mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

cnmmm sagol o senın guzel kalbın evet bencede oyle beklıyor benı senı kocaman opuyorum

kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum dua edin....

kızlar bugün 9.gün ve kanamam oldu.bir de dışkıya benzer brsey geldi vajinadan böyle kahverengili,kırmızılı garip,iğrenç bir şey.vajinal jel birikintisi gibi ama ne biliyim anlamadım...basına bunun gibi birsey gelen var mı?ağlıyorum sabahtan beri.yoksa ben de negatiflerin arasına mı katılıyorum? bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum...

bende de oldu öyle koyu kıvamlı mukus gibi,bir defa peçeteye sildiğimde farkettim ,başka görmedim,sonuç hamileyim..düşükte olabilirmiş tutunma kanamasıda,eğer 5. gün transferiysen 10. gün git test yaptır çıkıyor,bana benim doktorum bunlaı anlattıktan sonra test günümü öne aldı..kötü bişi düşünme ,hayırlısıdır

insallah canım çok umutsuzluga düştüm o kanı görür görmez.uff bu kadar dert etmezdim sanıyordum ama ilk belirti beni ne hale getirdi...4.gün embriyosu pazartesi gideyim diyorum.gözlerim şimdiden şiş (( bu pazartesi nasıl gelir???

doğru diyosun gün geçmio gece geçmio,ev dar geliyodu banada,sonunda kurtuldum çok şükür...

Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....

Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....

çok şükür canım değerin güzel çok sevindim canım inşallah hergün katlanacak..kaçıncı gün embriyosuydu?belirti yaşadın mı?

çok şükür canım değerin güzel çok sevindim canım inşallah hergün katlanacak..kaçıncı gün embriyosuydu?belirti yaşadın mı?

İnşallah canım pazartesi testten sonra inş.daha da rahatlayacağım 4.gün emriyosuydu....benim normalde adetim olurken göğsüm ağrımaz göğüslerimizin dokunduğum zaman ağrıdığını hissettim zaman zaman kasık ağrılarım oldu....adet günüm 6 hazirandı...5 haziranın akşamında ve 6 haziranın sabahında sanki adet olacakmışım gibi ağrı hissettim ama çok şükür geçti...akıntım oldu ama renksizdi...canım inş.darısı başınıza

gözün aydın rana darısı başımıza inşallah benimde son 5 günüm:18:

kızlar bu dondurulmuşlarla olan süreç nasıl oluyor?hangi gün ne kullanıyoruz?ne zaman gidecegim doktora tekrar?birisi bunu bana açıklayıcı bir şekilde yazarsa bugün sevindigim tek şey olacak...

ya bir sey daha takılıyor aklıma...ben normalde hep 32 günde bir adet olurdum.ama bu defa 27 günde oldu ve okuduklarıma göre bu ilaçları kullanırken adet olunmazmıs.normalde daha gec olması gerekirken neden ben tüm bu hormonlara ragmen erken adet oldum...

kızlar cuma günü test yaptığımda değerim 23.75 çıktı,2 gün sonra yaptım yani bugün 35 küsür çıktı,doktorum normalden düşük dedi,2 gün sonra birdaha yap eğer yine çok artmadıysa,tüm ilaçlarını bırakabilirsin dedi,ne yani kimyasal gebelikmi yaşıyorum,daha önce yaşayan varmı???

Son düzenleme:
Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…