- 30 Ocak 2015
- 18.278
- 17.449
- 298
- 29
Kilo alcam diye korkmdan bisey yiyemiyorm aldm mi almadm mi blmyrm şuan tartlmadm hiçBen demiştim dimi bende almışım 2 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo alcam diye korkmdan bisey yiyemiyorm aldm mi almadm mi blmyrm şuan tartlmadm hiçBen demiştim dimi bende almışım 2 kg
Benim adım da ilknur bu arada ne olursa olsun yemeliyiz bebeklerinin içinKilo alcam diye korkmdan bisey yiyemiyorm aldm mi almadm mi blmyrm şuan tartlmadm hiç
Yiyorum tabi mi ama ekmeği felan yemiyorum daha cok meyve yiyorumBenim adım da ilknur bu arada ne olursa olsun yemeliyiz bebeklerinin için
Ekmek yemiyorsan mutlaka pirinç ye bulgur ye karbonhidrat çok onemli bende mümkün olduğunca ekmek yemiyorum ayrıca bence o aldigimiz 2 kg regl olmadık ya ondan ayrıca kabizlik ta yapıyor hamilelik onun etkisi de varYiyorum tabi mi ama ekmeği felan yemiyorum daha cok meyve yiyorum
Ay bende bi gün kabız bi gün ishal oldm yaEkmek yemiyorsan mutlaka pirinç ye bulgur ye karbonhidrat çok onemli bende mümkün olduğunca ekmek yemiyorum ayrıca bence o aldigimiz 2 kg regl olmadık ya ondan ayrıca kabizlik ta yapıyor hamilelik onun etkisi de var
Kabiz çok duydum ama isal ilk kez duyuyorum ilginçAy bende bi gün kabız bi gün ishal oldm ya
Kullandgm ilaçlardan oluyo sanirimKabiz çok duydum ama isal ilk kez duyuyorum ilginç
Sen kalp atışını duydun mu ilknur son regl tarihin neKullandgm ilaçlardan oluyo sanirim
2 mayıs canım yok henüz duymadm daha geçen hafta çarşamba öğrenim bi daha gtmedm doktora pazartesi gtcemSen kalp atışını duydun mu ilknur son regl tarihin ne
Ooo nasıl sabrettin benim 13 Mayıs haftaya perşembe çağırdı bakal7m2 mayıs canım yok henüz duymadm daha geçen hafta çarşamba öğrenim bi daha gtmedm doktora pazartesi gtcem
O
Ooo nasıl sabrettin benim 13 Mayıs haftaya perşembe çağırdı bakal7m
Benide yarın çağırdı ben pazartesi gitcem amaO
Ooo nasıl sabrettin benim 13 Mayıs haftaya perşembe çağırdı bakal7m
İyi sabirlisin maşallah ben 3 yıl tedavinin sonunda kavustum ilk bebeğim günler geçmek bilmiyor bi kalp atışını duysam rahatlicam çok korkuyorumBenide yarın çağırdı ben pazartesi gitcem ama
Valla bende hiç sabırlı değilim ama bi sabir geldi bende anlamadım her ay adet günüm gelmeden test yapiyodm bu ay 9 gün gecikti öyle yaptmİyi sabirlisin maşallah ben 3 yıl tedavinin sonunda kavustum ilk bebeğim günler geçmek bilmiyor bi kalp atışını duysam rahatlicam çok korkuyorum
Hahahhh hahahhh hissettin rahatladin galibaValla bende hiç sabırlı değilim ama bi sabir geldi bende anlamadım her ay adet günüm gelmeden test yapiyodm bu ay 9 gün gecikti öyle yaptm
Evet hissetmistim ama korkuyodum negatif cikcak diye erteledikce erteledim test yapmayiHahahhh hahahhh hissettin rahatladin galiba
Sizin son regl tarihiniz neDün Dr gittim ve 6.4 te kalp atisini gördük çok şükür duyduk diyemiyorum çünkü USG cihazı çok dandikti ses çıkmadı Dr da hiç sevmedim bu hafta yine önce doğum yaptığım duruma gidicem şimdi yine 1 hafta bekle