Acilde yapılıyor mu gebelik testianlıyorum canım hiç moralini bozma iyi düşün ki iyi olsun burda çoğu insan bu testlerle öğreniyor hamileliğini hemen kan testi yaptır sonucu paylaş bizlere :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler
- Konu Sahibi 19asos03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 36
- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 36
inşallah tatlım Allah gönlüne göre versin adet günün gecikmişmiydiİnşaallah Hayırlı haberle dönerim :)
Evet 4 gün geciktiinşallah tatlım Allah gönlüne göre versin adet günün gecikmişmiydi
- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 36
9 ay sonra gelen mucizen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet 4 gün gecikti
- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Goruntuye gore hamilesin :) benim idrar testimin ustunde 1 dk olmadan cift cizgi cikmisti. 10 dk sonra cikan sonucu dikkate almayin yaziyordu. Seninki ne zmn belirdi?Slm arkadaşlar bende bu sabah test yaptım emin olamadım
İdradı dökünce belirdi hemen 1 dk bile dolmadanGoruntuye gore hamilesin :) benim idrar testimin ustunde 1 dk olmadan cift cizgi cikmisti. 10 dk sonra cikan sonucu dikkate almayin yaziyordu. Seninki ne zmn belirdi?
- 22 Kasım 2014
- 39
- 1
- 6
- 37
- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Tebrikler ozmn :)Bildigim kadariyla idrar testlerinde hatali cikanlar negatif sonuclar oluyor. Bgn bir kan testi yaptir ve folik asit kullanmaya basla hemen :) Ben hamile kalmadan folbiol kullaniyordum. Doktorum folic-1 yazdi daha hafif diyeİdradı dökünce belirdi hemen 1 dk bile dolmadan
Bende folik asit kullanıyorum devam etmeli miyim şimdi folbiol 5mgTebrikler ozmn :)Bildigim kadariyla idrar testlerinde hatali cikanlar negatif sonuclar oluyor. Bgn bir kan testi yaptir ve folik asit kullanmaya basla hemen :) Ben hamile kalmadan folbiol kullaniyordum. Doktorum folic-1 yazdi daha hafif diye
- 22 Kasım 2014
- 39
- 1
- 6
- 37
- 22 Kasım 2014
- 39
- 1
- 6
- 37
- 22 Kasım 2014
- 39
- 1
- 6
- 37
- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Olmus :)kızlar imza yerini yaptım oldumu ya
- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Bende folik asit kullanıyorum devam etmeli miyim şimdi folbiol 5mg[/QUOT.
Benim diyetisyenim vermisti folbiol u 5. Haftamda jinekologa gittim bu agir dedi folic-1 verdi folbiol 500mg 3 tl ,folic 1 400mg 19,5 tl neden bu kdr fiyat farki var bilmiyorum. Bide komple check-up gibi test istedi folic asidim(folat 20 uzeri cikti) tavan yapmis normalde troidim yok hormonlar troidimide biraz cikarmis birde onun icin hap aliyorum simdi.
- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Tez zmnda git :) Ben 5. Haftamda gittigimde kahverengi kanamam olmustu korktum apar topar gittim doktora megerse yerlesme kanamasiymis. Daha kucuk oldugu icin ustten ultrasonda gozukmedi alttan olanla bakti doktor keseyi gordu :) sonra istenen testleri yazdi. Aklinda bulunsun ozelde testler 700 flndi ben ayni gun devlete gidip dahiliye doktoruna hepsini yazdirdim onada para vermedik :) insallah saglikli sihatli alirsin kucagina ufakligi :)
Teşekkür ederim cevap veren herekese içimi rahatlattınız çok saolun :)Tez zmnda git :) Ben 5. Haftamda gittigimde kahverengi kanamam olmustu korktum apar topar gittim doktora megerse yerlesme kanamasiymis. Daha kucuk oldugu icin ustten ultrasonda gozukmedi alttan olanla bakti doktor keseyi gordu :) sonra istenen testleri yazdi. Aklinda bulunsun ozelde testler 700 flndi ben ayni gun devlete gidip dahiliye doktoruna hepsini yazdirdim onada para vermedik :) insallah saglikli sihatli alirsin kucagina ufakligi :)
- 22 Kasım 2014
- 39
- 1
- 6
- 37