Benim de 13 Mayıs 5 haftalik olmuyo mu o zaman 4 hafta diye Dr mu soledi11 mayıs. hcg kişiden kişiye değişebiliyor
Ne kadar güzel çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşkocama sevgililer günü hediyesi olacak inş. Rabbim hayırlısını versin evlilik teklifinide 14.şubatta almıştım
Ben varım 7 ci haftada duyduk canmkalp atışlarını dinleyen varmı hangi haftada yaaa merak ediyorum
6+2 den itibaren duyuluyor canım.kalp atışlarını dinleyen varmı hangi haftada yaaa merak ediyorum
tebrikler :)Benim kese göründü bugün 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi
biz senle aynıyız canım. benimde 10 mayıs sat. banada 14 şubat dediler. ben burayada 14 şubat yazdım. keseyi gördünüz değil mi ?kızlar şimdi çıktım doktordan 5 hafta 5 günlük dedi ayın 29 gel kalp atışını dinleyelim dedi anlamadığım şey nasıl 5 hafta 5 gün olduğu 10 mayıs adetimin ilk günü bide doktor tahmini doğumu 14.02 diye gördü bu sitedeki hamilelik takviminin tarihi ise 15.02
ufacık bir kese gördük ben pek anlayamadım tam belli değildi haftaya sağlık ocağına giden diyom kalp atışı için bakalım olmadı temmuzun 7 randevu aldım o zaman herşey çıkar meydana artıkbiz senle aynıyız canım. benimde 10 mayıs sat. banada 14 şubat dediler. ben burayada 14 şubat yazdım. keseyi gördünüz değil mi ?
ankara canımnew smiles sen nerelisin ben denizlideyim
bende gecen hafta ögrendm hamile oldugumu o zaman kese cok kücük belli belirsiz gözüküyo dedi alttan ultrasonla baktırmadm ama siz baktırdınız mıBen varım 7 ci haftada duyduk canm
amin canım inş. Bende duymak için çok sabırsızlanıyorumMerhaba millet bende daha bugun kalp atisini duydum allah hepimize bu duyguyu taddrsin inssallah kizlar :))
bende baktırmadım canım alttan siz ultrasonla bakın görünmezse tekrar gelirim dedim doktorabende gecen hafta ögrendm hamile oldugumu o zaman kese cok kücük belli belirsiz gözüküyo dedi alttan ultrasonla baktırmadm ama siz baktırdınız mı
Ya inşallah gorulur bende pazartesi gtcembende baktırmadım canım alttan siz ultrasonla bakın görünmezse tekrar gelirim dedim doktora
Ben demiştim dimi bende almışım 2 kgkızlar ben 2 kilo almışım yaaaa şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?