mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

Son 9 gün bata ama hiç bir belirti yok erkenmi acaba belirtiler için kendimi dinliyorum hiçbir belirti yokk

Merhaba kizlar benimde sat im 17 nisan ama gec dollenme olmus 5 hafta 5 gunluguz

arkadaşlar ilk sayfalarda belirtilerimden bahsetmiştim sat 7 mayıs bat tahmini 10- 13 haziran arası . yumurtlamadan sonraki günlerde 4-5 gün kasık ağrısı çekmiştim bi de çok fazla ağırlık dolgunluk hissediyordum kasıklarda bi de özellikle ucunda olmak üzere göğüs ağrısı çektim aynı günlerde şimdi ise adet tarihini yaklaştıkça pek bi ağrım kalmadı göğüslerimde sadece dokununca acıo biraz yan pek bi belirtim kalmadı . sizce hamile olma ihtimalim nedir ben biraz umutsuzluğa kapıldım ağrılar gidince

Ağrılarım benimde reglime 2-3 gün kala neredeyse sıfırlanmıştı, takmayın kafanıza, inşallah hamilesinizdir

Merhabalar,

geç döllenme olduğunda gelişim nasıl oldu, ilk öğrendiğinizde beta hcg kaçtı, ne farklı oluyor tam olarak rica etsem anlatabilir misiniz?
Canim ben 27 mayis sabahi test yaptim pozitif cikti ayni gun dr gittim rahimde kalinlasma var kese gorukmuyo dedi betahcg 591.9 cikti 1 hafta sonra gel dedi 2 haziranda keseyi gorduk 4 hafta 6 gunluk olarak cikti kese 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi

Sağlıkla kucagına almanı diliyorum, keyifli bir hamişlik dönemi olsun

Kızlaaar acil yardım edin son adet günlerim 3 subat 4 mart 5 nisan 6mayıs. :) oldukça sıralı ortalama 31 gün Prolaktinim yüksekti gecen ay dostinex kullandım. 5 haziranda kahverengi akıntı geldi adet olucam diye düşündüm ertesi gun tamamen bitti. 7sinde idrarda baktım çok silik çizgi cıktı:):):) pazartesi hemen kan tahliline gittim 14.59 beta hcg. Bu deger cok düşük biliyorum ama herkes kimyasal gebelikten bahsediyo. Korkuyorum gec döllenme olmuş olabilirmi? 29 mayısta beta baktırdığımda 0 di. Yardım edin bebişim tutunur dimi var mı aranızda böyle yaşayan?

Kızlar bat 14 haz pazar bugün test yaptım negatif burdaki arkadaşlar hep 4_5 gün kala öğrenmişler çok üzgünüm 1.5 yılda 2 kaybım var 6 aydır hamile kalamadım göğüslrim yumurtlama gününden beri hassas bu her ay olan bişey hiç belirtim yok psikolojim bozuldu kesin bu ayda yok of Allahım offf

Galiba adet olmaya başlıorum arkadaşlar oysa ki her belirti de vardı adetime iki gün vardı ama az önce peçeteye çok açık kahverengi leke geldi. Yumurtlamadan sonraki kasık ağrıları dolgunluk ve yumurtlamayla başlayan göğüs ağrısı beni çok umutlandırmıştı ama kısmet herşey Rabbim en iyisini bilir

şu an kaç beta değerin

test yaptırdınmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…