- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
-
- Konu Sahibi panic_attack
Tesekkr ederim canm hala inanamıyorm ve adeti bekliyorm eşimede sölemedim. Kinyasal falansa adet olursam die korkuyorum. Aslnda değeeim normal internette 3 haftalık değerlerin 10 la 50 arası cıkablceği yazıyor. Benimde varsa 2 3 haftalıktır. Bakalım 2 gün snra artcakmı:) umarm sizinde ve hepimizin gönlümüzündekini verir allahPek bi belirti yok ama test yapmadimda bakalim nolcak bu arada senin bebisinde hayirli olaun cnm Rabbim saglicakla saglicak almayi nasip etsin
İnsallah canimm stres yaoma Allahin izniyle artarak ilerler insallah guzelce suprizini yaparsin canimTesekkr ederim canm hala inanamıyorm ve adeti bekliyorm eşimede sölemedim. Kinyasal falansa adet olursam die korkuyorum. Aslnda değeeim normal internette 3 haftalık değerlerin 10 la 50 arası cıkablceği yazıyor. Benimde varsa 2 3 haftalıktır. Bakalım 2 gün snra artcakmı:) umarm sizinde ve hepimizin gönlümüzündekini verir allah
Amin inşallah ya:)İnsallah canimm stres yaoma Allahin izniyle artarak ilerler insallah guzelce suprizini yaparsin canim
değilim tatlımG gamzeli_bebis Son durum ne kuzum? Kimsenin sesi çıkmıyo yav. :/
değilim tatlımkimyasal cıktı kısmet temmuza artk haziranda ara vercem. sen ne yaptn
Hsyırlısı olsun canım. Bende temmuzda yumurtlama vs takip yapmadan gün aşırı ilişki planlıyorum illa biri tutarHayırlısı öyleymiş demek ki kuzum sıkma canını sakın. Erkenden öğrenme merakımız olmasa iyi aslında ama yok çatlarız test yapmasak.
Biz Haziran'da da korunmayacağız ama yumurtlama takibi vs ile asıl hedef Temmuz tabi bizim de bakalım.
Dün eşim de meraktan kendini kontrole soktu :) Onda da bi problem yokmuş. Olmadı seneye Mayıs'ta aşılama olsun yav o zaman dedik bakalım ay atlaya atlaya ne denk gelecek :)
Hayırlısı öyleymiş demek ki kuzum sıkma canını sakın. Erkenden öğrenme merakımız olmasa iyi aslında ama yok çatlarız test yapmasak.
Biz Haziran'da da korunmayacağız ama yumurtlama takibi vs ile asıl hedef Temmuz tabi bizim de bakalım.
Dün eşim de meraktan kendini kontrole soktu :) Onda da bi problem yokmuş. Olmadı seneye Mayıs'ta aşılama olsun yav o zaman dedik bakalım ay atlaya atlaya ne denk gelecek :)
Sizi takip ediyorum ve çok şaşırıyorum ciddi söylüyorum ne kadar önem veriyorsunuz burç işine.. ben sanırım asla cesaret edemem de..Allah gönlünüze göre versin inşallah :))
Amin. Teşekkür ederiz. :) Bu hafta sosyal medyada popüler bi paylaşım vardı. Kürtaj yaptıran bi kadının rapor kaydının fotoğrafını çekmişler bi hastanede. Kürtaj talebi sebebinde "bebeğinin oğlak burcu olmasını istemiyor" yazıyordu. :))
Burçların karakter üzerine ciddi etkilerini olduğunu düşünüyorum. İyi anlaştığım veya hiç anlaşamadığım insanların burçları hiç şaşmadı hayatım boyunca. Yeni tanıştığım kişilerin de burcunu veya hiç olmadı burcunun grubunu doğru tahmin ederim mesela. Hiç pozitif elektrik alamadığımız, çatıştığımız iki üç burç var eşimle. Yani o da takıntılı bazı burçlara mesela ama neyse ki aynı burçlar için aynı fikirdeyiz :) İşte o burçlara denk gelmesin diye dikkat ediyoruz sadece ama kürtaj yaptıracak kadar da kaptırmadım tabi kendimi :)) Ha dikkat etmemize rağmen olursa da, olması gerektiği için oldu der geçeriz. Evlat evlattır neticede. :)
Burclara merakli biri daha benim gibi :)
Ahahah siz brnden de takiksiniz burclara :)Hoşgeldiniz. Ben hala tutturamadım. :)
Dr.um da benim gibi burçlara meraklı ama burçlar konusunda aynı fikirde değiliz. :)
Kasım'da aşılama yapalım aslan olsun dedim. Hayır dedi aşılama için daha erken.
Dün kontrolde baktı yumurtam çatlamış, dedi bugünü değerlendirin. Olmaz dedim yengeç istemiyoruz. iyidir dedi yengeç verdi gazı. :)
Olmazsa gelecek Mayıs'ta tüp bebek yaparız diyorum. Nisan'da yapalım oğlak olsun benim gibi diyo. Dedim töbe de :))
Resmen diyaloglarımız bu şekilde. Tıp camiası duymasın :))
Ahahah siz brnden de takiksiniz burclara :)
Ben de cok inanirim; ayni burctan olan herkeste ayni ozelliklerle karsilastim :)
Yay da guzel aslinda dimiAllah hayirli zamanda versin hepimize
Tesadüfen okudum konuyu. Tarzınız çok hoşuma gitti. Yaş olarak da yakın buldum. 38 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.15 yıl çocuk istemedik. 2019 ocak ayında ilk defa karar verdik. Tek ilişki ile hamile kaldım. Ama 7 haftalık olması gereken zamanda kalbi durdu. 15 gün önce kürtaj oldum. İlk adetimi bekliyorum yine denemeye devam. Bu arada ikizler burcuyum hem de dibine kadar. Bu zamana kadar çocuk istemeyen ben ilk bebiş düşünce ya neden bana sormadan kendi kendine gelişimi durdurdu böyle olmamalıydı diye hırs yaptım. Tipik ikizler yani.Selam hanımlar.
Aranızda hamile olan var mı? :) Yeni bir Mayıs geliyo ama bende hala tık yok.
NorthCarolina naber kız?
Tesadüfen okudum konuyu. Tarzınız çok hoşuma gitti. Yaş olarak da yakın buldum. 38 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.15 yıl çocuk istemedik. 2019 ocak ayında ilk defa karar verdik. Tek ilişki ile hamile kaldım. Ama 7 haftalık olması gereken zamanda kalbi durdu. 15 gün önce kürtaj oldum. İlk adetimi bekliyorum yine denemeye devam. Bu arada ikizler burcuyum hem de dibine kadar. Bu zamana kadar çocuk istemeyen ben ilk bebiş düşünce ya neden bana sormadan kendi kendine gelişimi durdurdu böyle olmamalıydı diye hırs yaptım. Tipik ikizler yani.
bendede hala tık yok.Merhaba devrem ve meslektaşım. :)
İlk denemede hamile kalman güzel bi şey. Yine hamile kalabilirsin demek ki. Hırs yapma. Olacaksa sağlıklı olsun de geç. Hırs yapınca ters tepiyo :) Benim de 7. denemede bi kimyasal tecrübem var. Yapılmayan tahlil, çekilmeyen film kalmadı. Hiçbir sorun yok, yumurta var, düzen var ama olmayınca olmuyo demek ki. Doktorum da evrene sürekli Mayıs mesajı gönderdiğim için olmadığını söylüyor :))
Önümüzdeki hafta aşılama deneyeceğiz. Tutmazsa Nisan'da tüp bebek tedavisine başlayıp Mayıs'ta transfer planlıyoruz.
Şöyle bir öneri de bulunayım. Kesinlikle ikizler burcuna denk gelmesin bebiş. Kendimden biliyorum hayattan soğursunuz. Hamile kaldım pişman oldum, keşke yapmasaydık dedim, kürtaj oldum neden kalbi durdu ki dedim. Şimdi hadi ne zaman adet olacağım hemen deneyelim diye söylenip duruyorum. Eşim de yine hamile kalsan yine pişman oldum diyeceksin diyor. Bütün hayatım böyle benim. Tipik ikizler. Elimde değil. Böyle bir an geliyor herşey tam tersine dönüyor.Merhaba devrem ve meslektaşım. :)
İlk denemede hamile kalman güzel bi şey. Yine hamile kalabilirsin demek ki. Hırs yapma. Olacaksa sağlıklı olsun de geç. Hırs yapınca ters tepiyo :) Benim de 7. denemede bi kimyasal tecrübem var. Yapılmayan tahlil, çekilmeyen film kalmadı. Hiçbir sorun yok, yumurta var, düzen var ama olmayınca olmuyo demek ki. Doktorum da evrene sürekli Mayıs mesajı gönderdiğim için olmadığını söylüyor :))
Önümüzdeki hafta aşılama deneyeceğiz. Tutmazsa Nisan'da tüp bebek tedavisine başlayıp Mayıs'ta transfer planlıyoruz.