kızlar cuma günü test yaptığımda değerim 23.75 çıktı,2 gün sonra yaptım yani bugün 35 küsür çıktı,doktorum normalden düşük dedi,2 gün sonra birdaha yap eğer yine çok artmadıysa,tüm ilaçlarını bırakabilirsin dedi,ne yani kimyasal gebelikmi yaşıyorum,daha önce yaşayan varmı???
İnşallah canım pazartesi testten sonra inş.daha da rahatlayacağım 4.gün emriyosuydu....benim normalde adetim olurken göğsüm ağrımaz göğüslerimizin dokunduğum zaman ağrıdığını hissettim zaman zaman kasık ağrılarım oldu....adet günüm 6 hazirandı...5 haziranın akşamında ve 6 haziranın sabahında sanki adet olacakmışım gibi ağrı hissettim ama çok şükür geçti...akıntım oldu ama renksizdi...canım inş.darısı başınıza
kızlar bu dondurulmuşlarla olan süreç nasıl oluyor?hangi gün ne kullanıyoruz?ne zaman gidecegim doktora tekrar?birisi bunu bana açıklayıcı bir şekilde yazarsa bugün sevindigim tek şey olacak...
ya bir sey daha takılıyor aklıma...ben normalde hep 32 günde bir adet olurdum.ama bu defa 27 günde oldu ve okuduklarıma göre bu ilaçları kullanırken adet olunmazmıs.normalde daha gec olması gerekirken neden ben tüm bu hormonlara ragmen erken adet oldum...
iyi akşamlar lale ben de şuan da test günümü bekliyorum (perşembeyi)dondurulmuşlarla oldu bu sefer bu tedaviye de adetinin 2. ya da 3. başlıyosun ilk önce estrofem tablet kullandım günde 3 defa 12.gün kontrole gittim bu sefer prognex vajinal kapsül ilave oldu 5 gün sonra da transferim oldu yanii toplam 17 gün ilaç tedavim sürdü hala ilaçlara devam ediyorum bugün transferimin 6.günü bitti ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var çok korkuyorum iyi akşamlar
çok sağol canım seni çok iyi anlıyorum ama yapacak birsey yok dua etmekten baska.bende bebişle lütfen orda kal diye çok konuşmuştum ama dinlemedi baksana.söz dinlemez bir çocuk olcakmıs nasılsa deyip kendimi avuturmusum:)))gülüyorum artık gülmeye çalısıyorum...insallah sennki olumlu olur, olumlu düşün korkma.hersey olacagına varacak unutma.biz korksak ta heyecanlansak ta sonuç değişmiyor...
öncelikle bebişin hayırlı olsun canımm innş.sonuna ladar bu mutluluğu yaşarsın.bişey sorcam 4.gün embriyosuydu yazmışsın ya benimkide 3.gün embriyosu normallere öre bizimkilerin tutma şansı daha mı az.birde senin hamilelik belirtilerin nelerdi.benimde bugün 5.günüm.
kızlar hesrkese günaydın, 1 hafta yoktum aranızda, çünkü transfer olduğu için evde dinlendim, fakat 8. gün kan testi yaptım sonuç negatif, 0.87çok üzgünüm, geride 3 tane dondurulmuşum var, onlar deniycem, doktorum test tarihimi beklememi söyledi, test tarihim çarşamba günü ama sanmıyorum hiç, umutlanamıyorum, bu sefer tutmadı, herşeyin hayırlısı olsun, sizler nasılsınız, yeni hemile haberleri varmı, geriyi pek takip edemiyorum arkadaşlar, hepinizi çok öpüyorum....
0.50 nin üstünde olunca pozitif diye biliyorum,benim arkadaşım ilk öğrendiğinde 0.66ymış test sonucu,doğurdu...sen eminmisin??
kızlar hesrkese günaydın, 1 hafta yoktum aranızda, çünkü transfer olduğu için evde dinlendim, fakat 8. gün kan testi yaptım sonuç negatif, 0.87çok üzgünüm, geride 3 tane dondurulmuşum var, onlar deniycem, doktorum test tarihimi beklememi söyledi, test tarihim çarşamba günü ama sanmıyorum hiç, umutlanamıyorum, bu sefer tutmadı, herşeyin hayırlısı olsun, sizler nasılsınız, yeni hemile haberleri varmı, geriyi pek takip edemiyorum arkadaşlar, hepinizi çok öpüyorum....
soway;
hiçç canını sıkma. dondurulmuşlarla şansın çok yüksek,bir de blast olursa şansın daha da artar. hem dondurulmuş tedavi çok konforlu,ağrı acı yok,rahim yorulmamış oluyor. hiç hiç üzülme
11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum
pretty canım ben çok eminim çünkü ilk gebeliğimde 8. günde hemde idrar testinde pozitif görmüştüm ve sonuçta hamileydim, bu ikinci denemem yine çıkar düşüncesiyle yaptırdım ve negatif çıktı, doktorum yinede test gününe kadar ilacımı kesmememi söyledi, ama sanmıyorum hiç, iki gündür ağla ağla mahvoldum yani, bugünde işime başladım şükürr, artık dondurulmuşlarıma hazırlamalıyım kendimi, lütfen bana şans dene, yoruldum artık
canım maaşallah, hiç panik olma, hamilesin, doktorunlada paylaş bu konuyu, tebrik ederim cnm....
ne bilim hiç bişi belli olmaz derim ben,bana geliyorki hamilesin,sen yinede bozma moralini,hem sen niye o kadar erken yaptırdınki testini??
saol canım rahatladım biraz...hiç lekem olmamıştı bugün görünce şok oldum...sen hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?