• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

belirli bir gün yok canım doktor artık tamam olgunlastılar catlatalım diyor.iğnesini vuruyorsıun onlaırn dedikleri saatte.36 saat sonra da topluyorlar

lale,cok tesekkur ederım..peki iğneler dıyorsun kac gun kullanılıyor bu..öff hiç bısey bılmıorum..su an hastayım reglım pazar bıtıyor salı gunude rahım fılmını cekecekler tup bebek derlerse ne yapılacak nasıl bı surec anlatırmısın sırasıyla lutfen::::::::.

lale,cok tesekkur ederım..peki iğneler dıyorsun kac gun kullanılıyor bu..öff hiç bısey bılmıorum..su an hastayım reglım pazar bıtıyor salı gunude rahım fılmını cekecekler tup bebek derlerse ne yapılacak nasıl bı surec anlatırmısın sırasıyla lutfen::::::::.
eger uzun protokol derlerse bu adetinin 21.günü gideceksin hormon baskılayıcı iğneler verecekler.sonra adet olunca 2.gün tekrar gideceksin bu defa yumurta geliştirici iğneler verecekler daha öncekine ek olarak.bir süre o iğneleri de kullanıcaksın.sonra hemen hemen hergün kan tahlili yapacaklar,estradiolüne ve muayene edip hergün yumurtalarının ne kadar geliştigine bakacaklar.doktorun istedigi büyüklüğe gelince catlatalım diyecek. kullandıgın igneleri bırakacaksın ve dedikleri saatte catlatma ignesini yapacaksın.sonra da 36 saat sonra yumurtaları toplayacaklar.eşinde aynı gün sperm vereck.ayrıca bu ara sana yeni ilaçlar verecekler onları en sonki test gününe kadar kullanıcaksın.3. ,4. ya da 5.günde döllenme gerçekleşirse yani embriyo olusursa sana transfer edecekler.yani rahmine bırakacaklar.sonra 12 gün (ben 6.günümdeyim :))heyecanla bekleyeceksin.12.gün beta hcg ye bakılacak ve sonuc çıkacak.bebegin orda mı değil mi...:49::49::49:

Son düzenleme:
tetkiklerin hepsi temiz çıkmış anlaşılan eşininde tahlili yapıldı mı peki??
rahim filmi çok önemli o da çıksın bakalım ne çıkacak ona göre yardımcı olmaya çalısırım.yanlız anestezili çektirmeni tavsiye ederim sana...

su an ıcın hersey normal eşimdede sorun yok gıbı sımdıye kadar fakat rahım fılmını ege unıversıtesınde yaptırıcam salı gunu ıcın randevu verdıler ordada nasıl yapıyorlar hıc bır fıkrım yok,ıstege baglı bısey yapacaklarını hıc sanmıyorum...ornegın tuplerde sorun cıktı dıyelım tup bebk dedıler osekılde sonuclanırsa ne zaman baslanır acaba?[/QUOTE]dı

O çıkacak soruna göre değiişir bnm sol tüpüm hidrosalpenks yani sıvı birikmesinden dolayı tamamen kapalıydı ben hemen laparoskopi ile tüpümü aldırdım çünkü öle direk tüpe geçseydim oluşan embriyo o sıvının içinde büyüyemiyormuş,düşüyor yanii...amel.tan sonra bir boş ay geçirdim 2.ayımda uzun protokolle başladım tüpe...cuma günü sonucumu öğrenecem umarım vardır bebiş..

hem sen şimdiden kafanı bunlara takma belki hiç bişe çıkmıcak hemen tüpe geçmicekler bunun ilaç tedavisi varrrr,aşılaması varrr...en son çare tüpp...

kızlar merhaba benim de p.tesi transferim olduuu bekliyorum test günümü sürekli yatmaya çalışıyorum bi bu gün girdim internete

kızlar merhaba benim de p.tesi transferim olduuu bekliyorum test günümü sürekli yatmaya çalışıyorum bi bu gün girdim internete

hadi bakalım en zor kısmı beklemek valla ama benim son 2 günüm cuma sabah kan verecemm:))inşallah güzel haberi alırsın ne zaman yaptıracaksınn

offfff pooofffffff yaaa test yaptım negatif çıktı silikte olsa azıcık çıkması gerekmez miydi 2.çizgi??? cuma test günümmmmmmm...

negatifi alan gidiyo sanmayın.hergün okuyorum.ayrılamıyorum artık burdan.yeni gelenlerde oluyor sürekli.negatifi yeni öğrenmiş olup çok üzülenlere sesleniyorum.kendinizi toparlayın.evet ağlayın tabi ki,ağlamadan açılamıyor insan.ama ölen bir insanın arkasından bile nasıl zamanla unutulup mecburen hayata devam ediyorsak.buda öyle.ilk günler insan bir boşluğa düşüyor ama alışılıyor.Allah sevdiklerimize,eşimize,ailemize uzun ömürler versin.dileğimize de kavuşuruz inşallah tez zamanda.ben şimdi düğünler ve tatil telaşıyla dağıttım biraz.2 hafta sonra bodrumdayım kısmetse.inşallah herkese güzel bir tatil nasip olur.bana da tabi,kısmetse.görüşürüz arkadaşlar.öptüm...

ben bugun kan verecem yarını bekleyemicem neyse ne öğrenmek istiyorum artıkk...akşam negatif olan testimde sabah silik bir çizgi vardı sayılır mı:)) 10dk.daan sonra ciddiye almamam gerektiğini bile bile acabaa dediğime inanamıyorummmmm.....benim dündü adet günüm silikte olsa çıkardı biliyorum ama yinede kan verecem

bide bişeyi merak ediyorum progestan vurulduğumuz için adet olamazmışız doğru mu iğneyi kesene kadar gelmezmiş bişee eger gebelik yoksa yanii
vurulupta gebe olmayıp hayır ben adet oldum diyen var mı aranızda

Son düzenleme:
hadi bakalım en zor kısmı beklemek valla ama benim son 2 günüm cuma sabah kan verecemm:))inşallah güzel haberi alırsın ne zaman yaptıracaksınn

ayy senin daha az kalmış canım valla ben bile heyecanlandım şimdi inş hamilesindir yaa ben 16 sında yaptırıcam bakalım benim bu 4.denemem dondurulmuşlarla oldu yaa senin?

ayy senin daha az kalmış canım valla ben bile heyecanlandım şimdi inş hamilesindir yaa ben 16 sında yaptırıcam bakalım benim bu 4.denemem dondurulmuşlarla oldu yaa senin?

benim ilk denemem bu ...tek emb.transferi edildi 6.günde bakalım ne olacak hepimizin için hayırlısı olsunnn

kızlar bnm 0.100 çıktı sonucummm...1haziranda transfer yapılmıştı yükselmez herlade daha 2-3günde fırlayacak hali yok yaa

carmennn yapma canım yaa senden çok umutluydum neden olmadı boyle oldu.6. gun transferiydi ve 1 tane embriyo kondu dimi canım.kaçıncı kaliteydi?gökhan beyi aradın mı ne diyecek bakalım :(

vakti zamanı gelmemiş demekki.allahın bi bildiği vardır kendime oyle diyorum ben ve görüyorum ki o en doğrusunu biliyor.olmaması en iyisi olmuş kendi adıma.hayırlısı olsun canım

carmennn yapma canım yaa senden çok umutluydum neden olmadı boyle oldu.6. gun transferiydi ve 1 tane embriyo kondu dimi canım.kaçıncı kaliteydi?gökhan beyi aradın mı ne diyecek bakalım :(

vakti zamanı gelmemiş demekki.allahın bi bildiği vardır kendime oyle diyorum ben ve görüyorum ki o en doğrusunu biliyor.olmaması en iyisi olmuş kendi adıma.hayırlısı olsun canım

yarın gidecem merkeze...hemş.tekrar yapalım dedi ama büyük ihtimal yükselmez dedi...
iyiydi güya ,yerleştiğinde de çok iyi dediler...ama yok iştee....

1. kaliteydi yani öyle mi canım.bi konus bakalım ne diyecekler.bende tutmazsa nedenleri için arastırmaya giricem.dondurulmus olupda 2. deneme yaparsam beklerim belki ama,hiç dondurulmusum olmazsa mutlaka peşine düşerim

genetik test mi ne yapıyolar canım.ben mesela kan pıhtılasması falan var mı onlara da baktırıcam tutmazsa.çünkü deneme tahtası değilim ki 3-5 kez yaptırayım ve tutmazsa bunları isteyim.bakalım ilkinde zaten tedavide az çok belli olur yumurta gelişimiydi döllenmeydi kaçıncı gün transferiydi.sende daha erken diye düşünmüyorsan arastırabilirsin canım.yada kromozom bozuklukları falanda olabiliyormuş

arkadaşlar yeni bir konu nasıl açılıyor burdan?bilen yardım etsin lütfen.belli bir şartı varmı açabilmek için.üyenin mesaj sayısı şartı falan?

Back