Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç içmiyosun yani.. bravo sana çok stres oluyo mu?
ben içiyorum ama çaydan tiksindim ben gibi çaycı günde bir iki bardak limonlu içiyorum..
sitres olmiyo ne kiz ellim ayagim titriyor deliriyorum bazen saga solaaa çatıyorum 🤣 oyalanmak icin telden oyun oynuyorum pubg 😂 oyaliyor baya beni sonra yine titreme geliyor bana oyleeeeee iste cane. azalttin mi bari biraz ?

sitres olmiyo ne kiz ellim ayagim titriyor deliriyorum bazen saga solaaa çatıyorum 🤣 oyalanmak icin telden oyun oynuyorum pubg 😂 oyaliyor baya beni sonra yine titreme geliyor bana oyleeeeee iste cane. azalttin mi bari biraz ?
azalttım tabe içime de çekmiyorum.. bi de düşük mgli kullanmaya başladım.. Allah kolaylık versin sana da sürme ağzına bari 21 gün sabret sonra unutursun Allahın izniyle.

Kizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Benm minnakım gelmis galibaa ne diosnz
20190821_105933.jpg

yaaa bu hep böyle mi olacaaaaakkk benim yap dediğim gebe mi çıkacaaaakkkk :KK70: :KK70:

tebrikleeeeerrrrr ama değdi bak :)
bir tane mi almıştın test bir tane de yap.. hemen mi çıktı :))
Evet hemen cikti bi dkka olmadan tsk ederm 🤗. Gerckte daha pembe rengi. Iki tane almistm onu da yarin yapim dedim

Kizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Benm minnakım gelmis galibaa ne diosnzEki Görüntüle 2300304
vayyyyyyy gülümmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnnn😍😍😍😍😍😍🙏🏼🧿🧿🧿🧿🧿masallahhhh masallahhhhh kat kat degerlerini kesesini kalbini gormeyi duymayi kucagina almayi nasibin eglesinnn rabbim saglicakla gelsin yavrun oylede oldu aminnn🙏🏼gözün aydinnnnn olsun🙏🏼🥳🥰😂😀💋 kan testi seni bekler🙋🏻‍♀️👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

vayyyyyyy gülümmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnnn😍😍😍😍😍😍🙏🏼🧿🧿🧿🧿🧿masallahhhh masallahhhhh kat kat degerlerini kesesini kalbini gormeyi duymayi kucagina almayi nasibin eglesinnn rabbim saglicakla gelsin yavrun oylede oldu aminnn🙏🏼gözün aydinnnnn olsun🙏🏼🥳🥰😂😀💋 kan testi seni bekler🙋🏻‍♀️👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Hamileyim dimiii 😢😀😢😀😢😀😢 sok etkisi yaratiomus yaa. Insan inanamio.oturdum agldm elim ayagim bosaldi titredi. Esimi nasil cagircam eve onu dusunuorm simdi

Ay ben simdi solemiyim mi yani esime 🤔 simdi yapim mi testi
yok heves kırmak değil amacım kuzu.. testler yanıltıcı olabiliyor ama senin sonuç net gibi.. inşallahh var hemen de çıktı diyosun yap gitsin 2.testi de sonra da kana gidersin..:) eşini işten mi çağırcan :)

yok heves kırmak değil amacım kuzu.. testler yanıltıcı olabiliyor ama senin sonuç net gibi.. inşallahh var hemen de çıktı diyosun yap gitsin 2.testi de sonra da kana gidersin..:) eşini işten mi çağırcan :)
Tmm yapim o zmn. Evet isten cagiricm

Gunydin kizlar. Bnm bugun adet gecikmemin 2.gunu.ama ben hic adet olcakmisim gibi sanci agri cekmedim. Hepinz ole sanci cekip de mi ogrendjnz hamileliginizi 🤔

canım bu durumlar herekese gore degısıklık gosterır, elınde varsa test yap, yoksa alıp sonucu ogrenene kadar hamıleymıssın gıbı dıkkatlı davran agır falan kaldırma ..vs ınsallah pozıtıfı goruruz canım

canım bu durumlar herekese gore degısıklık gosterır, elınde varsa test yap, yoksa alıp sonucu ogrenene kadar hamıleymıssın gıbı dıkkatlı davran agır falan kaldırma ..vs ınsallah pozıtıfı goruruz canım
Gordum canim gordum cok sukur . 2 tane yaptm hem de.2.cisi daha guzl cikti hatta. Rabbim size de nasip etsn

Katiliyorum feliximmm:KK9::KK9::-)
Insallah tatli mi tatli bi oglusun daha olur tez zamanda 😍🤲🤗

aksam bana dıyo kı oglum, anne benden bı tane daha yetıstırsen benım gıbı tatlı ve akıllı olmaz, senın yetıstırmene ragmnen :) dıyorum hayırdır nıye kı ? dıyo ne bıleyım anne ben baska bı tatlıyım akıllıyım sankı :) bu arada burcu aslan , hıc de bellı olmuyo dı mı :) dedım oglum senın gıbı olacagına ınansaydık malzeme eksılmeden hemen arkandan bı tane daha yaptırırdık :) hala dıyo kı benım gıbı yetıstırmen zor anne !!!!! cumlemıze hayırlı saglıklı ve tatlıs evlatlar ınsallah canım, tum hamıslerımıze kolaylık huzur ve saglık ınsallah.

yuh, hemi de pubg oynuyon, o ne stres yahuu, sabilere sımdıden pubg mı oynatıyo hay allah senı :) delüüüüüüü daha lay lay lom oyunlar oyna gııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X