- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.881
Sağol canımmm benden oğlan anası olmayacakmış zaarcan09e Canoom gozunaydin kizce geliyoo senin icin kiz,panik icin erkek geciyordu hep icimden. Kendim icin de erkek geciyordu Kismet.. Yine olur belki
Saglikla dogsun prensesin canim.
Insallah canomSağol canımmm benden oğlan anası olmayacakmış zaarhayırla sağlıkla gelsin yavruş
Senin de elbette yine olur hiç tereddütüm yok canım
O geçer kuzum iki defa atlattın vücudun düzelsin biraz hormonlar yerine gelsin tekrar istersin.Insallah canom
Bu surecte biraz fobik oldum tekrar denemeye karsi ama.
Allah hayirlisini versin.
Buarada buldugun isimler very nice
O geçer kuzum iki defa atlattın vücudun düzelsin biraz hormonlar yerine gelsin tekrar istersin.
Yaa beğendiğine sevindim. En beğendiğin hangisi olur.. sene olsan ne koyarsın?
Ben de abidik gubidik yeni türetme özellikle 4 harfli isimlere mesafeliyimBen eşim kişisi ikna olursa Deniz istiyorum.
Bu konuda anlaşamazsak diye biraz isim düşündüm tabiki Türkçe düşündüm :)
Bilge güzel, Sezen ismini çok seviyorum. Selin bence güzel o zaten benim ismimYağmuru düşündüm sonradan hüzünlü buldum, Öykü aklımdan geçti ama vazgeçtim. Türkçe olmayanlardan da Rüya ve Derya'yı seviyorum. Dile tamamen geçmiş kelimeler, Türkçe takıntım yok ama abidik gubidik isimlerden de gına geldi,özetle klasik ve bize ait bişey istiyorum :)
Siz neler düşündünüz?
O abidikler ekseriyetle 4 harfli olurlar evet,dikkat et çoğu da a harfi ile biterlerBen de abidik gubidik yeni türetme özellikle 4 harfli isimlere mesafeliyimDaha ilerdeki mesajları okumadan yazıyorum belki vazgeçmişindir bile ama ben en çok Rüya'yı beğendim.
Daha ince düşündüğün için sana az geliyor, bana da bisürü güzel erkek ismi var gibi geliyo şuan. Ama bebek erkek olsa kesin hepsini elemek için sebep bulmuştum :)Valla ben farkettim ki erkek isimlerinde ince ünlüleri barındıran isimleri seviyormuşum. Bir de biraz eski ya da her zamanlı olsun, manevi bir anlamı da olsun derken baktım pek kalmadı :) Selim, Merih, Nedim diye gider. Karar vermedim. Kız olsa daha kolaydı, kız isimleri hep daha melodik oluyor, uzun isim de kaldırıyor. Tahminim yine nostaljiye kaçardım Leyla, Söylenmesi bazen zor olmasa Rana, hatta Bedia'ya kadar yolu vardıeşim Bedia için dedi ki ne öyle fettan kaynana ismi yaaa
Evet güzel :) sen isim düşündün mü? Var mı fikir tayyip ekremden başka
O abidikler ekseriyetle 4 harfli olurlar evet,dikkat et çoğu da a harfi ile biterlermesela bitane türeteyim; Rina! Ya da Mora! Şimdiye kadar konmuş bile olabilir.
Rüya'nın da fonetiği biraz onlara benziyor. Sen oğlana isim düşündün mü?
Ayy ne güzel sağlıkla gelsin kuzuşş❤Uzay olucek nasipse teyzesi
Aaa riya ve zina koyan da mı varmışBizim okulda en sık karşılaştığım kız isimleri: Mina, Mira, Erva, Hira, Sima, SenaLiya ve Arya seyrek. Riya ve Zina da benden olsun
10 numeroUzay olucek nasipse teyzesi
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşirsin umarım.. atelden sonra elin nasıl oldu peki?Selam bacılar, elimin orta parmaklarında 20 günü geçti ağrı, uyuşma ve sertlik vardı, perinatoloğum karpal tünel olabilir, hamilelik el bileğinde de ödem yapar körükler dedi, ortopediciye git atel tak der sana, al bir tane tak bir süre dedi. Valla aldım hemen taktım nasıl olsa ilaç değil, çünkü hiç işime gelmese de ondan korkuyordum ben de, anne tarafında var zaten. Robocop gibi geziyorum öff. Bir de salya sümük nezle oldum üzerine mis! Bu ara mevsimi, iki üçtür kızılcık şerbeti yaptım, tavsiye ederim bastım zencefili karanfili balı, mikrobik şeylere bire bir bilirsiniz. Zaten inşallah o günleri görürsek kendime böyle lohusa şerbeti de yapacağım boyasız.
Sağol canım. Daha yeni, ctesi taktım, doktor hafiflemesi 1 haftayı bulur demişti bakalım. Gece uyurken nasıl beceriyorsam çok büküyormuşum ellerimi, garip romantik pozlarda uyuyormuşum meğerGeçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşirsin umarım.. atelden sonra elin nasıl oldu peki?
Geçmiş olsun bende de kronik sinüzit bi oldum bayağı zor geçti ilaçsız ,buhar yapmıştım bi çay kaşığı Vicks bide sıcak havlu koydum yanak o dolgunluk olan kısımlara günde bi kaç kez yapmıştım yatmadan dene istersenSağol canım. Daha yeni, ctesi taktım, doktor hafiflemesi 1 haftayı bulur demişti bakalım. Gece uyurken nasıl beceriyorsam çok büküyormuşum ellerimi, garip romantik pozlarda uyuyormuşum meğeronu zorla biraz engelledi bari. Sabah uyandığımda bildiğin sağ elim hissetmiyor çünkü, ürkütücü bir his. Neyse geçer, çok sık rastlanıyormuş.
Ama nezleye henüz çare bulamadım. Burnum öyle tıkalı ki deniz suyu spreyi, vicks fayda etmedi, bu gece de uyku yok bana... Başka kocakarı ilacı bilir misiniz burun tıkanıklığına? Tabi sinüzit kronik bende, zor bir vakayım yani.
Bir de öyle deneyeyim çok sağol.Geçmiş olsun bende de kronik sinüzit bi oldum bayağı zor geçti ilaçsız ,buhar yapmıştım bi çay kaşığı Vicks bide sıcak havlu koydum yanak o dolgunluk olan kısımlara günde bi kaç kez yapmıştım yatmadan dene istersen
Memnun oldum ben Rana, abidik isimlerden, hani 4 harfli olup sonu a ile biten :))Valla ben farkettim ki erkek isimlerinde ince ünlüleri barındıran isimleri seviyormuşum. Bir de biraz eski ya da her zamanlı olsun, manevi bir anlamı da olsun derken baktım pek kalmadı :) Selim, Merih, Nedim diye gider. Karar vermedim. Kız olsa daha kolaydı, kız isimleri hep daha melodik oluyor, uzun isim de kaldırıyor. Tahminim yine nostaljiye kaçardım Leyla, Söylenmesi bazen zor olmasa Rana, hatta Bedia'ya kadar yolu vardıeşim Bedia için dedi ki ne öyle fettan kaynana ismi yaaa