Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah canım, kotu bır durum yok, yas nedenıyle rıskı zaten hepımız tahmın edıyor ve oyle sonuc cıkmasını beklıyoruz. ınsallah dıger tarama testlerınde de guzel haberler alırız. cınsıyetıne gelınce senı cok kız hıssetmıstım ya, nıye erkege dondu bu cocuk :) :) :) ama oglan annesı olmak baska bı zevk, kendı kuzumdan bılıyorum canım yıne olsa yıne oglum olsun ısterım yanı :) kızı gıydırmesı suslemesı cok guzel ama erkek de cok guzel sırdas oluyo anneyle
Katiliyorum feliximmm:KK9::KK9::-)
Insallah tatli mi tatli bi oglusun daha olur tez zamanda 😍🤲🤗

benim ara ara asaya vuran keskin agrilarim var normal mi acaba? korkuyorum o agrilardan. gecen hafta bi aksam ve ertesi gün cok acik kahve lekelerim olup doktoruma yazdim benden tahlil istedi meger dis gebelik tahlilleriymiş sonucun iyi problem yok demisti. coraspinini kesti ve o lekeler ogunden sonra birdaha olmdi. keseydi kalpti gorseydim duysaydim rahatlasaydim taki o 3,5 li testlere kadar nefes alsaydim 🤣 sizin oyle agrilariniz oluyomuydu ?????
armincim hala var ağrılardann.. çok şiddetli değilse korkma rahim büyücek kendi kazı yapıyo hala yavruşşşş..
ben eve gidince ayakları dikip yatıyorum.. iyi geliyor oturduğum müddetçe de ağrıyor.. ne zaman randevun ne zaman görücez kısmetse kalp atışınıı

Korkuyorum yaaa 🙈 elimde testim yok bugun alirim buyuk ihtimlle. Simdi sabah sabh gelmis test almya demesinler diye bekliorm 😀
korkunun ecele faydası yok kuzu varsa var yoksa da yola devam.. :)
kimse demez bişiy sen de bunları düşünme çık al gel inşallahh vardır da seviniriz hep beraber :)

Gunydin kizlar. Bnm bugun adet gecikmemin 2.gunu.ama ben hic adet olcakmisim gibi sanci agri cekmedim. Hepinz ole sanci cekip de mi ogrendjnz hamileliginizi 🤔
okuduklarimdan kimi hic birsey hissetmiyor kimi adet sancisi yada batma gibi hissediyor herkez farklı. insallahhhhhhh iki gün gecikmen hamileliğin müjdesidir oylede oldu aminnnnn. test yapicakmisin ?

benim ara ara asaya vuran keskin agrilarim var normal mi acaba? korkuyorum o agrilardan. gecen hafta bi aksam ve ertesi gün cok acik kahve lekelerim olup doktoruma yazdim benden tahlil istedi meger dis gebelik tahlilleriymiş sonucun iyi problem yok demisti. coraspinini kesti ve o lekeler ogunden sonra birdaha olmdi. keseydi kalpti gorseydim duysaydim rahatlasaydim taki o 3,5 li testlere kadar nefes alsaydim 🤣 sizin oyle agrilariniz oluyomuydu ?????
Aşağı vuran derken şu vajina içinde zonklama varmış gibi olandan mı? Oysa normaldir. Doktorum da şiddetli ve sürekli olmayan ağrılardan korkma dedi, tabi ben korkuyorum :olamaz:

armincim hala var ağrılardann.. çok şiddetli değilse korkma rahim büyücek kendi kazı yapıyo hala yavruşşşş..
ben eve gidince ayakları dikip yatıyorum.. iyi geliyor oturduğum müddetçe de ağrıyor.. ne zaman randevun ne zaman görücez kısmetse kalp atışınıı
cuma gününe aldim cane ordaki test gunum 19 du ben onceki gün verdim diye gitmemistim. 580 cikmisti transferin 11 günü. cuma kese gorunurmu ki ? randevu tarihinino degistirsem bilmedim

Aşağı vuran derken şu vajina içinde zonklama varmış gibi olandan mı? Oysa normaldir. Doktorum da şiddetli ve sürekli olmayan ağrılardan korkma dedi, tabi ben korkuyorum :olamaz:
aynen vajinaya vuran arada vuruyor kala kalıyorum :rolleyes: bu nekadar surecek

nereyi kaziyo kizzzz bu kazma kürek isleri bitmemismiydi 😂

yerini kazıyoo duvara yapişiii :))
canee sana sorucam sorucam sigara isini naptin nasil yaptın bazen ellerim titriyor icmiyorum diyee hee cayda icmiiyorim bir iki bardaktan fazla. ikisinin tirkayakisiyken cok zor 🤣 unutucam derken gunden gune canim daha cok istemeye basladi ?

canee sana sorucam sorucam sigara isini naptin nasil yaptın bazen ellerim titriyor icmiyorum diyee hee cayda icmiiyorim bir iki bardaktan fazla. ikisinin tirkayakisiyken cok zor 🤣 unutucam derken gunden gune canim daha cok istemeye basladi ?
hiç içmiyosun yani.. bravo sana çok stres oluyo mu?
ben içiyorum ama çaydan tiksindim ben gibi çaycı günde bir iki bardak limonlu içiyorum..

X