- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
5 Mayıs son tarihimSizin son regl tarihiniz ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 Mayıs son tarihimSizin son regl tarihiniz ne
adet günü 143 tü canım.aranızda tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?? sat tarihim 20 mayıs bugün yaptırdığım beta hcg testi 120 çıktı size nasıl bu sonuç? Düşük bir sonuç değildir umarım siz ilk test yaptırdığınızda değeriniz kaçtı? Şimdi ben hamilemiyim? pazartesi doktora gideceğim.
o zaman benimki de çok düşük değil herhalde? 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım yükselme olur inşallah.adet günü 143 tü canım.
değildir canım merak etmeo zaman benimki de çok düşük değil herhalde? 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım yükselme olur inşallah.
Evet canim hamilesin hayırlı olsunaranızda tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?? sat tarihim 20 mayıs bugün yaptırdığım beta hcg testi 120 çıktı size nasıl bu sonuç? Düşük bir sonuç değildir umarım siz ilk test yaptırdığınızda değeriniz kaçtı? Şimdi ben hamilemiyim? pazartesi doktora gideceğim.
Benim 13 Mayıs aramızda 8 gün var deme ki haftaya perşembe randevum var inş kalp atışını duyabilirim5 Mayıs son tarihim
Ay ne kadar yüksek ben adetinin gecikmesinin 8. Günü 559 cikmstiBenim adet günümde 468.8 di ama Dr ikiz olabilir ya da erken döllenme olabilir dedi zaten 3 gün sonra tekrar olcturdugumde 2841 çıktı bakalım haftaya ultrasonda belli olacak
Evet ve çok hızlı artıyor ikiz mi ne Dr olabilir dediAy ne kadar yüksek ben adetinin gecikmesinin 8. Günü 559 cikmsti
Bencedeikız ne zaman ogrenceksinEvet ve çok hızlı artıyor ikiz mi ne Dr olabilir dedi
Perşembe günü gidicem ayin 25 i günler geçmek bilmiyor ya bi kalp atışını duysaydim yüksek olması da korkutuyor beni aynı hızla yükseldiyse suan en düşük 45000 lerde dusunseneBencedeikız ne zaman ogrenceksin
Perşembe günü ayin 25 indeBencedeikız ne zaman ogrenceksin
Hayırlısı olsun :))Perşembe günü ayin 25 inde
Amin inşallah hepimiz içinHayırlısı olsun :))
Yok bakmaya gerek duymadı doktor çünkü 5+1 ken keseyi karından unturasyonla gördük 2 hafta snrada kalp atışlarını dnledm siznki nasl görnmedi anlamadm geç döllenmemi acababende gecen hafta ögrendm hamile oldugumu o zaman kese cok kücük belli belirsiz gözüküyo dedi alttan ultrasonla baktırmadm ama siz baktırdınız mı
Maşallh ne çabk iştahn iyi demekki bn da yermde sayıyom aynı kilomdaymkızlar ben 2 kilo almışım yaaaa şimdiden
Bilmyrm ki çok küçük şuan gözükmez zaten dedi bide cihazların kaliteleriylede alakalıdır sanirimYok bakmaya gerek duymadı doktor çünkü 5+1 ken keseyi karından unturasyonla gördük 2 hafta snrada kalp atışlarını dnledm siznki nasl görnmedi anlamadm geç döllenmemi acaba
Ewt dogru ama şidi sn kalp atışını da duyarsn 7 hafta olmş az degil aramzfa 1 hafta varBilmyrm ki çok küçük şuan gözükmez zaten dedi bide cihazların kaliteleriylede alakalıdır sanirim
Ins duyarsınız Rabbim sağlık la kucagimiza almayi nasip etsin hepimize ben hep ikiz hissediyorum tek gözüktü ama hala inanamıyorum bugün kan verdim gebelik değerinde öğrenmeyi sonra söyledim barkod basılmış oldu ya 2. Çocuğumu dogurucam bi kere kan degerlerimi ogrenemedimBenim 13 Mayıs aramızda 8 gün var deme ki haftaya perşembe randevum var inş kalp atışını duyabilirim
Sen ikizmi hamişsin canmIns duyarsınız Rabbim sağlık la kucagimiza almayi nasip etsin hepimize ben hep ikiz hissediyorum tek gözüktü ama hala inanamıyorum bugün kan verdim gebelik değerinde öğrenmeyi sonra söyledim barkod basılmış oldu ya 2. Çocuğumu dogurucam bi kere kan degerlerimi ogrenemedim