- 4 Haziran 2015
- 91
- 38
- 88
- 32
Bilmiorum cnm o kadar canım sıkıldı ki şuan hiç bişey yapasım gelmiyor çok heveslendirmişim kendimi heralde fena bozuldumkanda yaptır güzelim en azndan için rahat eder. bende idrarda baktırdım cıkmadı kanda cıktığı gün idrarda yine baktım çıkmadı günler sonrasında cıktı . kan testi kesin cevap.
Şimdi tahlil sonucumu aldım giderek düşüyor 5.77 cok üzgünüm kızlar tutunamamış...şu an kaç beta değerin
Ikinci çizgi silikse bende vardır hemen kan testi Yaptır net ogrenirsin ilk hamileligimde 2. Çizgi silik ti bende yok sandım ama hamileymisimMerhaba kızlar
Adet günüm yarın ama şuan pembemsi leke geldi test yaptım ikinci çizgi çok hafif belirgin sizce nedir?
Yarin yaptircam insallah hamileyimdir bakalim ne cikacak sizin ikinci hamileliginiz miIkinci çizgi silikse bende vardır hemen kan testi Yaptır net ogrenirsin ilk hamileligimde 2. Çizgi silik ti bende yok sandım ama hamileymisim
Evet cnm ikinci hamileligim ilkinde senin gibi silik çıkmıştı bişey yoktur diye onemsemedim yok dedim ama 2 gün sonra saglikocaginda idrar yaptık ebe var dedi sonra kan verdim ve keseyi gördüm en garanti kan testi bakalım inş 10 gün sonra kalp atislarini duyarizYarin yaptircam insallah hamileyimdir bakalim ne cikacak sizin ikinci hamileliginiz mi
Benim de 14 hz bat. Ben de ctesi erken olduğunu bile bile test yaptım negstifti üzülme erken yaptık daha birkaç gunumuz var. Hayirlisiyla güzel haber alırız. Benim de belirtim yokKızlar bat 14 haz pazar bugün test yaptım negatif burdaki arkadaşlar hep 4_5 gün kala öğrenmişler çok üzgünüm 1.5 yılda 2 kaybım var 6 aydır hamile kalamadım göğüslrim yumurtlama gününden beri hassas bu her ay olan bişey hiç belirtim yok psikolojim bozuldu kesin bu ayda yok of Allahım offf
Evet cnm ikinci hamileligim ilkinde senin gibi silik çıkmıştı bişey yoktur diye onemsemedim yok dedim ama 2 gün sonra saglikocaginda idrar yaptık ebe var dedi sonra kan verdim ve keseyi gördüm en garanti kan testi bakalım inş 10 gün sonra kalp atislarini
İns ayy ne guzel bende hevesleniyorum cok istiyorum olmasini hayirlisi olsun
genelde son adet tarihine göre hesaplanıyor. geç döllenme vs yoksaMerhaba; 9 mayısta kan testı negatif çıktı. 30 hazıranda kan testı yaptım 4-5 haftalık hamıleydım :) Son adt 28.04.2015 ona göre mı hesaplanıyor?
Biz seninle aynı hafta içindeyiz cnm bakalım hamileligimiz nasıl ilerliycek sağlıkla alalim bebisleri kucagimizaHenüz pek belirtim olduğunu söyleyemem, sen ne durumdasın, bel agrın bulantın ne durumda
Insallah guzel keyifli bir hamilelik.dönemi gecirir guzel paylasimlarda bulunuruz, net olarak kac haftadayim aslinda bilmiyorum ya 4 ya da 5...cumagunu öğreneceğimBiz seninle aynı hafta içindeyiz cnm bakalım hamileligimiz nasıl ilerliycek sağlıkla alalim bebisleri kucagimiza
Ben eminim benim bu ayda olmadı inş senşn olmuştur arkadaşımBenim de 14 hz bat. Ben de ctesi erken olduğunu bile bile test yaptım negstifti üzülme erken yaptık daha birkaç gunumuz var. Hayirlisiyla güzel haber alırız. Benim de belirtim yok
Pts ilk kontrole gittim 5.hafta 2 gün dedi 10 gün sonra kalp atislarini için çağırdı ins duyarizInsallah guzel keyifli bir hamilelik.dönemi gecirir guzel paylasimlarda bulunuruz, net olarak kac haftadayim aslinda bilmiyorum ya 4 ya da 5...cumagunu öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?