mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

No4 ben de 5+2 hamileyim 6000 çıktı sağlık ocağına sordum belki daha büyük tür dedi yarın doktora gideceğim bakalım

No4 ben de 5+2 hamileyim 6000 çıktı sağlık ocağına sordum belki daha büyük tür dedi yarın doktora gideceğim bakalım
benim şu an aynı şekilde yükseydiyse muhtemelen 10000 in üzerinde hemşire ikiz olabilir dedi ikimizinki de ikiz olmasın mı

benim bugün 7000 civarıydı ve 5+2 ydik. ama tek kese gördük. neyse sağlıklı olsunda hayılısı. tekde olur. zaten 2 kaybım var. birtane sağlıcakla olsun. sonra belki ikiz olur. ben çok istemiştim ikiz olsun süleledede var. ama nasip kısmet.

bu sitenin sahibine sesleniyorum lütfen hamilelik takvimi sayfasının en alt kısmında yıkamadan giymeyin diye bir haber koymuşsunuz onu kaydırabilirmisiniz başka bir haberle ben sayfayı açtığımda direk gözüme çarpıyor hamileyim ve o fotodan çok etkilendim uyuz gibi her tarafım kaşınıyor dudağımda uçuk çıktı korkudan lütfen diyorum o sayfaya giremiyorum

2. Hamileliğim ve bana hiç kan testi yapılmadı yaa keşke geçen hafta saglikocaginda yaptirsaydim yarın kalp atislarini duymak için gidicez geçen hafta keseyi gördük ama niye kan tahlili yapmadılar yaa ilk cocugumdada böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…