- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi panic_attack
bir konun var ve beni çağırmıyorsun heee ama ben gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede hala tık yok.
öbür mayıs geldi
soğan kürü yaptım bu ay 30 tane soğanın suyunu içtim galiba boşa gitti
bta 2 var test yaptım negatif.
oturdum hayırlısını bekliyorum
bir konun var ve beni çağırmıyorsun heee ama ben gördüm
napiyim o kdr övülünce forumda bende denemek istedim:):)) Oo alternatif tıp. Miden delinecek miden. Mayıs'tan sonra bırakacam ben de kullandığım ne varsa. Yürüyen ecza deposuna döndüm yeter gari. Bu arada sen daha gençsin telaşa gerek yok bence. :)
panic_attack selam panicciiimmm :) iyidir canim sitenin yeni duzenine alismaya calisiyorum :)) ayrica Trye gittim geldiimmm.. amaaaaa ben 2019 mayistan senin icin de kendim icin de umitliyim insallahhhh :)))
Şöyle bir öneri de bulunayım. Kesinlikle ikizler burcuna denk gelmesin bebiş. Kendimden biliyorum hayattan soğursunuz. Hamile kaldım pişman oldum, keşke yapmasaydık dedim, kürtaj oldum neden kalbi durdu ki dedim. Şimdi hadi ne zaman adet olacağım hemen deneyelim diye söylenip duruyorum. Eşim de yine hamile kalsan yine pişman oldum diyeceksin diyor. Bütün hayatım böyle benim. Tipik ikizler. Elimde değil. Böyle bir an geliyor herşey tam tersine dönüyor.
Benzer espriler bizde de var. Baktık olmadı, mızmız bir şey oldu ondan habersiz taşınırız diyor eşim de. Ay inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla en kısa zamanda gelir de.Evlat olsa sevilmez diyosun :)) Ben ikizlerle anlaşıyorum ya bi kova insanı olarak.
Kova olsun derken oğlak olmasından tırsıyorum ben. O kadar istemiyorum ki oğlak olmasını kesin başıma gelecek. Eşim de hiç anlaşamıyor. Camiye bırakırız olmazsa diyo.
Hos buldumm bebisimm..Aha hovardalık yaparken yakalanmış erkek gibi hissettim kendimi!
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği.
... Rabbim gönlünüze göre versin tez zamanda nasip etsin hepimize,28 yaşındayım bende bir hamilelik bir doğum yaşadım beş ay önce, ama doğumdan sonra bebeğimi kaybettim , ilkinde korunmayı bıraktıktan altı ay sonra kalmıştım, hamilelik öncesinde hiç bi test kontrol den geçmedim şunu anladım ki hamilelikten önce anne vücudunu tanımalı sorun varmı yok mu bilmeli, siz cok iyi yapmıssınız, bende iki aydır kontrollere gidiyorum testler yaptırıyorum, mayıs gibi bende hamile kalmak istiyorum, bilinçsiz doktorlardan cok yanım yandı, cok şükür ki Allah karşıma iyi bi doktor çıkardı, ilk doğumum sezeryan olmustu ona bağlı olarak istmosel olmus bende iki haftaya kadar ameliyat olacağım ondan sonra İnş gebelik için bi sıkıntı kalmıyor, ozmaan bu süreçte birlikteyiz inşMerhaba arkadaşlar.
Sanki biraz heyecanlıyım ve ilk yazım biraz uzun olacak gibi. Çünkü süreci birileri şu an en baştan bilsin istiyorum. Sonra sosyal deney gibi hep beraber değişkenleriyle beraber karşılaştırmalarımızı yapar tecrübelerimizi paylaşırız diye düşünüyorum. Hem hatıra da olur. Yazılanları yaşananları, hayal kırıklıklarımızı ve sevinçlerimizi ilerde okuruz. Askerlikteki aynı devreler gibi belli bi dönem oluşmuş olur. :)
Ben evlilikten korkan ve kendini işine, gücüne, gezip araştırmaya, dünyayı tanımaya adamış bir gençlik yaşadığım için biraz geç yani geçen sene evlendim ve şu an 37 yaşındayım.
Hamilelik için sırasıyla bütün ön hazırlığımı ve kontrollerimi yaptırdım.
-7 ay önce sigarayı bıraktım.
-Normalde de sağlıklı beslenirim ve hazır gıda, fastfood tüketmem. Bu yüzden beslenmemde bi değişiklik yapmadım ve şimdilik herhangi bir sağlık problemim yok.
-İyi bi kadın doğum uzmanı araştırdım ve ona gittim.
-Kan tahlilleri yapıldı. Hormon düzeylerim ve kan değerlerim normal.
-Yumurtalıklarım, rahim ve rahim ağzı sağlıklı.
-Yumurta rezervim de yaşıma göre gayet iyi seviyedeymiş, endişe edilecek bir azlık yokmuş.
-3 aydır folik asit kullanıyorum.
-Tam bir kedi manyağı olduğum için ve eskiden dışarda çok iyi pişmemiş et ve iyi yıkanmamış yeşillikler yemiş olabileceğim için toksoplazma testi yaptırdım. Neyse ki önceden bu enfeksiyonu habersiz atlatmışım ve bağışıklığım varmış.
-Hamilelikte yaptırmak istemediğim için tetanoz aşımı iki hafta önce tamamladım.
-Diş ve diş etlerim de hamilelikte artan problemlere önlem olması açısından bakıma girdi çıktı.
Özetle ben tam tekmil hazırım ama eşimdeki durumu henüz bilmiyoruz çünkü o şimdilik rahat bi adam :)
Bu arada daha önce eşimle hamilelik için hiç risk almadık ve korunmayı yeni bıraktık. Bu benim ilk deneme hikayem yani.
Ben özellikle Mayıs ayında hamile kalmayı çok istediğim için ilk ve bütün kozlarımı bu ay içinde ovülasyon testi ve yardımcı jel ile birlikte kullanacağım. :)
Haziran başında sonucu sizlerle paylaşırım. Tutturamazsam Haziran'ı pas geçip çalışmalara Temmuz'da devam edeceğiz bakalım 7 ay süre tanıdık kendimize. Hayırlısı..
Aranızda bu aydan itibaren hamile kalmayı planlayan varsa tanışmak, birlikte bu heyecanlı ve gergin süreci paylaşmak isterim. İsteyen herkese bol şans..
... Rabbim gönlünüze göre versin tez zamanda nasip etsin hepimize,28 yaşındayım bende bir hamilelik bir doğum yaşadım beş ay önce, ama doğumdan sonra bebeğimi kaybettim , ilkinde korunmayı bıraktıktan altı ay sonra kalmıştım, hamilelik öncesinde hiç bi test kontrol den geçmedim şunu anladım ki hamilelikten önce anne vücudunu tanımalı sorun varmı yok mu bilmeli, siz cok iyi yapmıssınız, bende iki aydır kontrollere gidiyorum testler yaptırıyorum, mayıs gibi bende hamile kalmak istiyorum, bilinçsiz doktorlardan cok yanım yandı, cok şükür ki Allah karşıma iyi bi doktor çıkardı, ilk doğumum sezeryan olmustu ona bağlı olarak istmosel olmus bende iki haftaya kadar ameliyat olacağım ondan sonra İnş gebelik için bi sıkıntı kalmıyor, ozmaan bu süreçte birlikteyiz inş
Evet ameliyat tan sonra bi sorun kalmıyor İnş tez zamanda kalırımDaha yaşınız genç. O yüzden hiç moralinizi bozmayın. Ameliyatı da olduktan sonra anladığım kadarıyla başka da sorun kalmıyor. Sizin de gönlünüze göre olsun inşallah.
İnş hayırlısı olsun, ben hiç dikkat etmedim öyle şeylere, yumurtlama ovülasyon testi falan hiç yapmadım etmem gerekir mi etkisi oluyor mu, gerçi şuan korunuyoz ameliyat tan sonra kalmam lazım,Merhabalar,yazdıklarınızı okudum 7 yıl önce yaşadığım duygulara geri döndüm sanki.İnşallah bu yıl hamile kalırsınız.Çok güzel bir serüven hamilelik....Gelelim bana,2 oğlum var çok şükür her deneyişimizde hamile kalabildim yumurtlama günlerine dikkat etmiştim tabiki.Şimdi bir kızım olsun istiyorum.Eşim çocuk istemiyor,yeter artık diyor.Onu ikna etmekle de uğraşıyorum tabiki.Bende öğretmenim iki oğluma da haziran ayında hamile kaldım.Bu haziranı da gözüme kestirdimBakalım zaman ne gösterecek.Sizlerden de güzel haber alırız inşallah
Hmm anladım canım, bizde öyle yapıyorduk şimdi program da indirdim yumurtlama günlerini takip ederek denicem İnş :)yumurtlama testı yapmadım fakat regliden sonraki günlerde hep ilişkiye girdik.Ramazandı birde zaman kısıtlı oluyordu haliyle