Bence güven ap açık hamilesin tebrük exerim kanada bü baktır istersn yatlmÇevremdeki herkes güvenme bu testlere dedi sevincim yarım kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence güven ap açık hamilesin tebrük exerim kanada bü baktır istersn yatlmÇevremdeki herkes güvenme bu testlere dedi sevincim yarım kaldı
ben cok mınık bı kese gördum kucuk daha 4mm ıdı 4+5dım o gun salı gunu ve cumartesı gunu kontrolum var o zaman tam goruruz heraldeAdre sen ne yaptın keseyi gördün mü canim
ay cok sevındım ınsallah keseden sonra bebegıde gorursun canımben cok mınık bı kese gördum kucuk daha 4mm ıdı 4+5dım o gun salı gunu ve cumartesı gunu kontrolum var o zaman tam goruruz heralde
bide canım sen ne tedavısıyle hamıle kaldın ne sorunun vardıben cok mınık bı kese gördum kucuk daha 4mm ıdı 4+5dım o gun salı gunu ve cumartesı gunu kontrolum var o zaman tam goruruz heralde
polıkıstık over sendromu var klomen içtim çatlatma iğnesı vurundumbide canım sen ne tedavısıyle hamıle kaldın ne sorunun vardı
insallah cnmay cok sevındım ınsallah keseden sonra bebegıde gorursun canım
hımm kuzenımde dusukten sonra hormon testı yaptırdı herseyı normla olmasına ragmen 10 aya yakın gebe kalamadı fsh 12.36 cıkmıs doktor bır ıkı ay sonra ılac tedavısıne baslarız demıste klomen yumurtayı cok buyutmuyomus ıyı sende ıse yaramıs amapolıkıstık over sendromu var klomen içtim çatlatma iğnesı vurundum
fsh cok yuksekmıs ama o arkadasına tup bebek tedavısı onermemıs mı yada fsh dusurecek tedavı benım fsh 5 cıvarında ıdı ama bı kaç sene ıcınde muhtemelen benımkı de yukselıp o degerlere ulaşır kuzenın kaç yasındahımm kuzenımde dusukten sonra hormon testı yaptırdı herseyı normla olmasına ragmen 10 aya yakın gebe kalamadı fsh 12.36 cıkmıs doktor bır ıkı ay sonra ılac tedavısıne baslarız demıste klomen yumurtayı cok buyutmuyomus ıyı sende ıse yaramıs ama
Tebrikler cnm :) Benim 626 cikmisti 4-5 haftalikken. Bildigin hamilesin :)Çok saolun 870 çıktı değer nasıl sizce
Yok canım ya tsh fsh yüksek olduğu halde normal demişler 10 ay kızı boşuna beklettiler hamile kaldı oda düşük oldu. Dün yine test yaptı allahtan hormonları kendiliginden düzelmis. Tabi bi kaç kür yaptı öyle düzelmis te olabilirfsh cok yuksekmıs ama o arkadasına tup bebek tedavısı onermemıs mı yada fsh dusurecek tedavı benım fsh 5 cıvarında ıdı ama bı kaç sene ıcınde muhtemelen benımkı de yukselıp o degerlere ulaşır kuzenın kaç yasında
Hayit suyu icsin cnm cooook etkili benim lh 16 lardan 7 ye dustu ve klomene rahatlikla cevap verdimYok canım ya tsh fsh yüksek olduğu halde normal demişler 10 ay kızı boşuna beklettiler hamile kaldı oda düşük oldu. Dün yine test yaptı allahtan hormonları kendiliginden düzelmis. Tabi bi kaç kür yaptı öyle düzelmis te olabilir
hayıt suyu yerıne tohumu olmazmı canım.. senın fsh düşükmüydü içmeden öncedeHayit suyu icsin cnm cooook etkili benim lh 16 lardan 7 ye dustu ve klomene rahatlikla cevap verdim
benım fsh sıkıntılı olmadı hıc lh da problem vardı yuksek cıkıyordu yumurtlamamaı engellıyordu zaten tohumu alıyosun kathayıt suyu yerıne tohumu olmazmı canım.. senın fsh düşükmüydü içmeden öncede
sen nasıl kullandın gunde 2 defa ac karnamı canım? ne kdr surede etkısını gösterdıbenım fsh sıkıntılı olmadı hıc lh da problem vardı yuksek cıkıyordu yumurtlamamaı engellıyordu zaten tohumu alıyosun kat
ynatıp ıcıyosun hayıt suyu oluyo
sanırım bır ay kullandım ve dıger ay adet olunca etkısını gosterdı evet sabah akşam ac karnına kaynatıp ıcıyordumsen nasıl kullandın gunde 2 defa ac karnamı canım? ne kdr surede etkısını gösterdı
hımm gunde bı defa ogle yemegınden 1 2 saat sonra ıcıyo kuzenım.. etksıını daha yavas gosterır o zamansanırım bır ay kullandım ve dıger ay adet olunca etkısını gosterdı evet sabah akşam ac karnına kaynatıp ıcıyordum
yanı yavas ama etkılı bıseyhımm gunde bı defa ogle yemegınden 1 2 saat sonra ıcıyo kuzenım.. etksıını daha yavas gosterır o zaman