Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değişmez heralde bende her doktora gittiğimde değişti mi ki diyordum şimdi beraberce kız ismi bulalım selozy var mı fikir ?
İYi bari ileri haftalarda daha da yıkarı çıkar inşallah ,ben daha magnezyum başlamadım umarım faydasını görürsün

İnşallah bakalım.. evet bulalım.. bizimkiler melis diyor ben begüm diyorum zeynep ayça ceren beğendiğim isimler arasında
Senin var mı fikrin?

Ben eşim kişisi ikna olursa Deniz istiyorum.
Bu konuda anlaşamazsak diye biraz isim düşündüm tabiki Türkçe düşündüm :)
Bilge güzel, Sezen ismini çok seviyorum. Selin bence güzel o zaten benim ismim Yağmuru düşündüm sonradan hüzünlü buldum, Öykü aklımdan geçti ama vazgeçtim. Türkçe olmayanlardan da Rüya ve Derya'yı seviyorum. Dile tamamen geçmiş kelimeler, Türkçe takıntım yok ama abidik gubidik isimlerden de gına geldi,özetle klasik ve bize ait bişey istiyorum :)
Siz neler düşündünüz?

Bilge ve selin beğendiğimiz isimler arasında bakalım ortak payda hangisi olacak hangi isim olacak❤

Evet seçimlerin güzel Selincim ,ama biz bi türlü isim düşünmeye odaklanamadık dün eşim Melahat su diyordu çok yaratıcısın dedim

Evet seçimlerin güzel Selincim ,ama biz bi türlü isim düşünmeye odaklanamadık dün eşim Melahat su diyordu çok yaratıcısın dedim
İyi bari bi fikir vermiş Melahat Su demiş, bizim baba adayı sadece benim fikirlerime muhalefet oluyor
Ben Deniz istiyorum ve başka isme ısınamıyorum. Hatta ben ona çoktandır bu isimle sesleniyorum ve tepik be yımrıklarla cevap da alıyorum

Panik bacı demir hapını yatarken içiyorum ama Alakası varmı bilmiyorum uykusuzluk oldu bende ,şimdiden erken değil mi sağa dön uyku yok sola dön yok bu arada bebek hareketi hissetin mi ?

Hapla ilgisi olduğunu sanmıyorum kuzum. Ben de çok dönüyorum dümdüz yatakta rahat edilmiyo baskıdan. Hamile yatağı gibi bişi aldım çukurlu tümsekli şişme bi şey, rahatım şu an.
Hareketleri hissediyorum bazen, özellikle açken ve uzanırken mısır patlaması gibi bişiler oluyo hep aynı yerde, göbek deliğimden 4 parmak aşağıda :)

Benim kuzenin nişanlısı beni kızdırmak için göbeğime "hanimiş tayyip ekreem" diye sesleniyo. En son terlikle dövdüm konu kapandı

Hımm bi bakayım bende o şişme şeye ya bende de bi hareketler falan ama gaz mı bebek mi bilemiyorum ama dün akşam karnımın dışından bile gördüm
Tayyip Ekrem hareketli demek ki

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi var daha güzelll :))

Çok sevindim Denizciğimmm, kafan rahat bir şekilde kilolarını vermeye devammm, ohh tıp gibi deniz, mis gibi tatil, rahat kafa ve ruh hali, sonra yeni bir yıl, yeni umutlar, yine başlasın keyifli, heyecanlı süreççç

Gözünaydın, sağlıkla kucağınıza alın hepinizz

Evet canım ben de sevindim muhtemelen bir kaç hafta sonra tatile başlarım Kasım sonu Aralık başı da gelirim :) mevsim pek güzel olmasa da bir sene gidememiş olmanın acısını çıkaracağım bu tatilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…