• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

İdradı dökünce belirdi hemen 1 dk bile dolmadan
Tebrikler ozmn :)Bildigim kadariyla idrar testlerinde hatali cikanlar negatif sonuclar oluyor. Bgn bir kan testi yaptir ve folik asit kullanmaya basla hemen :) Ben hamile kalmadan folbiol kullaniyordum. Doktorum folic-1 yazdi daha hafif diye

Tebrikler ozmn :)Bildigim kadariyla idrar testlerinde hatali cikanlar negatif sonuclar oluyor. Bgn bir kan testi yaptir ve folik asit kullanmaya basla hemen :) Ben hamile kalmadan folbiol kullaniyordum. Doktorum folic-1 yazdi daha hafif diye
Bende folik asit kullanıyorum devam etmeli miyim şimdi folbiol 5mg

Bende folik asit kullanıyorum devam etmeli miyim şimdi folbiol 5mg[/QUOT.
Benim diyetisyenim vermisti folbiol u 5. Haftamda jinekologa gittim bu agir dedi folic-1 verdi folbiol 500mg 3 tl ,folic 1 400mg 19,5 tl neden bu kdr fiyat farki var bilmiyorum. Bide komple check-up gibi test istedi folic asidim(folat 20 uzeri cikti) tavan yapmis :D normalde troidim yok hormonlar troidimide biraz cikarmis birde onun icin hap aliyorum simdi.

Tez zmnda git :) Ben 5. Haftamda gittigimde kahverengi kanamam olmustu korktum apar topar gittim doktora megerse yerlesme kanamasiymis. Daha kucuk oldugu icin ustten ultrasonda gozukmedi alttan olanla bakti doktor keseyi gordu :) sonra istenen testleri yazdi. Aklinda bulunsun ozelde testler 700 flndi ben ayni gun devlete gidip dahiliye doktoruna hepsini yazdirdim onada para vermedik :) insallah saglikli sihatli alirsin kucagina ufakligi :)

Tez zmnda git :) Ben 5. Haftamda gittigimde kahverengi kanamam olmustu korktum apar topar gittim doktora megerse yerlesme kanamasiymis. Daha kucuk oldugu icin ustten ultrasonda gozukmedi alttan olanla bakti doktor keseyi gordu :) sonra istenen testleri yazdi. Aklinda bulunsun ozelde testler 700 flndi ben ayni gun devlete gidip dahiliye doktoruna hepsini yazdirdim onada para vermedik :) insallah saglikli sihatli alirsin kucagina ufakligi :)
Teşekkür ederim cevap veren herekese içimi rahatlattınız çok saolun :)

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi işim gereği devamlı ayaktayım neden olabilir ne önerirsiniz

Back