mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

öylemi...bende şimdi içime kurt düştü bende 2.testi yarın tekrarlayacağım....sen ilk testi transfer gününü saymadan kaçıncı gün yaptırmştın?inşallah değerimiz yükselir bitanem...

öncelikle bebişin hayırlı olsun canımm innş.sonuna ladar bu mutluluğu yaşarsın.bişey sorcam 4.gün embriyosuydu yazmışsın ya benimkide 3.gün embriyosu normallere öre bizimkilerin tutma şansı daha mı az.birde senin hamilelik belirtilerin nelerdi.benimde bugün 5.günüm.

kızlar bu dondurulmuşlarla olan süreç nasıl oluyor?hangi gün ne kullanıyoruz?ne zaman gidecegim doktora tekrar?birisi bunu bana açıklayıcı bir şekilde yazarsa bugün sevindigim tek şey olacak...

iyi akşamlar lale ben de şuan da test günümü bekliyorum (perşembeyi)dondurulmuşlarla oldu bu sefer bu tedaviye de adetinin 2. ya da 3. başlıyosun ilk önce estrofem tablet kullandım günde 3 defa 12.gün kontrole gittim bu sefer prognex vajinal kapsül ilave oldu 5 gün sonra da transferim oldu yanii toplam 17 gün ilaç tedavim sürdü hala ilaçlara devam ediyorum bugün transferimin 6.günü bitti ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var çok korkuyorum iyi akşamlar

kzlar bu konuda birsey bilen yok mu?hiç kimse cevap yazmamıs...

çok sağol canım seni çok iyi anlıyorum ama yapacak birsey yok dua etmekten baska.bende bebişle lütfen orda kal diye çok konuşmuştum ama dinlemedi baksana.söz dinlemez bir çocuk olcakmıs nasılsa deyip kendimi avuturmusum:)))gülüyorum artık gülmeye çalısıyorum...insallah sennki olumlu olur, olumlu düşün korkma.hersey olacagına varacak unutma.biz korksak ta heyecanlansak ta sonuç değişmiyor...

sağol canım moral verdin bana ama bu benim 4.denemem ister istemez umutsuzluğa kapılıyorum

sonucum negatif çıktı artık girmemede gerek yok diyorum ama bir türlü vazgeçemiyorum sizlerden ,LALE cim sakın stres yapma bazen hiç belli olmuyor yarın bi bakmışssın değer fırlamış boşa strese sokma bebeği...hem hiç yükselmemişte değil ayrıcaa...ki yükselmese bile allah korusun ilerde daha kötü bişe olacağından başından olmaması daha iyi en azından ben kendimi böle avutuyorum ama inşallah sana gerek kalmayacak cnm haberlerini bekliyoruzz

çok teşekkürler canım darısı başınıza inş....yok canım bende 5.gün emriyosu daha mı iyi diye bayağı kuruntu yapmıştım...valla ben bu duruma nasip diyorum...belirti olarak göğsüm hafif şişti ve ağrıdı...kasıklarda ağrı bu vazgeçilmez panik yapma...hatta ben bir sabah kesin hasta oldum diye uyandım ama 1 saat sonra ağrım geçti...tabi bu süreçte bütün vucudumuzu dinlediğimiz için azıcık acı hissetsek ne oluyor diye panik oluyoruz...birde renksiz akıntım oluyor hala...kullanılan jelden galiba...şuandada bel ağrım var...azıcık ayakta olduğumda bel ağrım oluyor direk yatıp dinlenmem gerekiyor...bakalım inş.canım yarın testi tekrar edeceğim inş.güzel sonuç alırım dua et...bu arada 4 gün banyo yaptım (transfer gününü sayarsak)...ayakta ve ılık su ile...bu benim için çok önemliydi belirtme gereksinimi hissettim...canım kalbini ferah tut ve bebişinin içinde olduğunu hep düşün...

kızlar hesrkese günaydın, 1 hafta yoktum aranızda, çünkü transfer olduğu için evde dinlendim, fakat 8. gün kan testi yaptım sonuç negatif, 0.87 çok üzgünüm, geride 3 tane dondurulmuşum var, onlar deniycem, doktorum test tarihimi beklememi söyledi, test tarihim çarşamba günü ama sanmıyorum hiç, umutlanamıyorum, bu sefer tutmadı, herşeyin hayırlısı olsun, sizler nasılsınız, yeni hemile haberleri varmı, geriyi pek takip edemiyorum arkadaşlar, hepinizi çok öpüyorum....

0.50 nin üstünde olunca pozitif diye biliyorum,benim arkadaşım ilk öğrendiğinde 0.66ymış test sonucu,doğurdu...sen eminmisin??

0.50 nin üstünde olunca pozitif diye biliyorum,benim arkadaşım ilk öğrendiğinde 0.66ymış test sonucu,doğurdu...sen eminmisin??

pretty canım ben çok eminim çünkü ilk gebeliğimde 8. günde hemde idrar testinde pozitif görmüştüm ve sonuçta hamileydim, bu ikinci denemem yine çıkar düşüncesiyle yaptırdım ve negatif çıktı, doktorum yinede test gününe kadar ilacımı kesmememi söyledi, ama sanmıyorum hiç, iki gündür ağla ağla mahvoldum yani, bugünde işime başladım şükürr, artık dondurulmuşlarıma hazırlamalıyım kendimi, lütfen bana şans dene, yoruldum artık

soway;

hiçç canını sıkma. dondurulmuşlarla şansın çok yüksek,bir de blast olursa şansın daha da artar. hem dondurulmuş tedavi çok konforlu,ağrı acı yok,rahim yorulmamış oluyor. hiç hiç üzülme

sephira sağol cnm, inşallah dediğin gibi, üzülmemeye çalışıyorum, ağrıdan acıdan yana hiç korkum yok, yeterki olsun, yeterki gelsin bebeğim....

11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum

ne bilim hiç bişi belli olmaz derim ben,bana geliyorki hamilesin,sen yinede bozma moralini,hem sen niye o kadar erken yaptırdınki testini??

ne bilim hiç bişi belli olmaz derim ben,bana geliyorki hamilesin,sen yinede bozma moralini,hem sen niye o kadar erken yaptırdınki testini??

ne biliyim, tutamadım knedimi, kesin çıkar dedim, olsaydı çıkardı zaten, ilk denememdede 8. gün yaptırmıştım çıkmıştı, şimdide çıkar die düşündüm ama negatif

Merhaba kıslar ...
Geçen hafta salı transferim yapıldı 4. gün embriyosu ...
Bugün 6. günüm ama hiç bir değişiklik yok bende sanırım tutmadı ...
SOWAY canım daha erken değilmi belki geç tutunmuştur , okumuştum bu tip şeyleri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…