- 4 Haziran 2015
- 66
- 9
- 36
- 41
Cnm doktorunla paylas bu durumukızlar benim kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi işim gereği devamlı ayaktayım neden olabilir ne önerirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm doktorunla paylas bu durumukızlar benim kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi işim gereği devamlı ayaktayım neden olabilir ne önerirsiniz
ne zaman çıkacak sonuç peki?Kızlar sonuç bekliyorum dua eder misiniz
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin değerlerinide yazarmısın kaç çıktıVeee beklenen sonuç hamileymişim elhamdülillah
Çok sevindim canım senin adına :)Veee beklenen sonuç hamileymişim elhamdülillah
Çok saolun 870 çıktı değer nasıl sizceMaşallah Allah kucağına almayı nasip etsin değerlerinide yazarmısın kaç çıktı
,varmı başka rakamda yaniÇok saolun 870 çıktı değer nasıl sizce
Benim 885,73 yazıyoddu üç gün geçmişti tam olarak seninki kaçgün geçti ve nasıl yazıyoÇok saolun 870 çıktı değer nasıl sizce
Tamam iy bence kaç gün geçti günün üç gün geçmişti benim aynı nerdeyse değerlerimizHayır beta hcg 870.9 yazıyor
Benimde 3 4 gün oldu işteBenim 885,73 yazıyoddu üç gün geçmişti tam olarak seninki kaçgün geçti ve nasıl yazıyo
Ama canım bak beni dinle ultrasona hemen girme ben girdim pişmanım keseyi göremiyolar yok diyolar bugün git yarın gel kan ver diyolar internetten arastırdım 1500 ..2000 olunca gözüküyomuş ben daha göremedim moralim çok bozuldu sende hemen girme derimBenimde 3 4 gün oldu işte
adetın kaç gun gectıÇok saolun 870 çıktı değer nasıl sizce
Tam olarak kaçıncı haftada görünür ki keseAma canım bak beni dinle ultrasona hemen girme ben girdim pişmanım keseyi göremiyolar yok diyolar bugün git yarın gel kan ver diyolar internetten arastırdım 1500 ..2000 olunca gözüküyomuş ben daha göremedim moralim çok bozuldu sende hemen girme derim
3 4 gün geciktiadetın kaç gun gectı
o zaman deger ıyı benım 5 gun gecıkmede 647 ıdı ama 4+6 da yanı bı gun sonra 850 ıle kesem mınıcık de olsa gözlendı 4mm ıdı bebısım ultrason aletı kalıtelı ıse gorebılıyor cnm pazartesı gıdersen görebılırsın dıye dusunuyorum3 4 gün gecikti