- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.743
- 31
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.101
Cikti cok sukur cnmcıkmazsa gec tutunma da olabılır, yola devam ısaretı de olabılır germıyoruz kendımızı, kırmıyoruz umudumuzu guzelım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikti cok sukur cnmcıkmazsa gec tutunma da olabılır, yola devam ısaretı de olabılır germıyoruz kendımızı, kırmıyoruz umudumuzu guzelım
Kizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Benm minnakım gelmis galibaa ne diosnzEki Görüntüle 2300304
Tmm yapim o zmn. Evet isten cagiricm
Valla 2.testi yaptm bile emin olmak icin. yolda simdi geliobence bekle gelsın ısten aksam onunla yap testı hem surprız olur ona da
Cikti cok sukur cnm
tsk ederm:) cano kızcak sımdı ama gerıden okuyarak gelıyorum canım :) okuyunca cevap yazma geregı hıssedıyo ınsan. cok sevındım cok tebrıkler canımcım
aha dedim zatenn kıza 2 defa yazdırdın 'çıktı canım' diye.. kız 2 testi de yaptı daha birini yapma kocan gelince yaparsın diyorsun kocası yolda bile:) cano kızcak sımdı ama gerıden okuyarak gelıyorum canım :) okuyunca cevap yazma geregı hıssedıyo ınsan. cok sevındım cok tebrıkler canımcım
digerleri beni daha gicik edip depresif yapiyor sıkıcı geliyorlar cünküm ama bazen telefonu firlatiyorum heycan yaptırıyor bu oyunda banayuh, hemi de pubg oynuyon, o ne stres yahuu, sabilere sımdıden pubg mı oynatıyo hay allah senı :) delüüüüüüü daha lay lay lom oyunlar oyna gııı
kızım oynuyo o oyunuudigerleri beni daha gicik edip depresif yapiyor sıkıcı geliyorlar cünküm ama bazen telefonu firlatiyorum heycan yaptırıyor bu oyunda bana
digerleri beni daha gicik edip depresif yapiyor sıkıcı geliyorlar cünküm ama bazen telefonu firlatiyorum heycan yaptırıyor bu oyunda bana
kızım oynuyo o oyunuu
kociş geldimi söyledin mi :) ayy merak ediyorum napiim:)tsk ederm
bilmem kaç leşim var deyip duruyo vurmalı kırmalı anne sen de oyna diyor anan eskiden oynardı kuzum ne oyunlar ne oyunlar oynama diyorum rüyalarına giriyor falan.. aman herkes oynuyo işte:/benımkı oynarken artık odasının kapısını kapatıyo, dustukce dıkkatlı gıt oglum neyere dusuyosun zaten evde de onune bakmıyosun falan dıyorum, anneeeee deyıp gıdıp kapatıyo kapıyı :) belkı bıkar dıye konusuyom sureklı ama yemıyo
beni güldürdün allahta seni güldürsün aqsdfgbenım oglana yasaktı bu tarz oyunlar bır ıkı aydır tatıle cıktıklarından berı oynuyor gunde ıkı oyun en fazla, o da bır arkadasıyla oynuyor onun hatrına, konusmnaları dınlıyorum yok ben şimdi öldüm, yok dusuyorum yok vurdu bana, dedım sokturmayın benı şu oyuna kim vuruyosa sizi tek tek vurcam alnının catısından :) arkadasına dıyo kı benım annem de hıc kıyamaz baana :)
bilmem kaç leşim var deyip duruyo vurmalı kırmalı anne sen de oyna diyor anan eskiden oynardı kuzum ne oyunlar ne oyunlar oynama diyorum rüyalarına giriyor falan.. aman herkes oynuyo işte:/
ben de gülüyorum geçen de bi grupla katıldı suriyeli falan olabilirler bir ikisi.. 4 numara dolanıyon boş tarlada tabi ölmezsin birinci sen olursun 3ü de gebermişti çünküsü 4 numara da esin :))beni güldürdün allahta seni güldürsün aqsdfg
zaten en cok cocuklar oynuyo sesi acip kullaklikla oynuyorum onlari dinliyorum biyandan gülüyorum. hatta bazen analari cayda oluyo komsumu akraba mi neyse bi dedikodular bi cekistirmeler birilerini yada oyunda ki cocuklarin analari terligi yersin kapa sunu lannnn oglum kapaa diyorum yok babana soylucem tehditleri.daha cok onlari dinlerken egleniyorum kiz
beni güldürdün allahta seni güldürsün aqsdfg
zaten en cok cocuklar oynuyo sesi acip kullaklikla oynuyorum onlari dinliyorum biyandan gülüyorum. hatta bazen analari cayda oluyo komsumu akraba mi neyse bi dedikodular bi cekistirmeler birilerini yada oyunda ki cocuklarin analari terligi yersin kapa sunu lannnn oglum kapaa diyorum yok babana soylucem tehditleri.daha cok onlari dinlerken egleniyorum kiz
Gordum canim gordum cok sukur . 2 tane yaptm hem de.2.cisi daha guzl cikti hatta. Rabbim size de nasip etsn
Geldi bileee yaptm suprizimi videoya da cektm birazdan cikiorzaha dedim zatenn kıza 2 defa yazdırdın 'çıktı canım' diye.. kız 2 testi de yaptı daha birini yapma kocan gelince yaparsın diyorsun kocası yolda bile