• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

kızlar şimdi çıktım doktordan 5 hafta 5 günlük dedi ayın 29 gel kalp atışını dinleyelim dedi anlamadığım şey nasıl 5 hafta 5 gün olduğu 10 mayıs adetimin ilk günü bide doktor tahmini doğumu 14.02 diye gördü bu sitedeki hamilelik takviminin tarihi ise 15.02

kızlar şimdi çıktım doktordan 5 hafta 5 günlük dedi ayın 29 gel kalp atışını dinleyelim dedi anlamadığım şey nasıl 5 hafta 5 gün olduğu 10 mayıs adetimin ilk günü bide doktor tahmini doğumu 14.02 diye gördü bu sitedeki hamilelik takviminin tarihi ise 15.02
biz senle aynıyız canım. benimde 10 mayıs sat. banada 14 şubat dediler. ben burayada 14 şubat yazdım. keseyi gördünüz değil mi ?

biz senle aynıyız canım. benimde 10 mayıs sat. banada 14 şubat dediler. ben burayada 14 şubat yazdım. keseyi gördünüz değil mi ?
ufacık bir kese gördük ben pek anlayamadım tam belli değildi haftaya sağlık ocağına giden diyom kalp atışı için bakalım olmadı temmuzun 7 randevu aldım o zaman herşey çıkar meydana artık

Merhaba millet bende daha bugun kalp atisini duydum allah hepimize bu duyguyu taddrsin inssallah kizlar :))

Back