Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hımmmm anladım,hayır bende dedim başka şekillerde kullanılıyorsa bileyim,:rolleyes:
kurs vermek lazım kullanım şekilleriyle ilgili,sonra vay biz kullandık ama oldu diyorlar,
napıyoruzz kınıyoruzzz onlarııı:KK36:
Biz de bugüne kadar hiç kullanmadık, şimdi çözdüm bu işi kullanmadık diye olmamış hemen kocaya prezervatif siparişi vereyim 🤣😂🤣😂

bana da bugün holter takılacak kızlar,kalp sıkışmalarım için,taktıran var mı sizlerden,
bana da takıldı kuzum 1 gün boyunca durdu 164 çarptığını gördü bu gözler.. :)) az bi düzensizlik var dendi dideral verdiler yarım yarım kullandım sonra bıraktım nabzım genelde 100 alıştım bu duruma.

muhtemelen senin de bir şey çıkmayacak anksiyete olabilir kuzum işimiz de buna müsait biliyorsun, iş ev eş çocuk isteği ben seni çok iyi anlıyorum..

2-3 gun once takıp ettıgım bır ınstagram sayfasında bahsedılıyordu, bayan semınerıne gıtmıs ve kıtabın sayfalarını yayınladı arkasından sayıları uzerıne yazarak deneyenler acaıp donusler yazdılar, deneyn var mı dıye o yuzden sordum. enteresan olan su kı bazı sayıların ebced hesabı allahın ısımlerıne denk gelıyor dıyenler , sufılerın de bu kodları kullandıgını yazanlar oldu, ben de dun denedım ve sacma gelecek bılıyorum ama 4-5 haftadır mıde bulantısı ve bıtkınlıkten ayakta duramadıgım halde, dunden berı ne mıdem bulandı ne de halsızlık geldı, gercı bunu suna da baglayabılırız, belkı de bebek tutunmaya calısmaktan vazgectı hormon salgılamadıgı ıcın benım bunyeyı de zorlamıyor :KK43: bılmıyorum ne dusunsem ama enteresan geldı kızlar ya
nasil yapiliyor ?😮

hımmmm anladım,hayır bende dedim başka şekillerde kullanılıyorsa bileyim,:rolleyes:
kurs vermek lazım kullanım şekilleriyle ilgili,sonra vay biz kullandık ama oldu diyorlar,
napıyoruzz kınıyoruzzz onlarııı:KK36:

aaa aaa bir insan korunurkene nasıl da hamile de kalabilirmiş yahuu, yooook arrrrtııııkkkkk

bana da takıldı kuzum 1 gün boyunca durdu 164 çarptığını gördü bu gözler.. :)) az bi düzensizlik var dendi dideral verdiler yarım yarım kullandım sonra bıraktım nabzım genelde 100 alıştım bu duruma.

muhtemelen senin de bir şey çıkmayacak anksiyete olabilir kuzum işimiz de buna müsait biliyorsun, iş ev eş çocuk isteği ben seni çok iyi anlıyorum..
amannn 164 ne cancan,
bencede strese bağlı bu sıkışmalar,takılı olduğu sırada yapmam veya yapmamam gereken bişey varmı

Canım şimdi okudum, hiç ümitsizliğe kapılma dualarımız seninle, inşallah cuma günü hayırlı güzel haberler alırsın, bu işin matematiğini yok maalesef, dediğin gibi olucağın önüne ne yapsak geçemiyoruz maalesef, her şey gönlünce güzel olsun inşallah 🙏

çok teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun inşallah, herbirimizin duları hepimiz için kabul olsun

amannn 164 ne cancan,
bencede strese bağlı bu sıkışmalar,takılı olduğu sırada yapmam veya yapmamam gereken bişey varmı
aynen öyle 164 diye ritim mi olur :p özel bir şey söylemediler, gittim taktılar gittim çıkardılar sora doktora gösterdim. gatada çekildi benim.

bana da bugün holter takılacak kızlar,kalp sıkışmalarım için,taktıran var mı sizlerden,
ben 🙋🏻‍♀️ defalarca 6 ayda bir 4,5 yıl.en son gecen yıl. benim idrar yolu enfeksiyon kaynakli o surecte gecirdigim yüksek atesler kalp kapgima vurmustu. gece tikanmalarim, merdiven cikamama, kalbim bozuk motor gibi birden yavaslayip hizlanip ve takiliyor gibi atiyordu🙄 yillca aylik kalbi koruyucu ayda bir deposilin igne oluyordum. (artik biseyin pek yokmuş dediler, oyle yani.

cok gecmis olsun umarim onemli biseyin yoktur💐

ben 🙋🏻‍♀️ defalarca 6 ayda bir 4,5 yıl.en son gecen yıl. benim idrar yolu enfeksiyon kaynakli o surecte gecirdigim yüksek atesler kalp kapgima vurmustu. gece tikanmalarim, merdiven cikamama, kalbim bozuk motor gibi birden yavaslayip hizlanip ve takiliyor gibi atiyordu🙄 yillca aylik kalbi koruyucu ayda bir deposilin igne oluyordum. (artik biseyin pek yokmuş dediler, oyle yani.

cok gecmis olsun umarim onemli biseyin yoktur💐
canım sana da geçmiş olsun,bakalım ne çıkacak,sıkışmaların dışında,çarpıntım da oluyor,normal de tansiyonum hep düşük çıkıyor,belki de onla alakalı oluyor:KK200:

aynen öyle 164 diye ritim mi olur :p özel bir şey söylemediler, gittim taktılar gittim çıkardılar sora doktora gösterdim. gatada çekildi benim.
ben diderali yarım yarım toplam 1 tane kullandım,bir kalp çarpıntısı ataklarım sırasında,cuma-cumartesi içtim,pazartesi sabah asfalta yapışmış şekilde geziyordum hala,hatta bir tane evde duruyor hala,gördüğümde bile tansiyonum düşüyor :KK45:

nasil yapiliyor ?😮

ya hasta bolgeye yazıyoruz ya da genel ıyılık sayısı olan sayıyı 3 le baslayan sag kolumuz yazıp artık ıyıyım ıyı oluyorum gıbı nıyet edıyosun, valla genel ıyılık sayısı olan sayının ya muhyi ısmı ıle ebced hesabının uydugunu okuyunca neden denemeyeyım dedım, el-muhyının anlamı da su an yasadıgım sıkıntıya cok denk bır acıklama ıle gelınce ben sok oldum ve agladım o nıyetle yazdıım ama, mıde bulantıma ıyı geldı, ve halsızlıgım yokoldu, bugun dogru durust yemek yedım mıdem bulanmadan

Eklentiler

• 4.png
    4.png
    313,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 6.png
    6.png
    381,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 11.png
    11.png
    254,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 12.png
    12.png
    369,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 13.png
    13.png
    334,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 14.png
    14.png
    211 KB · Görüntüleme: 37
  • 15.png
    15.png
    322,1 KB · Görüntüleme: 41
ben diderali yarım yarım toplam 1 tane kullandım,bir kalp çarpıntısı ataklarım sırasında,cuma-cumartesi içtim,pazartesi sabah asfalta yapışmış şekilde geziyordum hala,hatta bir tane evde duruyor hala,gördüğümde bile tansiyonum düşüyor :KK45:
ama his güzel 1 almasaydın sende yarımla devam etseydin.. ayy güldümm dediğin şeyi yaşadım bir çok defa yere serilcem hissi acayip :))
bunu konuşma yapanlar heyecanlı insanlar falan da kullanırmış.. sana neden verdilerdi ki?
bir de diderali nodülüm varken verdilerdi bak şimdi hatırladım ama o zaman 3 4 sene öncesi kadar hissetmedim etkisini ee tabi serde gençlik vardı :p

X