• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

merhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım :KK43: mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı :KK43:
Benimde ilk hamileliğim dediğiniz şekilde olmuştu lekelenmeler kanamaya dönmeden 5-6 gün sürmüştü emin olmak için kan testi yapın.İnş sonuç dilediğiniz gibi çıkar.sevgiler

Merhaba; 9 mayısta kan testı negatif çıktı. 30 hazıranda kan testı yaptım 4-5 haftalık hamıleydım :) Son adt 28.04.2015 ona göre mı hesaplanıyor?
Canım senle aynıyız galiba 30 mayıs demek istedin heralde bnde 26 nisan bat tı aynı gün kan testi yaptırdm pozitifti idtarda pozitif çıktı senin kan degerin kaçtı benimki 164.99 günüm geçmemişti ama

Arkadaşlar bu ay da olmadı bebeğimiz regl oldum iki gün önce çok üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır dedim ki varmış gerçekten dün ani işitme kaybı nedeniyle doktordaydım sağ kulağım birden duymamaya başladı doktor kortizon hap yazdı ( ki ağır bir ilaç dedi doktor) bir hafta onu kullanacam bebek olsa ilaç kullanamazdım ve kulağımı kaybederdim ben yine her ihtimale karşı gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı Rabbim işte bi gün olmadı diye ağlattırır diğer gün olmadığı için şükrettirir yani kısacası arkadaşlar Rabbim Her şeyin en güzel zamanını bilir bize düşen sabretmek ve umudumuzu kaybetmemek ...

Canım senle aynıyız galiba 30 mayıs demek istedin heralde bnde 26 nisan bat tı aynı gün kan testi yaptırdm pozitifti idtarda pozitif çıktı senin kan degerin kaçtı benimki 164.99 günüm geçmemişti ama
Evet yanlis yazmisim :) 9 mayis kanda gebelik cikmadi. 28 mayista idrarda cikti. 30 mayista 626, 3 haziranda iki hastanede farkli cikti devlette 4715 ozelde 6816 :s ama deger araliginda her ikisinde de 5 haftalik olarak gozukuyordu. Senin nsl cikti?

Arkadaşlar bu ay da olmadı bebeğimiz regl oldum iki gün önce çok üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır dedim ki varmış gerçekten dün ani işitme kaybı nedeniyle doktordaydım sağ kulağım birden duymamaya başladı doktor kortizon hap yazdı ( ki ağır bir ilaç dedi doktor) bir hafta onu kullanacam bebek olsa ilaç kullanamazdım ve kulağımı kaybederdim ben yine her ihtimale karşı gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı Rabbim işte bi gün olmadı diye ağlattırır diğer gün olmadığı için şükrettirir yani kısacası arkadaşlar Rabbim Her şeyin en güzel zamanını bilir bize düşen sabretmek ve umudumuzu kaybetmemek ...
Herseyde bir hayir vardir cnm Allah insallah tez zmnda sanada nasip eder.

Kızlar bende 4+5 hamişim. midem de bulanma yokta cok kaynıyor yanıyor ne yapsam

Slm arkadaşlar bende bu sabah test yaptım emin olamadım

Eklentiler

• 20150613_060257.jpg
    20150613_060257.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 79
Back