mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

polıkıstık over sendromu var klomen içtim çatlatma iğnesı vurundum
hımm kuzenımde dusukten sonra hormon testı yaptırdı herseyı normla olmasına ragmen 10 aya yakın gebe kalamadı fsh 12.36 cıkmıs doktor bır ıkı ay sonra ılac tedavısıne baslarız demıste klomen yumurtayı cok buyutmuyomus ıyı sende ıse yaramıs ama

fsh cok yuksekmıs ama o arkadasına tup bebek tedavısı onermemıs mı yada fsh dusurecek tedavı benım fsh 5 cıvarında ıdı ama bı kaç sene ıcınde muhtemelen benımkı de yukselıp o degerlere ulaşır kuzenın kaç yasında

arkadaşlar kaçıncı haftada kalp atışları oluştu sizin bebişlerin sağlık ocağı birşey tutup dinliyorya kaçıncı haftada duydunuz

Yok canım ya tsh fsh yüksek olduğu halde normal demişler 10 ay kızı boşuna beklettiler hamile kaldı oda düşük oldu. Dün yine test yaptı allahtan hormonları kendiliginden düzelmis. Tabi bi kaç kür yaptı öyle düzelmis te olabilir

Hayit suyu icsin cnm cooook etkili benim lh 16 lardan 7 ye dustu ve klomene rahatlikla cevap verdim

hayıt suyu yerıne tohumu olmazmı canım.. senın fsh düşükmüydü içmeden öncede
benım fsh sıkıntılı olmadı hıc lh da problem vardı yuksek cıkıyordu yumurtlamamaı engellıyordu zaten tohumu alıyosun kat
ynatıp ıcıyosun hayıt suyu oluyo

benım fsh sıkıntılı olmadı hıc lh da problem vardı yuksek cıkıyordu yumurtlamamaı engellıyordu zaten tohumu alıyosun kat
ynatıp ıcıyosun hayıt suyu oluyo
sen nasıl kullandın gunde 2 defa ac karnamı canım? ne kdr surede etkısını gösterdı

Kizlar moralim cok bozuk. Benim sat 16 mayisti ayin 4 und yumurtladim ve 10 unda kan testi yaptirdim 1, 04. Adetim 16 sinda sizce erkenmi . Herkes olsa cikardi kanda diyor ne yapacagimi sasirdim. Bu ay olmazsa hsg cekilecek ve ben ilk bebegimde cektirmistim yeniden yasamak istemiyorum. Sizce kan testi icin erkenmi davranmisim

Dr perşembe günü kontrole çağırdı kalp atışları için ama zor sabrediyorum saglikocagina gitsem şimdi duyulurmu ordaki cihazla hiç giden oldumu bu kadar erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…