mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

5günde bayağı düşük bana göre acaba bi sorunmu var bende

5günde bayağı düşük bana göre acaba bi sorunmu var bende
hcg kısıden kısıye degıyor belkı senın bebk cok salgılıyor belkı erken dollenme olmustır endıse etme ben de cok endıse ettım ama hep ıkı kat arttı ılla su gunde su deger olacak dıye bısey yok kı ılk bebıs mı

Yok ikinci ama 5 yıldr uğraşıyoruz erken döllenme olsa gözükmezmiydi bemim gözüköüyo

Yok ikinci ama 5 yıldr uğraşıyoruz erken döllenme olsa gözükmezmiydi bemim gözüköüyo
valla kısıden kısıye degısıyor demkkı benım 850 ıle gozuktu senın 1500 le gozukmez canım kımseyı kendınle kıyaslama dr ıyı dıyorsa ıyıdır telaş edıp bebıslerı uzuyoruz ben de cok telas yaptım yavas yukselıyo degerım dusuk dıye ama pazartesı 374 carsamba 647 cuma 1474 cıktı degerlerım dr gıttım yavas bu degerler dusuk dıye kızcaktı bana nerdeyse onemlı olan artısı dıye uyardı benı

Benim ikinci gün yaptırdığımda 1300 leri geçti ozaman girmedim ultrasona bilmiyom hayırlısı canım

senın bebıs bol hcglı canımmmm benımkıne gore baya yuksekk masallahhh sıze
Kendi doktorum değil arkadaşımı götrmüştüm acil doktoruna sordum dedim üç gün geçince yaptık kan 885,73 çıktı ama bebek gözükmüyo bilginiz varmı dedim çok yüksek bi anormallik vardr belki dedi korkuttu beni

ınsallah yoktur da hamıleye oyle deyınce ıyı nıyetlı de olsa uzuluyor karsıdakı

Evet yanlis yazmisim :) 9 mayis kanda gebelik cikmadi. 28 mayista idrarda cikti. 30 mayista 626, 3 haziranda iki hastanede farkli cikti devlette 4715 ozelde 6816 :s ama deger araliginda her ikisinde de 5 haftalik olarak gozukuyordu. Senin nsl cikti?
Bn adet günüm de 26 nisan da yaptırdım saglıkocagnda 164.99 çıktı doktor pozitif ama henüz çok küçük dedi heralde 2 3 haftalık falandı bidaha yaptırmadm 1 haziran doktora gittim kese gözüktü 5 haftalk dedi doktor bu ay sonu gitcem tekrardan canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…