Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ediyorum rana,seninde yarın hayırlı haberlerini alırız inşalaah,çogu kişinin bu hafta sonu belli olacak sanırım,inşallah herkes için hayırlısı olur..
Ya sende çok içten bi arkadaşsın,senin bebeğinde dünyaya gelmek için en hayırlı zamanı bekliyordur emin ol
,inşallah sende en yakın zamanda görürsün çift çizgiyi ,istanbulda john hopkins,anadolu sağlık merkezinde yaptırdım,doktorumda çok iyiydi
amin canım hepimize inşallahhhh,çok sağolun,
bende de oldu öyle koyu kıvamlı mukus gibi,bir defa peçeteye sildiğimde farkettim ,başka görmedim,sonuç hamileyim..düşükte olabilirmiş tutunma kanamasıda,eğer 5. gün transferiysen 10. gün git test yaptır çıkıyor,bana benim doktorum bunlaı anlattıktan sonra test günümü öne aldı..kötü bişi düşünme ,hayırlısıdırkızlar bugün 9.gün ve kanamam oldu.bir de dışkıya benzer brsey geldi vajinadan böyle kahverengili,kırmızılı garip,iğrenç bir şey.vajinal jel birikintisi gibi ama ne biliyim anlamadım...basına bunun gibi birsey gelen var mı?ağlıyorum sabahtan beri.yoksa ben de negatiflerin arasına mı katılıyorum? bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum...
bende de oldu öyle koyu kıvamlı mukus gibi,bir defa peçeteye sildiğimde farkettim ,başka görmedim,sonuç hamileyim..düşükte olabilirmiş tutunma kanamasıda,eğer 5. gün transferiysen 10. gün git test yaptır çıkıyor,bana benim doktorum bunlaı anlattıktan sonra test günümü öne aldı..kötü bişi düşünme ,hayırlısıdır
insallah canım çok umutsuzluga düştüm o kanı görür görmez.uff bu kadar dert etmezdim sanıyordum ama ilk belirti beni ne hale getirdi...4.gün embriyosu pazartesi gideyim diyorum.gözlerim şimdiden şiş (( bu pazartesi nasıl gelir???
inş.bende bugün pozitifi görürüm canım harika olur...sonucu bekliyorum
Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....
çok şükür canım değerin güzel çok sevindim canım inşallah hergün katlanacak..kaçıncı gün embriyosuydu?belirti yaşadın mı?
İnşallah canım pazartesi testten sonra inş.daha da rahatlayacağım 4.gün emriyosuydu....benim normalde adetim olurken göğsüm ağrımaz göğüslerimizin dokunduğum zaman ağrıdığını hissettim zaman zaman kasık ağrılarım oldu....adet günüm 6 hazirandı...5 haziranın akşamında ve 6 haziranın sabahında sanki adet olacakmışım gibi ağrı hissettim ama çok şükür geçti...akıntım oldu ama renksizdi...canım inş.darısı başınıza
benim 10.günde 23.75,katlayınca seninki gibi oluyor işte,ki bu değerle doktor hamilesin demişti bana,senide tebrik ediyorummArkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....