arkadaşlar yeni bir konu nasıl açılıyor burdan?bilen yardım etsin lütfen.belli bir şartı varmı açabilmek için.üyenin mesaj sayısı şartı falan?
arkadaşlar yeni bir konu nasıl açılıyor burdan?bilen yardım etsin lütfen.belli bir şartı varmı açabilmek için.üyenin mesaj sayısı şartı falan?
cnm ana sayfada konular çıkıo ya.yanındada neyle ilgili olduğu yazıo.mesela gebelik,diyet,kitap vesayri.açmak istediğin konu hangisini içeriosa oonu tıkla.tıkladığın zaman o konuyla ilgili bütün topikler çıkıo ve üstede kocaman yazıo yeni konu aç die.ordan açabilirsin
sen silik bişiler çıktı deyince bende senin adına umutlanmıştım...üzüldüm yaa..kızlar bnm 0.100 çıktı sonucummm...1haziranda transfer yapılmıştı yükselmez herlade daha 2-3günde fırlayacak hali yok yaa
kızlar bnm 0.100 çıktı sonucummm...1haziranda transfer yapılmıştı yükselmez herlade daha 2-3günde fırlayacak hali yok yaa
cnm form takipte konular çıkıo ya.yanındada neyle ilgili olduğu yazıo.mesela gebelik,diyet,kitap vesayri.açmak istediğin konu hangisini içeriosa oonu tıkla.tıkladığın zaman o konuyla ilgili bütün topikler çıkıo ve üstede kocaman yazıo yeni konu aç die.ordan açabilirsin
kızlar bnm 0.100 çıktı sonucummm...1haziranda transfer yapılmıştı yükselmez herlade daha 2-3günde fırlayacak hali yok yaa
sen silik bişiler çıktı deyince bende senin adına umutlanmıştım...üzüldüm yaa..
çok üzüldüm canımm ben de 3 kez negatif sonuç aldığım için çok iyi anlıyorum seni ama inan ki yeni tedaviler için heyecanlanacaksın ve bu sefer olacak inşallah
canım senn daha 8.günün değil mi?ne bu acele?belki de vücudun daha baslamadı bile hcg salgılamaya.hemen karalar baglamaya gerek yok canım ya.niye böyle bitirdin tüm ümitlerini...12.günü kesin beklemelisin.hatta ben hastanedeyken hemşire bizim negatif çıktı kan testi diye gelen bir çifte durun bakalım 2-3 güne kadar tekrar yapalım.bazen oluyor öyle sonradan da yükselmeler demişti...
carmmen uzulme diyecegim ama daha kesin degil ama olmazsada uzulme ben perisan oldum elden bir sey gelmiyor
kızlar hepinize teşekkür ederim aklıma geldikçe elim karnıma gidiyor eşim ağlayıncada kızıyor onuda üzmek istemiyorumm...ama akıveriyor yaşlar gözümden..ben 6.gün transferi olunca çok umutlanmıştım o yüzdende 8.gün erken değildi...
test terkar edilecek merkez ilaçları bırakma dedi ama ben 1-2günde mucize olacağına inanmıyorum artıkk....
Merhaba Carmen;
Ben de dun test yaptirdim- negatif. Sonra dr umu aradim -cok kizdi, 12.gun gorunur net dedi. Anlayamazmisiz. Bu konuda kanda gebelik testiydi sanirim, bir topik var-oraya da bakabilirsin. Ben henuz umudumu yitirmedim. Insallah ikimizin bebisi de supriz yapacak.
keşke dediğin gibi olsa ama bnm 6.gün transferiydi o yüzden daha yükselmez senin kaçıncı gündü sanırım 3türr...bi de kaçıncı gün yaptırdınn
12ye tamamlanıyormuş 3.gün transferi ise 12.gün, 5.günü transferiyse 10.gün die anlatabildim mi??
Evet tatlim. Benim de 5.gun transfer. Ama uzun uzun dr ile konustum, 8.gun ve oncesi 0 cikabilir ve cok buyuk bir kisminda hastalarin negatif cikar. 8-10 gun arasinda kana hormon salgilanmaya baslarmis. Onun cikmasi da 10-12. gunmus.Bazilarnda poztif olur-erken yerlesirse dedi. Yani, 10.gun ve sonrasi kesinlesiyor, 12 ise konusabilecegimiz birsey oluyor dedi. Yani, 3.gun-5. gun vs bunlardan bagimsizmis. Ben 6.gun yaptirdim- cok kizdi. 0 cikar tabi ki dedi. Ben dun kanda beta hcg yazan topigi hatim ettim. Cok kisi var tup bebek transferi sonrasi, adet gecikmesi ile 12.gunde sonradan sonucu degisen arkadas.
Ben dun yikilmistim, simdi biraz umutlandim arkadasim. Insallah senin de benim de su son gunlerde sonucu pozitif olan - o topikteki kizlar gibi olur sonumuz.
Evet tatlim. Benim de 5.gun transfer. Ama uzun uzun dr ile konustum, 8.gun ve oncesi 0 cikabilir ve cok buyuk bir kisminda hastalarin negatif cikar. 8-10 gun arasinda kana hormon salgilanmaya baslarmis. Onun cikmasi da 10-12. gunmus.Bazilarnda poztif olur-erken yerlesirse dedi. Yani, 10.gun ve sonrasi kesinlesiyor, 12 ise konusabilecegimiz birsey oluyor dedi. Yani, 3.gun-5. gun vs bunlardan bagimsizmis. Ben 6.gun yaptirdim- cok kizdi. 0 cikar tabi ki dedi. Ben dun kanda beta hcg yazan topigi hatim ettim. Cok kisi var tup bebek transferi sonrasi, adet gecikmesi ile 12.gunde sonradan sonucu degisen arkadas.
Ben dun yikilmistim, simdi biraz umutlandim arkadasim. Insallah senin de benim de su son gunlerde sonucu pozitif olan - o topikteki kizlar gibi olur sonumuz.
benm evde bekliyor idrar testleri.cesaret edip te yapamıyorum bir türlü benm 7. gün bugün.yarın falan yaparım diyodum ama yok yapmıcam sonucun negatif olmasını kaldıramayabilirm.insallah allah hepimizi güldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?