• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

Canim en erken 7. Haftada cikiyor kendini hic kasma. Allahin izniyle duyarsiniz kalp atislarinida. Öyle mükemmel bir duyguki ben aglamistim o an

Kızlar yardım edin biraz önce tuvalete gittim kan geldi bendnn neden olabilir ya kahve rengi damla şeklinde degil resmn boşaldı sizce sbebi ne olabilir ya

Ben pek duyucagimizi ummuyorum çünkü ayı 5. Den itibaren 6 haftalik sayılıyor ama ilişki ayin 20. De oldu yani bu hesaba göre bebeğim daha 4 haftalik valla kafam karıştı 2. Çocuğum ama hamilelik beni böyle yapıyor sürekli şüphe içindeyim. 10 tanede dogursam böyle olucam herhalde 9 ay bekleme ve endişe Allaha Şükür ama ben çok stres oluyorum ya bişey olursa diye

hemen doktora git canım korkutmak gibi olmasın ama düşmüşte olabilir hemen doktora git
Gittim canm şimdi geldm doktrdn iyne verdi ilaç verdi düşük önleyici bebeyi gördm kalp atışını dinledim çok şükür inşllh bişy olmz ewe geldm tuvalete dirdm iç çamaşırım batmıştı kırmızı kan degilde kahve rengi leke baya gelmişti damla flndegl yani allahm yardmcm olsn bebeyimi korusn inşllh ya

inşallah canım birşey yoktur Allah yardımcın olsun
Gittim canm şimdi geldm doktrdn iyne verdi ilaç verdi düşük önleyici bebeyi gördm kalp atışını dinledim çok şükür inşllh bişy olmz ewe geldm tuvalete dirdm iç çamaşırım batmıştı kırmızı kan degilde kahve rengi leke baya gelmişti damla flndegl yani allahm yardmcm olsn bebeyimi korusn inşllh ya

merhabalar
yarın 5+2 olucaz ve değerimiz inşallah hesaplamalara göre yaklaşık 7000 olacak. kese görünür muhtemelen değil mi ? 5+2 ye göre değer yüksek mi sizce ? benim önceki gebeliğimde tam bu zamanda 4000 gibiydi ve kese görünmüştü.

merhaba ben de sürpriz bir şekilde mayısın son günlerinde uzuuun bir otobüs yolculuğuna çıkacağım sabah öğrendim :D
resmen tam yerleşme haftasında 4. haftanın içindeyken 8-9 saatlik yola gittim sonra da 5. hafta da geri döndüm. her hoplayıp zıplamada yüreğim ağzıma geldi eşim falan benden çok heyecanlandı :D şimdi 7 haftalık hamileyim kısa yol mesafede bile midem bulanıyor. iyiki geri dönmüşüm eve yani :)

Canim en erken 7. Haftada cikiyor kendini hic kasma. Allahin izniyle duyarsiniz kalp atislarinida. Öyle mükemmel bir duyguki ben aglamistim o an

bugün ben de ilk defa duyduğumda hem ağlamaya hem gülmeye yeltendim ama bi saniyecik duyduğum kalp sesi yerine kendi karnımdan gelen kocaman sesleri dinlemek zorunda kaldım doktor da baya sert bi şekilde uyardı beni. sonra da cihazı üzerimden çekti. yani sadece bir saniye duyabildim. günlerdir beklediğim an rezil oldu. o mutluluğu yaşamama bile izin vermedi sağolsun. bu alet kaldırılıp sonra yeniden konamıyor mu bilmiyorum ki. sabahtan beri laçka olmuş sinirlerimle ağlaşıp duruyorum :D
buradakilere de sormak istiyorum sizler ultrasonda ne kadar süre kalıyorsunuz? ve kalp atışını ne kadar dinliyorsunuz? benim her ikisi de3-5 saniye arası sürdü de. muallaktayım. doğrusu bu mu? yoksa devlet hastanesi olduğu için doktor sıradakiii sıradakiii mantığında mı?

Canim hiç ağlama kendini üzme birde iyi yönünden bak kalp atıslarini duymak için çok fazla ses dalgasi titresime geciyor ve bebek bundan olumsuz etkilenebiliyor. Ben radyoloji teknikeriyim yani bilimsel verilerle konusuyorum yanlis anlama. Ama bu sürecte seni mutsuz eden bir doktorlada yola devam etme daha anlayışlı bir doktorla yoluna devam etmeni oneririm.

bugün ben de ilk defa duyduğumda hem ağlamaya hem gülmeye yeltendim ama bi saniyecik duyduğum kalp sesi yerine kendi karnımdan gelen kocaman sesleri dinlemek zorunda kaldım doktor da baya sert bi şekilde uyardı beni. sonra da cihazı üzerimden çekti. yani sadece bir saniye duyabildim. günlerdir beklediğim an rezil oldu. o mutluluğu yaşamama bile izin vermedi sağolsun. bu alet kaldırılıp sonra yeniden konamıyor mu bilmiyorum ki. sabahtan beri laçka olmuş sinirlerimle ağlaşıp duruyorum :D Dogum icin en uygun yerin devlet hastanesi oldugunu dusunuyofum ozelde dogum yapan biri olarak bunu soyluyorum. Daha tecrubeli bir kadro oluyor karsinda. Devlet hastanesinde ilgi daha az ama bilgi daha cok .sadece doktor olarak soylemiyorum. Ozel hastanede hemsire ebe yada diger saglik personelleri surekli degisir ve yeni mezunlar gelir onlarin yerine ve inanin tecrubeleri daha azdir. Sen dojtorda yanlis tercih yapmisisn sanirim.
buradakilere de sormak istiyorum sizler ultrasonda ne kadar süre kalıyorsunuz? ve kalp atışını ne kadar dinliyorsunuz? benim her ikisi de3-5 saniye arası sürdü de. muallaktayım. doğrusu bu mu? yoksa devlet hastanesi olduğu için doktor sıradakiii sıradakiii mantığında mı?[/QUOTEDogum icin en uygun yerin devlet hastanesi oldugunu dusunuyofum ozelde dogum yapan biri olarak bunu soyluyorum. Daha tecrubeli bir kadro oluyor karsinda. Devlet hastanesinde ilgi daha az ama bilgi daha cok .sadece doktor olarak soylemiyorum. Ozel hastanede hemsire ebe yada diger saglik personelleri surekli degisir ve yeni mezunlar gelir onlarin yerine ve inanin tecrubeleri daha azdir. Sen dojtorda yanlis tercih yapmisisn sanirim.

:Dogum icin en uygun yerin devlet hastanesi oldugunu dusunuyofum ozelde dogum yapan biri olarak bunu soyluyorum. Daha tecrubeli bir kadro oluyor karsinda. Devlet hastanesinde ilgi daha az ama bilgi daha cok .sadece doktor olarak soylemiyorum. Ozel hastanede hemsire ebe yada diger saglik personelleri surekli degisir ve yeni mezunlar gelir onlarin yerine ve inanin tecrubeleri daha azdir. Sen dojtorda yanlis tercih yapmisisn sanirim.

Insallah bir sorun olmaz benim 2 tane arkadasimda kanama gecirdi gebelikte ama dusuk falan olmadi bazen rahim kendini temizlermis bu sekilde bebek icin. Bir hemsire arkadasim o kadar fazla kanamasi olmustuki zatsn dustu deyip butun gun temizlik yapmis hafta sonu diye doktora gitmek istememis. Ama masallah simdi oglu 9 aylik ve onun ilk gebeligindede ayni sey olmustu.

Insallah bir sorun olmaz benim 2 tane arkadasimda kanama gecirdi gebelikte ama dusuk falan olmadi bazen rahim kendini temizlermis bu sekilde bebek icin. Bir hemsire arkadasim o kadar fazla kanamasi olmustuki zatsn dustu deyip butun gun temizlik yapmis hafta sonu diye doktora gitmek istememis. Ama masallah simdi oglu 9 aylik ve onun ilk gebeligindede ayni sey olmustu.
Ay cabm benim içime su serptn herşey allahtan rabbim verirse alırız nasiotn ötesi olmaz bakalm inşallahta bişy olmaz progestan kullanmaya başladm şuan leke var sadece silimce peçeteye degen herşyin hayılısı allhım kimseye yaşatmasn

yarın devlet hastanesinden randevu aldım hadi hayırlısı inş. Güzel şeyler söyler çok heyecanlı yım bebişimi keseyi görür inş.

merhaba 5 haftalık hamileyim adetime 1 gün kala beta hcg 468,8 cıktı 3 gün sonra tekrar yaptık 2841 cıktı bu normalmi sizce çok yüksek değil mi?

Back