Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Memnun oldum ben Rana, abidik isimlerden, hani 4 harfli olup sonu a ile biten :))
Rana çok eski ve güzel bi isimdir abidik olamaz
Ben 1917 doğumlu Rana tanıyorum kendisi ben çocukken vefat etti. Anlamlı da bir isim.
Bizim bahsettiklerimiz son dönem uydurulanlar,yanlış anlaşılmasın

Memnun oldum ben Rana, abidik isimlerden, hani 4 harfli olup sonu a ile biten :))
Abidik isimler 4 harfli isim demek değil kıııız, son yıllarda türetilen yabancı özentisi anlamsız isimler :))) Rana benim koyabileceğim isimlerden dedim, kızım olsaydı. Rana, Seza, Ayda, Ayla vs. severim ben eski kısa kadın isimlerini. Ama Loya ne, Maya ne, Mila ne ya! Kimse kızmasın :)i

Loya şey ya, iç çamaşırı markası.
Ama aynı zamanda cennetin kuzey bölgesinde yetişen tatlı su balığının ismi falansa bilmiyorum

falan filan der gibi ılk ısme uygun ısım arayısında lila, mila... aynen duyuyorum oyle. misal mert koyduk ardından mert, dert , tırt , zırt mı koyulcak bu gıdısle, bı de arap ısmıne hayranız ne alakaysa, kuranda gecıyormus, gecıyor da bak bakalım nasıl gecıyor kuranda,sonra ınsnı gun gelır kızarız cocuga ya da bırı gelır kufreder e sen kurandakı kutsal bır ısme kufredılmesıne vesıle olmus olmuyor musun. garıp bızım ınsanımız ya

Loya şey ya, iç çamaşırı markası.
Ama aynı zamanda cennetin kuzey bölgesinde yetişen tatlı su balığının ismi falansa bilmiyorum

aynen bızım burda da kocaman tabela var LOYA dıye yazınca loyayı dırekt o aklıma geldı, loya ısmını duydukca gozumun onunde cembere gecmiş kırmızı tangalar gelıyor, ısmın ne anlamı olursa olsun bende loya bu :)

Yani senin test sonucun iyi gelmişti neden olabilirmiş acaba..
İnşallahh sorunsuz atlatırsın canım.
Pek çok sebep dedikleri neler? İlerleyen haftalarda çoğu anormallik düzeliyor. Dua edeceğim tabi ki
İnşallah teşekkürler :)
Senin nasıl gidiyor?
Bebeğin gelişimi normal, organlar normal, kalbinde ve bağırsağında ufak birer leke var ama bu ensede ödem yapacak boyutta değil dedi dr , fetal dna da bakılmayan bir kromozom bozukluğu ya da bir genetik hastalık olabilirmiş bizim fetal dna çok kapsamlı değildi ama en kesin sonuç verendi Down fln için. Amniyo önerebilir de o da genetik hastalığa teşhis koyamaz 150 tane böyle durum olabilirmiş amniyo derse değer mi risk almaya bilemiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…