- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.901
bi de soğan karanfil duymuştum..Bir de öyle deneyeyim çok sağol.
ben de sinem memnun oldumm ismini ben de beğenirimMemnun oldum ben Rana, abidik isimlerden, hani 4 harfli olup sonu a ile biten :))
Rana çok eski ve güzel bi isimdir abidik olamazMemnun oldum ben Rana, abidik isimlerden, hani 4 harfli olup sonu a ile biten :))
Biliyorum, sorun yok canım :))Rana çok eski ve güzel bi isimdir abidik olamaz
Ben 1917 doğumlu Rana tanıyorum kendisi ben çocukken vefat etti. Anlamlı da bir isim.
Bizim bahsettiklerimiz son dönem uydurulanlar,yanlış anlaşılmasın
flxten önce biliyodum taam mıNerden duymuştun acaba:))
Evet güzel :) sen isim düşündün mü? Var mı fikir tayyip ekremden başka
valla mustafa emine diyo aradacano senınkı de emine dilek olsun yaa :) :) :)
Abidik isimler 4 harfli isim demek değil kıııız, son yıllarda türetilen yabancı özentisi anlamsız isimler :))) Rana benim koyabileceğim isimlerden dedim, kızım olsaydı. Rana, Seza, Ayda, Ayla vs. severim ben eski kısa kadın isimlerini. Ama Loya ne, Maya ne, Mila ne ya! Kimse kızmasın :)iMemnun oldum ben Rana, abidik isimlerden, hani 4 harfli olup sonu a ile biten :))
Loya şey ya, iç çamaşırı markası.Abidik isimler 4 harfli isim demek değil kıııız, son yıllarda türetilen yabancı özentisi anlamsız isimler :))) Rana benim koyabileceğim isimlerden dedim, kızım olsaydı. Rana, Seza, Ayda, Ayla vs. severim ben eski kısa kadın isimlerini. Ama Loya ne, Maya ne, Mila ne ya! Kimse kızmasın :)i
Abidik isimler 4 harfli isim demek değil kıııız, son yıllarda türetilen yabancı özentisi anlamsız isimler :))) Rana benim koyabileceğim isimlerden dedim, kızım olsaydı. Rana, Seza, Ayda, Ayla vs. severim ben eski kısa kadın isimlerini. Ama Loya ne, Maya ne, Mila ne ya! Kimse kızmasın :)i
Loya şey ya, iç çamaşırı markası.
Ama aynı zamanda cennetin kuzey bölgesinde yetişen tatlı su balığının ismi falansa bilmiyorum
sağool hepiniz yetişin arkamızdan inşallaaahhhMaşallah maşallah herkescikler isim arayışına başlamışlar. Sağlıkla doğsun uzun ömürlü olsunlar inşallah.
Umarım her şey güzel olur. Ayrıntılıda kalp dahil tüm organlar normalse neden olabilirmiş peki?Bugün ayrıntılı ultrasona gittim biraz erken oldu tekrar bakılacak ama ensede ödemimiz duruyor, pek çok sebep olabilirmiş bizim için de dua edin
İnşallah teşekkürler :)Maşallah maşallah herkescikler isim arayışına başlamışlar. Sağlıkla doğsun uzun ömürlü olsunlar inşallah.
Pek çok sebep dedikleri neler? İlerleyen haftalarda çoğu anormallik düzeliyor. Dua edeceğim tabi kiBugün ayrıntılı ultrasona gittim biraz erken oldu tekrar bakılacak ama ensede ödemimiz duruyor, pek çok sebep olabilirmiş bizim için de dua edin
Yani senin test sonucun iyi gelmişti neden olabilirmiş acaba..Bugün ayrıntılı ultrasona gittim biraz erken oldu tekrar bakılacak ama ensede ödemimiz duruyor, pek çok sebep olabilirmiş bizim için de dua edin
Yani senin test sonucun iyi gelmişti neden olabilirmiş acaba..
İnşallahh sorunsuz atlatırsın canım.
Pek çok sebep dedikleri neler? İlerleyen haftalarda çoğu anormallik düzeliyor. Dua edeceğim tabi ki
Bebeğin gelişimi normal, organlar normal, kalbinde ve bağırsağında ufak birer leke var ama bu ensede ödem yapacak boyutta değil dedi dr , fetal dna da bakılmayan bir kromozom bozukluğu ya da bir genetik hastalık olabilirmiş bizim fetal dna çok kapsamlı değildi ama en kesin sonuç verendi Down fln için. Amniyo önerebilir de o da genetik hastalığa teşhis koyamaz 150 tane böyle durum olabilirmiş amniyo derse değer mi risk almaya bilemiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne diyecekİnşallah teşekkürler :)
Senin nasıl gidiyor?