı deyip duruyo.
Kilosu dert değil tabi de keyfi yerinde olsun. Suyum ve plasentam iyi durumdaymış. Tansiyonum normal, direnç yok olmuştu. Neden hala beslenemiyo hiiç bilmiyorum.
Madam Seyyan küçük müçük doğursak da rahatlasak :)

Plasenta ve su iyiyse kilo alımı atağa geçebilir bu bir iki hafta tam doğuma yakın, ama öyle olmasa da evet biraz minyon olsun sağlıklı olsun. Valla paket edip verseler elimize de evimize gelsek ruhuna iyice girdim ben

Bazen başım dönüyo benim yav, oksijensizlikten zaar. Burnumdan aldığım oksijen yetmiyo sanki özellikle hareketliyken. Ağzımdan almaya başlayınca da dudaklarım çatladı. Alerjim mi var acaba 7 aydır hapşırıyom hergün. Bi tıkanıklık darlık var hava yetmiyo ama niye anlamadım

Selam canım sağlığı iyiymiş ya şükür birden atağa kalkar inşallah muz kaşar peynir falan kilo aldırıyor diyorlar efsane mi bilmiyorum

Bende taaa baştan beri günde en az bi kere hapşırdım ne garip alerjik demekki zaten nefes almak güçleşmeye başladı

Sürekli sol tarafına yat bacım. Özellikle son haftalarda bebeğin gıda ve oksijen açısından bolca beslenmesi için bu çok önemliymiş. Ben de yeni yeni başladım buna dikkat etmeye. Doktorum öyle didi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…