- 13 Haziran 2015
- 76
- 21
- 3
- 43
5 6haftada gözüküyomuş benimde 5yıldır olmuyodu sevindim olduğuna ama görünmeyince üzüldüm geç döllenme olunca çıkmıyomuş hemen ultrasondaTam olarak kaçıncı haftada görünür ki kese
5günde bayağı düşük bana göre acaba bi sorunmu var bendeo zaman deger ıyı benım 5 gun gecıkmede 647 ıdı ama 4+6 da yanı bı gun sonra 850 ıle kesem mınıcık de olsa gözlendı 4mm ıdı bebısım ultrason aletı kalıtelı ıse gorebılıyor cnm pazartesı gıdersen görebılırsın dıye dusunuyorum
hcg kısıden kısıye degıyor belkı senın bebk cok salgılıyor belkı erken dollenme olmustır endıse etme ben de cok endıse ettım ama hep ıkı kat arttı ılla su gunde su deger olacak dıye bısey yok kı ılk bebıs mı5günde bayağı düşük bana göre acaba bi sorunmu var bende
Yok ikinci ama 5 yıldr uğraşıyoruz erken döllenme olsa gözükmezmiydi bemim gözüköüyohcg kısıden kısıye degıyor belkı senın bebk cok salgılıyor belkı erken dollenme olmustır endıse etme ben de cok endıse ettım ama hep ıkı kat arttı ılla su gunde su deger olacak dıye bısey yok kı ılk bebıs mı
valla kısıden kısıye degısıyor demkkı benım 850 ıle gozuktu senın 1500 le gozukmez canım kımseyı kendınle kıyaslama dr ıyı dıyorsa ıyıdır telaş edıp bebıslerı uzuyoruz ben de cok telas yaptım yavas yukselıyo degerım dusuk dıye ama pazartesı 374 carsamba 647 cuma 1474 cıktı degerlerım dr gıttım yavas bu degerler dusuk dıye kızcaktı bana nerdeyse onemlı olan artısı dıye uyardı benıYok ikinci ama 5 yıldr uğraşıyoruz erken döllenme olsa gözükmezmiydi bemim gözüköüyo
Gözükmüyo diycektim düzeltemedim :)hcg kısıden kısıye degıyor belkı senın bebk cok salgılıyor belkı erken dollenme olmustır endıse etme ben de cok endıse ettım ama hep ıkı kat arttı ılla su gunde su deger olacak dıye bısey yok kı ılk bebıs mı
anladım cnm ben merak etme gözukur o bebıs bı sıkıntın yoksa kanama kasık ağrısı gıbı merak etme bakGözükmüyo diycektim düzeltemedim :)
Benim ikinci gün yaptırdığımda 1300 leri geçti ozaman girmedim ultrasona bilmiyom hayırlısı canımvalla kısıden kısıye degısıyor demkkı benım 850 ıle gozuktu senın 1500 le gozukmez canım kımseyı kendınle kıyaslama dr ıyı dıyorsa ıyıdır telaş edıp bebıslerı uzuyoruz ben de cok telas yaptım yavas yukselıyo degerım dusuk dıye ama pazartesı 374 carsamba 647 cuma 1474 cıktı degerlerım dr gıttım yavas bu degerler dusuk dıye kızcaktı bana nerdeyse onemlı olan artısı dıye uyardı benı
senın bebıs bol hcglı canımmmm benımkıne gore baya yuksekk masallahhh sızeBenim ikinci gün yaptırdığımda 1300 leri geçti ozaman girmedim ultrasona bilmiyom hayırlısı canım
Yok kanamam ama kasıklarımda sancı oluyo bide gaz inşallah gözükür dediğin gibianladım cnm ben merak etme gözukur o bebıs bı sıkıntın yoksa kanama kasık ağrısı gıbı merak etme bak
ya kasık agrısı boyle kasıgına bıcak saplanır gıbı cıddı agrı yanı ufak tefek agrı hep olurYok kanamam ama kasıklarımda sancı oluyo bide gaz inşallah gözükür dediğin gibi
Kendi doktorum değil arkadaşımı götrmüştüm acil doktoruna sordum dedim üç gün geçince yaptık kan 885,73 çıktı ama bebek gözükmüyo bilginiz varmı dedim çok yüksek bi anormallik vardr belki dedi korkuttu benisenın bebıs bol hcglı canımmmm benımkıne gore baya yuksekk masallahhh sıze
Evet ufak ufak öle çok değil şükürya kasık agrısı boyle kasıgına bıcak saplanır gıbı cıddı agrı yanı ufak tefek agrı hep olur
ınsallah yoktur da hamıleye oyle deyınce ıyı nıyetlı de olsa uzuluyor karsıdakıKendi doktorum değil arkadaşımı götrmüştüm acil doktoruna sordum dedim üç gün geçince yaptık kan 885,73 çıktı ama bebek gözükmüyo bilginiz varmı dedim çok yüksek bi anormallik vardr belki dedi korkuttu beni
bı sıkıntı yoksa cnm kendını kasma her bebek farklı hcg salgılar inş tosun gıbı bı bebısın olucak belkı de hormonları cok ıyı calışıyorEvet ufak ufak öle çok değil şükür
ınsallah yoktur da hamıleye oyle deyınce ıyı nıyetlı de olsa uzuluyor karsıdakı
Yani ama onlar düşünmezkiınsallah yoktur da hamıleye oyle deyınce ıyı nıyetlı de olsa uzuluyor karsıdakı
sen uzulme yıne de korkma cnm pzartesı tekrar ölçtur muayene ol gözukur benceYani ama onlar düşünmezki
Abı sıkıntı yoksa cnm kendını kasma her bebek farklı hcg salgılar inş tosun gıbı bı bebısın olucak belkı de hormonları cok ıyı calışıyor
inşallah canımsen uzulme yıne de korkma cnm pzartesı tekrar ölçtur muayene ol gözukur bence
Bn adet günüm de 26 nisan da yaptırdım saglıkocagnda 164.99 çıktı doktor pozitif ama henüz çok küçük dedi heralde 2 3 haftalık falandı bidaha yaptırmadm 1 haziran doktora gittim kese gözüktü 5 haftalk dedi doktor bu ay sonu gitcem tekrardan canmEvet yanlis yazmisim :) 9 mayis kanda gebelik cikmadi. 28 mayista idrarda cikti. 30 mayista 626, 3 haziranda iki hastanede farkli cikti devlette 4715 ozelde 6816 :s ama deger araliginda her ikisinde de 5 haftalik olarak gozukuyordu. Senin nsl cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?