Oyyy ne güzelll heyecanlar bunlar hakikaten, güzel mutluluklar allah isteyen herkese yaşatsın inşallahPts ilk kontrole gittim 5.hafta 2 gün dedi 10 gün sonra kalp atislarini için çağırdı ins duyariz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler
- Konu Sahibi 19asos03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
Aminn ınss ama beklemesi de zor persembeye kadar Allahım inş kalp atislarini duyariz sağlıkla kucagimiza alirizOyyy ne güzelll heyecanlar bunlar hakikaten, güzel mutluluklar allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
Hoşgeldin hayırlı gebelik olsun insBende katılayım sizlere kızlar
İnşallh canım hepimizinki hayırlı olsn saglıklı bebelerimiz olsnHoşgeldin hayırlı gebelik olsun ins
Bende katılayım sizlere kızlar
- 12 Şubat 2013
- 4
- 2
- 38
Benimde ilk hamileliğim dediğiniz şekilde olmuştu lekelenmeler kanamaya dönmeden 5-6 gün sürmüştü emin olmak için kan testi yapın.İnş sonuç dilediğiniz gibi çıkar.sevgilermerhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı
Canım senle aynıyız galiba 30 mayıs demek istedin heralde bnde 26 nisan bat tı aynı gün kan testi yaptırdm pozitifti idtarda pozitif çıktı senin kan degerin kaçtı benimki 164.99 günüm geçmemişti amaMerhaba; 9 mayısta kan testı negatif çıktı. 30 hazıranda kan testı yaptım 4-5 haftalık hamıleydım :) Son adt 28.04.2015 ona göre mı hesaplanıyor?
- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
Arkadaşlar bu ay da olmadı bebeğimiz regl oldum iki gün önce çok üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır dedim ki varmış gerçekten dün ani işitme kaybı nedeniyle doktordaydım sağ kulağım birden duymamaya başladı doktor kortizon hap yazdı ( ki ağır bir ilaç dedi doktor) bir hafta onu kullanacam bebek olsa ilaç kullanamazdım ve kulağımı kaybederdim ben yine her ihtimale karşı gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı Rabbim işte bi gün olmadı diye ağlattırır diğer gün olmadığı için şükrettirir yani kısacası arkadaşlar Rabbim Her şeyin en güzel zamanını bilir bize düşen sabretmek ve umudumuzu kaybetmemek ...
- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Evet yanlis yazmisim :) 9 mayis kanda gebelik cikmadi. 28 mayista idrarda cikti. 30 mayista 626, 3 haziranda iki hastanede farkli cikti devlette 4715 ozelde 6816 :s ama deger araliginda her ikisinde de 5 haftalik olarak gozukuyordu. Senin nsl cikti?Canım senle aynıyız galiba 30 mayıs demek istedin heralde bnde 26 nisan bat tı aynı gün kan testi yaptırdm pozitifti idtarda pozitif çıktı senin kan degerin kaçtı benimki 164.99 günüm geçmemişti ama
- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Herseyde bir hayir vardir cnm Allah insallah tez zmnda sanada nasip eder.Arkadaşlar bu ay da olmadı bebeğimiz regl oldum iki gün önce çok üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır dedim ki varmış gerçekten dün ani işitme kaybı nedeniyle doktordaydım sağ kulağım birden duymamaya başladı doktor kortizon hap yazdı ( ki ağır bir ilaç dedi doktor) bir hafta onu kullanacam bebek olsa ilaç kullanamazdım ve kulağımı kaybederdim ben yine her ihtimale karşı gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı Rabbim işte bi gün olmadı diye ağlattırır diğer gün olmadığı için şükrettirir yani kısacası arkadaşlar Rabbim Her şeyin en güzel zamanını bilir bize düşen sabretmek ve umudumuzu kaybetmemek ...
- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
Amin cnm İnş Rabbim hayırlı zamanda gönderir meleğimiziHerseyde bir hayir vardir cnm Allah insallah tez zmnda sanada nasip eder.
- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
bende 4+4 günlük hamileyim midemde yanma cok oluyordu baharatlı yiyecekleri tamamen kesip bol su içmeye basladım mıde yanmam gecti canımKızlar bende 4+5 hamişim. midem de bulanma yokta cok kaynıyor yanıyor ne yapsam
Son düzenleme:
- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
Slm arkadaşlar bende bu sabah test yaptım emin olamadım
neye emın olamadın yavrucum hamıssınn :))
- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 36
Teşekkür ederim inşaallah doğrudur 9 aydır bekliyorum bu anıkan testiyle onayla canım güvenilirmi ozaman anlaşılır tebrikler bu arada :)
- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 36
anlıyorum canım hiç moralini bozma iyi düşün ki iyi olsun burda çoğu insan bu testlerle öğreniyor hamileliğini hemen kan testi yaptır sonucu paylaş bizlere :)Teşekkür ederim inşaallah doğrudur 9 aydır bekliyorum bu anı