- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Bak simdi icime kurt dusurdun kizzzzzz, benimde 6 yasinda bi kixim war gunum 3 gun gece yapmistim çok silik cikmisti, bunda adetten 1 gun önce yaptim, çok koyuydu..ama cihazdandir heralde yaaa, dimi cihazdandir, ewet de ewet deeee...ne ikizi yaaaa tek tek gelsinlerrr5 mayısti 4 gün gecikince saglikocaginda yaptım testi çift çizgi ve koyu renk çıktı ilk hamileligimde ikinci çizgi silik ti bu koyu acaba ikiz olma ihtimali varmi hormonlar daha yüksek olupta
canım gec döllenme olduysa belki ondan cıkmamıs olabilir ümidini kaybetme yinede ama adetin gecikir mi hepkızlar bugün adetim 5 gecikti idrar test yaptım negatif olsaydı cikarmiydi
kızlar bugün adetim 5 gecikti idrar test yaptım negatif olsaydı cikarmiydi
bazen oluyor canım inşallah geç döllenme dir tabi hayırlısıylacanım gec döllenme olduysa belki ondan cıkmamıs olabilir ümidini kaybetme yinede ama adetin gecikir mi hep
çok sağol allah razı olsun perşembe gününe kadar olmasam kan testi yapcamGeç döllenme ise kan testinde degerin düşük dahi olsa muhakkak çıkar, istersen kan testini yaptır ilk fırsatta umarım hamilesindir
İnşallah canım benimde gecikti beklyrm bakalımbazen oluyor canım inşallah geç döllenme dir tabi hayırlısıyla
senin kaç gün gecikti test yaptinmiİnşallah canım benimde gecikti beklyrm bakalım
Hosbulduk :)bende bekleyenlerdenim ama bu ay yok galiba cunku karnim ve kasiklarim agriyo gunume 4 gun var yinede ümitliyim insallah olurMerhaba kızlar ne güzel taze anneler gelmiş hoşgeldiniz umarım hepimiz için güzel bir yolculuk olur ve bat bekleyenler heyecan ile yaninizdayiz
Yok daha test yapmadım 6 gün gectisenin kaç gün gecikti test yaptinmi
ben adet oldum :-(Yok daha test yapmadım 6 gün gecti
Gecikmiş mydi seninben adet oldum :-(
Gecikmiş mydi senin
Ay bende korktm smdi yaa hakkimizda hayırlısı neyse o olsunevet bu gün 6
aminnn canımAy bende korktm smdi yaa hakkimizda hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?