Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok ağır oluyor öylede insan bıkıyor yapmak istemiyor. Ve benim eşim 6 ay şehir dışında ben arada gidecektim yumurtlama günümü de bilemeyeceğim için Benim durum biraz zor gibi
Ovulasyon testi kullanabilirsin aslinda ben bu ay ilk defa kullandim normalde 15. 16.gun oluyordu diye biliyorum yumurtlamam testler 20.gunu gosterdi belki de heo bu sekilde yumurtlama oldu bende farkinda degilim dongum de 30 gun falan suruyor. Yumurtlama sonrasi gun en az 10 en fazla 16 sonrasi regl oluyorsun benimki belki de hep 10gun suruyormus :KK64:

Ovulasyon testi kullanabilirsin aslinda ben bu ay ilk defa kullandim normalde 15. 16.gun oluyordu diye biliyorum yumurtlamam testler 20.gunu gosterdi belki de heo bu sekilde yumurtlama oldu bende farkinda degilim dongum de 30 gun falan suruyor. Yumurtlama sonrasi gun en az 10 en fazla 16 sonrasi regl oluyorsun benimki belki de hep 10gun suruyormus :KK64:
Takip et bakalım 34. Gün mü olucaksın 30 da mı ? Gerçi inşallah olmazsın. Adet bitiminden itibaren takip ederim bu ay belki denk gelir

Sakin ve zeki bir burç olmasından dolayı. :) Haziran'da korunacağız mesela Balık olmasın diye :)) Temmuz'da koç burcunu deneyeceğiz artık. Eşim de astrolojiye inanır. Bu kafayla çocuğu 40'ımızda ancak denk getiririz diyoruz. :))

Benim oğlum 2.5 yaşında balık burcu :))) anlıyorum sizi :)) bende haziranı sağlık problemi nedeniyle boş geçip temmuzda deneyecğim yoks burç murç bakmıypruz amaa oğlum çok fenaa :)) aslında sakin ama aşırı duygusal ilerde nasıl olucak çok merak ediyorum

Benim oğlum 2.5 yaşında balık burcu :))) anlıyorum sizi :)) bende haziranı sağlık problemi nedeniyle boş geçip temmuzda deneyecğim yoks burç murç bakmıypruz amaa oğlum çok fenaa :)) aslında sakin ama aşırı duygusal ilerde nasıl olucak çok merak ediyorum

:) Evet balıklar çok duygusal çok hassas oluyolar. Eşim (koç) ve ben (kova) ciddi bi durum yoksa kolay kolay duygusallaşan insanlar değiliz. Çoğu şeyi olağan karşılayan ve gerçekçi olan mantık insanlarıyız. O yüzden aramızda bi balık burcu olursa çocuğa yazık olur :)) çocuum kendine gel, salma kendini, topla kendini diye diye delirebilirim ben. Hiç gerek yok. :)

:) Evet balıklar çok duygusal çok hassas oluyolar. Eşim (koç) ve ben (kova) ciddi bi durum yoksa kolay kolay duygusallaşan insanlar değiliz. Çoğu şeyi olağan karşılayan ve gerçekçi olan mantık insanlarıyız. O yüzden aramızda bi balık burcu olursa çocuğa yazık olur :)) çocuum kendine gel, salma kendini, topla kendini diye diye delirebilirim ben. Hiç gerek yok. :)

İşte ben deliren anneyim :)) öyle bir imkan varsa tabiiki deneme canım, inşallah istediğin zamanda olur belki de bu ay gelir adet olmazsın belki

Evet tam tahmin ettiğim gibi beklenen adet tarihinde, yani 27'sinde adet oldum.
Çalışmalara Haziran'da da devam etme kararı aldık. Hiç şaşmayan adet döngüsü hesabıma göre Haziran'daki yumurtlama döneminde tutturursam ve 280. günde (9 ay 10 günlük) değilde 270. gün (9 aylık) veya öncesinde doğurursam yine kova burcu oluyo. :)) Planlar tutmazsa da canımız sağ olsun diyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruz. :)

G gamzeli_bebis beni bak arada ses ver. Senin BAT yarın mıydı gız?

Çalışmalara Haziran'da da devam etme kararı aldık. Hiç şaşmayan adet döngüsü hesabıma göre Haziran'daki yumurtlama döneminde tutturursam ve 280. günde (9 ay 10 günlük) değilde 270. gün (9 aylık) veya öncesinde doğurursam yine kova burcu oluyo. :)) Planlar tutmazsa da canımız sağ olsun diyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruz. :)

Allah hayırlısını versin hakkınızda
Ben de tam günümde olurum hep
Beklemekten vazgeçince olduğunu gördüm ben bu sitede
Ramazan’ın yüzü suyu hürmetine allah yardımcımız olsunn
Hayırlısını versin

Canm ben şuan işe gidiyorm baata 2 gün var ve yaklaşık 15 dk önce bi tesr yaptm ikinci silik cizgi cıktı napcagmı bilmiyorm işe gidince resim yüklicem bende pek ihtimal vermeyerek yaptm yumurtlama dönemindeki tek ilişkiyle tutmaz die ama bilmiom yaaa sevinmeliyim eski testlerimde göZümün içine soksam bembeyazdı

Canm ben şuan işe gidiyorm baata 2 gün var ve yaklaşık 15 dk önce bi tesr yaptm ikinci silik cizgi cıktı napcagmı bilmiyorm işe gidince resim yüklicem bende pek ihtimal vermeyerek yaptm yumurtlama dönemindeki tek ilişkiyle tutmaz die ama bilmiom yaaa sevinmeliyim eski testlerimde göZümün içine soksam bembeyazdı

Ne zaman tutacağı belli olmaz. Kan testi yaptır hemen. Ayy hadi inşallah!

E bu hamilesin demek! :)) Geç mi döllendi acaba yaa. Düşük bulan oldu mu bu değeri? Ay çok heyecanlı! Hadi hayırlısı olsun! :)
Düşün bulan olmadı henüz :) galiba hamileyim :halay: eşime söylemedim şuan iki gün snra tam adet günümde adet olmazsam ve değer atmışsa söyliycem süpriz yapıp:) bak testlerde bunlar

Eklentiler

• 8A6BD0CE-5791-4198-BDCE-C2AB19092B9B.jpeg
    8A6BD0CE-5791-4198-BDCE-C2AB19092B9B.jpeg
    25,8 KB · Görüntüleme: 119
  • 46C6B36F-1158-484F-BCDA-61655D9DAC70.png
    46C6B36F-1158-484F-BCDA-61655D9DAC70.png
    209,8 KB · Görüntüleme: 119
Düşün bulan olmadı henüz :) galiba hamileyim :halay: eşime söylemedim şuan iki gün snra tam adet günümde adet olmazsam ve değer atmışsa söyliycem süpriz yapıp:) bak testlerde bunlar

:) Oyy çok sevindim kuzum. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sürpriz yapmak için beklemek de zor beeaa :))

valla bizde durum şu. ilk bebişimiz olcağı için tabikide kız erkek ikiside olsa olur. en önemlisi sağlıklı olması ama. eşim kız bebişleri cok seviyo. bende kız olsun istiyorum. bazı araştrmalar yaptm :KK70: yumrtlama gününden önce olanlar kız olur diolar. benm pepaap a göre yumurtlama günüm 17si bende 10 12 14 fln boş geçmeyiz dedinm ama apartmanda sorunvar giderler tıkandı sular yok iyimi :KK70: :KK70: :KK70: tüm planlarım şaştı uyamıyorum takvime :KK70:
Canim bende ayni programi kullaniyorum peapp 17si yumurtlamaydi ama bana kalirsa sanirim 18inde yumurtladim adete 1gun kaldi kaldi in hayirlisiyla hamileyimdir 2.cocugum olcak nasipse

X