• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

Yiyorum tabi mi ama ekmeği felan yemiyorum daha cok meyve yiyorum
Ekmek yemiyorsan mutlaka pirinç ye bulgur ye karbonhidrat çok onemli bende mümkün olduğunca ekmek yemiyorum ayrıca bence o aldigimiz 2 kg regl olmadık ya ondan ayrıca kabizlik ta yapıyor hamilelik onun etkisi de var

Ekmek yemiyorsan mutlaka pirinç ye bulgur ye karbonhidrat çok onemli bende mümkün olduğunca ekmek yemiyorum ayrıca bence o aldigimiz 2 kg regl olmadık ya ondan ayrıca kabizlik ta yapıyor hamilelik onun etkisi de var
Ay bende bi gün kabız bi gün ishal oldm ya

İyi sabirlisin maşallah ben 3 yıl tedavinin sonunda kavustum ilk bebeğim günler geçmek bilmiyor bi kalp atışını duysam rahatlicam çok korkuyorum
Valla bende hiç sabırlı değilim ama bi sabir geldi bende anlamadım her ay adet günüm gelmeden test yapiyodm bu ay 9 gün gecikti öyle yaptm

Dün Dr gittim ve 6.4 te kalp atisini gördük çok şükür duyduk diyemiyorum çünkü USG cihazı çok dandikti ses çıkmadı Dr da hiç sevmedim bu hafta yine önce doğum yaptığım duruma gidicem şimdi yine 1 hafta bekle

Dün Dr gittim ve 6.4 te kalp atisini gördük çok şükür duyduk diyemiyorum çünkü USG cihazı çok dandikti ses çıkmadı Dr da hiç sevmedim bu hafta yine önce doğum yaptığım duruma gidicem şimdi yine 1 hafta bekle
Sizin son regl tarihiniz ne

aranızda tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?? sat tarihim 20 mayıs bugün yaptırdığım beta hcg testi 120 çıktı size nasıl bu sonuç? Düşük bir sonuç değildir umarım siz ilk test yaptırdığınızda değeriniz kaçtı? Şimdi ben hamilemiyim? pazartesi doktora gideceğim.

Back